Doğuma Hazırlık Yarın sunı sancı ıle doguma gidiyorummm..Dua edın kızlarr..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Merhaba canlarım,
Saat 00.22 ve carsamba gununden oncekı son gun. Benım topişko kızım bugun de gelmezse yarın sabah hastanede dogum ıcın hazırlanıyor olacagım.Sunı sancı ıle dogumum baslatılacak.Insallah hersey yolunda gıder. Dualarınızı esırgemeyın kızlar. Geldıgımde yazacak cook seyım olacak :) Tum hamıslere hayırlı dogumlar dılıyorum.Kendınıze ve bebıskolarınıza ıyı bakın

allah bir avazda kurtarsın inşallah canım senden sonraki günde ben gidiyorum ya suni sancıyla moralini yüksek tut ben de öle yapmaya çalışıyorum sonunda miniklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah hayırlısıyla hakkımızda hayırlısı inşallah.

Allah yardımcın olsun saglıkla bebsını kucagına almayı nasıp etsın cabucak ıyıleste neler yasadın anlat darısı bıze ınsallah

Kızllaaarrrrrrr sonunda dogurrdddummm ben :) :)
Merhaba canlarım,
Bugun 10.30dan sonra sancılarım basladı ve asyam berenım dunyaya geldi :) Sımdı evdeyım.Yarın ayrıntıları yazarım.saolun dualarınız ve temennılerınız ıcın darısı dıger anne adaylarının basına :)

arkadaşlar banada dua edin ben de yarın sabah gidiyorum doğuma inşallah suni sancıyla sezeryana gerek kalmadan doğumum olur da yarın akşama bebişim kollarımda olur inşallah darısı hepinizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…