Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok üzülme ya belki tutunma kanamasıdır çokmu kanaman yoksa leke gibimi inş. yarın mucize gibi bi kan sonucu yazarsın buraya tamamı arkadaşım herşeyin hayırlısı üzülmeopuyorumnanaktan
üzgünüm canım
ne demek olduğunu biliyorum
benim de bugün kanamam var
senin durumunu da biliyorum canım bi umut yükselsin diye bekledin yükselmedi. Çok zor çok ne umutlarla bekliyoruz üzülmemek elde değil. Allah yardımcımız olsun, benim bu 3. tedavimdi. Bir dahakine inş demek istiyorum ama şu an hiiiiçç göze alamıyorum.
Bitanem kanaman varsa en azından dış gebelik değilsindir, vucut atıyor demekki. Şuna da sevinmen lazım en azından gebe kalabildiğini görmüş oldun. Çok geçmiş olsun canım tekrar.
adam yinede sıfırlanana kadar testi yaptır benimde dış gebelikti normal adet görmüştüm inş deildir ama aklında olsunkaydirigubbakcemile
Umudun bittiği yerdeyim yine...akşamdan beri hissetmiştim zaten. Sabah bi kalktım reglim başlamış çok kötüyüm kızlar artık yıldım, pes etmek istiyorum, yeter demek istiyorum, bunların hepsi rüya olsun istiyorum...
canım o nasıl oldu anlamadım sen jel kullanıyor muydun o adetin gelmesini engelliyor da ondan sordum benim de reğl olacak gibi ağrılarım var şimdi kafaya taktm inşallah olmam senin ne kadar üzüldüğünü tahmin ediyoru m
inşallah nemsiz bir kanamadır doktorunu arasaydın hemen
Yok canım engellemiyormuş. Valla o jelleri falan aştı geldi. İki defada jel topağı çıktı içimden. İnşallah senin öyle olmaz canım. Dr u aramadım arasam ne değişcekki, sabah kan vermeye gitcem zaten. Ona gitmek bile içimden gelmiyo offff
ıwycim...çok üzüldüm canım..umutluydm ben..bnce güzelce dinlen tatile çık.unut herşeyi bisüre kafanı resetle...yılmak yok..biliyorum şuan çok zor..ama 6.denemesnde tutan arkadaşım var.allahın izniyle gelicek.zamanını bekliyor..değerin kaç?diğerlerinde hiç gebelik olmuşmuydu?
ayy çok üzüldüm inşallah yarın bir sürpriz yaşarsın bence doktora gitsydin belki olumsuz bişey varsa müdehale edebilirlerdi kimbilir