yarın sezeryan oluyorum dualarınızı esirgemeyein lütfen...

yuvarlaginkoseleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
187
3
46
Konya
bugün dr.umla yine görüştüm bi sorun olmayacağını söyledi ki İnş. da bir sorun olmaz.ben de sabredemiyorum.korku,heyecan,merak bir arada ne olur dua edin..
hepinizde iyi ki varsınız....

allah yardımcın olsun inş. bebeğini sağsağlim kucağına alırsın şimdiden gözün aydın :emir_bebek: allahın izniyle bende perşembe günü doğum yapacağım banada dua edin :26:

ikinzin kuzusu da sağ salim gelsin. dünyanın en güzel duygusuyla tanışacaksınız, hiçç korkmayın!

allah razı olsun :71: bi seminere katılmıştım doğuma giderken sancı çekiceğim canım yanacak diyerek korkarak gitmeyin doğumu bi kavuşma olarak algılayın aylardır beklediğiniz yavrunuza sonunda kavuşacağınız an olarak düşünün diyordu gerçektende öyle ama insan ne kadar öyle düşünsede biyandan da korkuyor gerçi ben şuan hangi duygudayım tam emin değilim ama şunu kesin biliyorum bebeğimi çok merak ediyorum biran önce kavuşmak istiyorum ama doğumhaneye girince ister istemez korkuda olur biliyorum... Allah bütün hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin bebeklerimizi sağsağlim kucağımıza alırız inş. :emir_bebek:

bugün dr.umla yine görüştüm bi sorun olmayacağını söyledi ki İnş. da bir sorun olmaz.ben de sabredemiyorum.korku,heyecan,merak bir arada ne olur dua edin..
hepinizde iyi ki varsınız....

haydi yallah hop hop hop..:62::46:hadi kurtardın Allah ın izniyle bitti bak işte..yarın bebişini kucaklıycan ne güzel ne güzel.dualarımız seninle Allah çok kolay doğm nasip etsin,sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah.yarın çok mutlu ol e mi,kendine sıkıntılar yaratma.çok güzel anlar ve günler seni bekliyor.bizi habersiz bırakma..:71:

allah yardımcın olsun inş. bebeğini sağsağlim kucağına alırsın şimdiden gözün aydın :emir_bebek: allahın izniyle bende perşembe günü doğum yapacağım banada dua edin :26:
haaaydi hop sana da sıra gelmiiiişşşş:62:çok güzelll Allah hayırlı uğurlu güzeel doğum nasip etsin bebişini görecen sevecen öpecen ooooh ne güzel..duygluarın karışması normaldir,heyecan stres,mutluluk hepsi birarada ama hepsi geçecek güzel günler gelecek..dualarım seninle de ..:71:

kuzularım dünyaya merhaba mı diyecekler...

allahım banada o günleri görmeyi nasip et...

dualarımız sizinle kızlar...

sağ sağlim kucanıza almanızı nasip etsin

Allah C.C sezeryanini kolaylastirsin ailenle yavrunla beraber saglikli sihhatli mutlu bir ömür gecir insallah
Allah C.C yar ve yardimcin olsun
esinede seni beklerken sabirlar ihsan eylesin

amin amin amin

Allah bir nefeste kurtarsın inşallah canım,sakın stress yapma çok güzel bi şekilde olup bitecek Allahın izniyle.. Yalnız doğuma girerken her istediğin şey için dua et.. Allah geri çevirmiyor buna inanıyorum..Doğum anında edilen duaları Allah kabul ediyor..İkinizde Allaha emanet olun..

ayy ne kadar güzel bir şey bu. bilseniz ne kadar mesut günlerin arefesindesiniz. hayatınız boyunca dün gibi hatırlayacaksınız. benim ilk kızım normal doğumdu 2. si sezeryandı. ben dualarla uyumuştum allah diyerek uyandım. bebeğimi kucağıma verdiler çok ağladım sevinçten... rabbim bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin. en hayırlı şekilde doğumunuzu gerçekleştirip yavrunuzla evinize girin inşallah. o nasıl tatlı olur varya mis kokar cennet kokar rabbime emanet olun...:71:

canım Allah hayırlı doğumlar versin. Allah bebeklerinizi kucağınıza sağ salim almanızı nasip etsin. ne mutlu size uzuun 9 ay sürecini atlatmışsınız ve bebişlerinize kavuşmaya az kalmış. artık hamilelikten çıkıp anne olacaksınız. İnşallah bebekleriniz hayırlısıyla doğar ve hayırlı uzun ömürlü evlatlar olurlar.

Sonunda geçti o zor günler.
Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin inş.
Kolaylıkla kurtarsın.
Güzel haberlerini bekliyorum.

canim su an hastanede olmalisin..rüyamda seninle alakali birsey gördüm yuvarlagin kösesi olmaz diyordu internette bir yazida :1::1::1: wallahi..evet sacma ama demekki hayirli bir dogumdasin ve hersey cok guzel geciyor..bir an evvel guzel haberler duyalim sende:)))):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ay ne güzelll. Allah yardımcın olsun. Herşey yolunda gitsin. Rabbim evladını bağışlasın sana.
Allahım sabredenlerinde yanında ol...

allah tüm hamişlerin ve sizlerin yanında olsun çok güzel bir duygu hamilelik ama eminim anne olmak daha bir güzeldir hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza alın işallah bizide burda haberdar edin :49:

arkadaşlar sabah büyük bir heyecanla doktora gittim.bu sefer de cuma yapalım dedi.neden dedim daha iyi olur dedi.kendimi bugüne hazırlamıştım ama her işte bir hayır var diyerek eve döndüm.tüm dua ve dilekleriniz için Allah razı olsun.İnş. müjdeli haberi de veririm size.gr.uyuyamıyorum ağrıdan wc.ye gitmekten nasıl geçecek 2 gün

Back
X