Yarın sabah hastanedeyim...

julianne

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.062
3
316
İstanbul
kaydirigubbakcemile

Merhaba kızlar. Yarın sabah hastaneye yatıyorum. Evet sıra artık bende... Doğumdan bir gece önce hastaneye yatıcam o yüzden de kızımla Perşembe günü birbirimize kavuşacağız. Sanırım sabah saatlerinde 11'e kadar sezeryan gerçekleşmiş olacak. Cumartesi inşallah evde olacağım. Tabii miniğimle birlikte. Hepiniz aklımdasınız ve bu süreçte de hep aklımda olacaksınız. Doğum yapanlar sizleri okumak beni, hem rahatlattı hem de umutlandırdı. Desteğinizi almak da çok güzel, sizi ve enerjinizi hissetmek de öyle. Ve doğum yapmamış heyecanla bekleyen canım arkadaşlarım sizler için de dua edeceğim. Bir de bu heyecanı bu zevki yaşamak isteyip de yaşayamayan tüm anne adaylarına. Hepinizi çok seviyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere.

Şimdilik hoşçakalın... Şeniz

canım benim yarın bende hastaneye yatıyorum ve kısmetse 8.30'da sezeryana alınacağım ve sanırım 9.30 gibide yavrumu görmüş olacağım allah hepimize yardımcı olsun kolay doğumlar olsun inşallah bende heyecan hat safhada sende durum nasıl

yaa julicim allah yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum yaparsın canım sağlıklada kavuşursun kızına
bizede dua et dualarımız seninle bu arada bi ben kaldım doğurmayan yaaa

beklemek sanada kolay doğumlar dilerim canım allah yardımcınız olsun darısı başımıza

julicim;
Allah yardımcın olsun. inşallah sorunsuz bir şekilde her şeyi atlatırsınız bebişinle. en kısa zamanda doğum öykünü de okuruz umarım.
şimdiden geçmiş olsun ikinize de.
darısı bizim başımıza...

beklemek sanada kolay doğumlar dilerim canım allah yardımcınız olsun darısı başımıza

teşekkürler canım umarım sende en kısa zamanda hayırlısıyla doğurursun normali beklemenin bu yönü var ama en güzelini yapıyorsun umarım herşey çok güzel olur ve kolay bir doğum yaparsın yarın hepinize dua edeceğim ben sizlerde bana edin lütfen

julicim ins kolay gecer canim bol bol dua et Allah tüm isteyenlere tatirsin ins bu duyguyu
bizde sizin haberlerinizi bekliyoruz valla durmadan acip bakiyom kim dogurdu kim sancilandi diye Allah kolaylik versin canim sana

juli ve beklemek allah yardımcınız olsun, kolay bir doğum olur inşallah hikayeleriniz ve bebişlerinizin resimlerini bekliyoruz en kısa zamanda:))
darısı bizlerin başına

Julicim canımmm Hayırlı dogumlar diliorum sanaa a.s.
İnşallah cok kolay bi dogumun olur ...Bizede dua etmeyi unutma
canım olur mu :asigim:

julicim;
allah meleğinin ve senin yardımcın olsun umarım sorunsuz bi şekilde meleğini kucağına alırsın canım darısı bizlerin başına:1hug:

canım benim yarın bende hastaneye yatıyorum ve kısmetse 8.30'da sezeryana alınacağım ve sanırım 9.30 gibide yavrumu görmüş olacağım allah hepimize yardımcı olsun kolay doğumlar olsun inşallah bende heyecan hat safhada sende durum nasıl

Canım arkadaşım heyecanlanma diyeceğim ama tencere dibin kara benimki senden kara kaydirigubbakcemile3 şimdilik evi düzenli bir şekilde bırakma telaşındayım. Düşünmemeye çalışıyorum hala ve sanırım sedyeyle götürülünceye kadar da düşünmemeye çalışacağım. Kocaman bir kitap aldım hastanede onu okuyacağım :kahve:

ayy bizde bilsekte zamanımızı kitap alsakk siz biliyorsunuz ne güzell biz belirsiz

sevgili julianne ve beklemek hayırlısıyla bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle.doğumunuz su gibi geçsin inşallah:)bebekleriniz ailenize huzur,mutluluk,uğur getirsin.sevgiler.dualarımız sizinle:)

juli ve beklemek her ikinize de hayırlı doğumlar diliyorum. allah bi avazda kurtarsın dicem ama bizimkisi bi çizikte olur inşallah kaydirigubbakcemile3
doğum hikayelerinizi sabırsızlıkla bekliyor olacağım tabi salıya kadar yetiştirebilirseniz hihoyyyt

Allah hepinizin yardimcisi olsun kizlar
hic korkmayin kalsa benim kiz kalirdi gobegimin icinde
Allah'in izniyle hepsi sag selim Anne'lerine Baba'larina kavusacak tebrik ediyorum hepinizi ah ah o gunler ne guzeldi degerlendirin son gunlerinizi gercekten cunku daha sonrasi cok zor olcak bebisle uyumadigi zaman ayni benim cadi kizim gibi su an :D

Back
X