Merhaba ben yillarca rofleli kullandim en sonunda gittim koyu kahveye boyattim agustosta ama artik cok skldm bu renkten sacimi acmak istiyorum ama kuaforum yipranmis saclarin die boyamiyor.. ben acmak icin bi yontem onerebilirmisiniz
o zamn yavaş yavaş aç derim hem değişik değişik kullanmış olursun ben öyle yapıyorum.açıcı nasıl kullanılır ben hiç bilmiyorum ben boya ile 9.0 a kadar çıktım
ben saçımı hiç boyamadım şimdiye kadar %9luk oksidanla açıyorum 2-3 yıldır. kendi saçım açık kahverengiydi açınca karamel gibi bir renk oldu. ben saçım için 3 tane kullanmıştım saçın uzunluğuna bağlı. saçının tamamına sürdükten sonra 3-4 saat bekle ben öyle yapıyordum. ara ara aynaya gidip baktığında zaten diplerinden anlayabilirsin ne kadar açıldığını belli oluyor. herkes saçı açmak saçı çok yıpratır demişti ama benim her yaptığımda hiç bi yıpranma olmadı. hatta ilk bi kaç gün yumuşacık bile oluyor :)
Bende sarışındım, hatta konum bile var sarı saçlarıma dip nasıl yapıcam diye ahhh o sarı saçlarım ahhh... Tatlım bende sıkıldım sarıdan döndüm koyu kahverengiye, sonra 1 ay sonra ondan da sıkıldım yine sarı olucam dedim kuaförüm yapmadı yapmam yanar dedi. Yap dedim ve saçım şuan yanık! bildiğin tepelerim yanık. Ben senin yavaş yavaş açmanı tavsiye ediyorum yoksa saçından olursun...
sakın acma saclar yanıyo toparlanması coook uzun zaman alıyor benım kece gıbı olmuştu saclarım 3 yılda anca toparlandı dıyebılırım hala ıpeksı yumusacık saclarım yok dokununca naylon gıbı ses gelıyo suan kızıl kahve bı renkteyım koyu sarı acık karamel tarzı bı renge donmek ıstıyorum ama yavas yavas acılıyor 9.0 nolu boya ıle kendın boya, bı sonrakıne bı ton acıgı ıle boyarsın .
slm benim saçlarım katran karası siyahdı okadar yıprnamıştıki anlatamam benim saçımın rengi açıldıysa herkezinki açılır şu anda karamel ve aralarda sarı ışıltılar var ama yavaş yavaş açtı kuaförüm ilk gittiğimde açtı ama bakır açıldı 20 gün sonra gittiğimde tekrar açtı kademe kademe yani ama şuan rengimi çok beğeniyorum hayyata koyu renk yaptırmam diplerde beyazlarım var koyu renkte çok belli oluyor yani sana tavsiyem kuaförünle konuş geç olsun ama yavaş yavaş olsun saçında kopma ihtimali bile olabilir