Yarın test günüm ama...

ozyel25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
214
97
48
39
İyi günler hanımlar yarın hcg günüm transferimin 14.günü olucak. İki tane 1.kalite 5.gün embriyosu konulmuştu şimdi size danışmak istediğim şu. 10 gün önce yarim doz choriomon vurulmustum. Bugün idrar testi yaptığımda bununla karşılaştım hemsireye sordum bana söyle bir cevap verdi vücudun hormon yüklü bu sonuçta idrara yansıması. .böyle olupta kanda hamile cikaniniz var mı gerçekten çok merk ediyorum cevap yazarsaniz sevinirim .gerçekten ilaçların etkisi mi acaba

Eklentiler

• 20180819_131330.webp
    20180819_131330.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 154
Canım hayırlı olsun Allah kucağına almayıda nasip etsin hamilesin Allah'ın izniyle kanda bthcg önemli

İyi günler hanımlar yarın hcg günüm transferimin 14.günü olucak. İki tane 1.kalite 5.gün embriyosu konulmuştu şimdi size danışmak istediğim şu. 10 gün önce yarim doz choriomon vurulmustum. Bugün idrar testi yaptığımda bununla karşılaştım hemsireye sordum bana söyle bir cevap verdi vücudun hormon yüklü bu sonuçta idrara yansıması. .böyle olupta kanda hamile cikaniniz var mı gerçekten çok merk ediyorum cevap yazarsaniz sevinirim .gerçekten ilaçların etkisi mi acaba
Merhaba hemşire hanım doğru söylemiş kanda kesin sonuç olur hayırlısıyla hamilelik olur inşallah :anneadayı::KK200:

Aldığın ilaçların etkisi olcağını sanmıyorum kullandığın ilaçlarlar bthcg yi salgılayacak ilaçlar değil ve bu kadarda bariz çift çizgi çıkaracak kadar hormon almıyoruz o zaman her kez de böyle çıkardı turmayanlarda negatif görebiliyor kaset testlerde hemşire olan arkadaş tamamen saçmalamış

Offf son gün tamamen kafam karıştı 13 gün stres yapmadım şimdi heyecan stres bastı kimi hayırlı olsun diyor kimi ilaçlardan diyor ayy yarın olsun da hayrolsun insallah kızlar dua edin lütfen

Canım senin kullandığın choriomon nün etkisi 10 güne geçiyor zaten hadi diyelim ilacın etkisiyle pozitifi gördün gene bu kadar koyu çıkmaz bizde kullandık hep silikti ben ilacın etkisi geçmeden de test yaptım böyle bariz net hiç görmedim sen rahat ol bence gebesin.

Canım senin kullandığın choriomon nün etkisi 10 güne geçiyor zaten hadi diyelim ilacın etkisiyle pozitifi gördün gene bu kadar koyu çıkmaz bizde kullandık hep silikti ben ilacın etkisi geçmeden de test yaptım böyle bariz net hiç görmedim sen rahat ol bence gebesin.
İnşallah canım inşallah sabah ola hayrola hcg testim var bakalım onun sonucu ne olacak

Arkadaşım , merak ediyorum , ne oldu sonuç? Benimde bugün transferim yapıldı . Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :dua::anne:

Back
X