Yarın serin hava ve yağmur geliyor!..

Geçen hafta oradaydım eşim Bodrum'da görev yapıyor. Deniz asıl eylül ayında güzel tam ısınmış oluyor ben çıkmak istemedim :)

Ne güzel tam benlik o zaman,serin suya girmeyi sevmiyorum hiç,su ılık olmalı benim için..
Eşin askermiydi,sanki öyle hatırlıyorum yada yanılıyorum..

tüh yaa yaz bitti desenize ekime kadar sıcaklar süreydi iyiydi

Artık kış gelsinde şu olaylar durulsun inşallah.

Bahçeye çamaşır asacaktim haberi görünce vazgeçtim gece falan da yagabilir :D

Bodruma kısmetse,yerimizi ayırttıktık otelde.
Deniz ve dinlenme olacak b izim için..
Hanım,
Ege'de bu mevsim yağış olmaz, Kasım sonrası başlar Yağışlar, ki bu sene yaz sezonu Mart'ta başlamadığından büyük ihtimal sıcak havalar Ekim Kasım'da da devam eder, sen rahat rahat git tatiline, sefannnn olsunnnn:KK73:

Hanım,
Ege'de bu mevsim yağış olmaz, Kasım sonrası başlar Yağışlar, ki bu sene yaz sezonu Mart'ta başlamadığından büyük ihtimal sıcak havalar Ekim Kasım'da da devam eder, sen rahat rahat git tatiline, sefannnn olsunnnn:KK73:

evet egede değil, ama egede de en azından bizim ilde bir haftadır yaprak kımıldamıyodu, sinir bozucuydu valla, şükür bu gün esiyo, kuzeyin esintisi gelsin en azında:KK53:

Allahım cok sukur..

Su yazdan nefret ediyorum..4 mevsim ilkbahar-kıs arası olan nemsiz bi ulkeye yerlesmek istiyorum.

Yurdumuzun kuzey kesimlerinin, yarın (Cumartesi) Balkanlar üzerinden gelecek serin havayla birlikte yağışlı sistemin eksine gireceği tahmin ediliyor.

Yarın (12.09.2015 Cumartesi günü) yurdun kuzey kesimlerinin çok bulutlu, Trakya, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Zonguldak,Bolu, Düzce, Bartın, Karabük, Çankırı, Çorum, Sinop ve Kastamonu’da yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olacağı bekleniyor.

Marmara’nın Kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz ile Çankırı ve Çorum çevrelerinde beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların sebep olacağı ani sel, su baskını, dolu, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

13.09.2015 Pazar günü yağışlı sistemin, Marmara’nın doğusu ve Karadeniz bölgesi ile Sivas,Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinde etkili olması ve önümüzdeki hafta ise Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğu kesimlerinde kısa süreli sağanak geçişlerine neden olması ve diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilmektedir.

Yağışlı sistem ile birlikte mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Cumartesi günü yurdumuzun batı, Pazar günü ise kuzey ve iç bölgelerinde azalacağı ve önümüzdeki hafta ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

http://www.milliyet.com.tr/yarin-serin-hava-ve-yagmur-gundem-2116034/
Akdeniz de yok galiba.toz bulutu tamamen gitseydi bir.kaç gündür tozun içinde kaldık resmen.bildiğin toz yagiyor havadan.

valla ben yazın gürültüsünden tozundan pisliğinden sineğinden böcüğünden oyundan buyundan bıktım, şöyle kar bassa yollar kapansa, kimse dışarı çıkamasa böylece gürültü olmasa:KK48:
deme öyle,geçen kış evde mahsur kaldık.diz üstüne kadar kar vardı ve biz o havada yolculuklar yapmak zorundaydık.Allah kimseyi yolda darda bırakmasın inşallah.çok zor çoookkk:KK43:

Back
X