- 16 Eylül 2021
- 399
- 506
- 33
- 28
- Konu Sahibi HasretimsinEvlat
Merhaba arkadaşlar yarın transferim var aynı gün transfer olacak arkadaşlar varsa burda bir birimize destek olalım ben çok heyecanlı ve stresliyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür tutu cnm 6+3 oldukMerhaba nasıl.ilerliyor her şey yolundami...ben bugün adet birinci günü muhtemel.pazartesi gidicem muayene için.sonra aşılama süreci...siz aşılamami tüp bebekmi ..heyecan stres karıştı bende rabbim yar ve yardımcımız olsun
Tüp Bebekti cnm bnmMerhaba nasıl.ilerliyor her şey yolundami...ben bugün adet birinci günü muhtemel.pazartesi gidicem muayene için.sonra aşılama süreci...siz aşılamami tüp bebekmi ..heyecan stres karıştı bende rabbim yar ve yardımcımız olsun
Hepsinin stresini dibine kadar yaşadım valla cnmMerhaba nasıl.ilerliyor her şey yolundami...ben bugün adet birinci günü muhtemel.pazartesi gidicem muayene için.sonra aşılama süreci...siz aşılamami tüp bebekmi ..heyecan stres karıştı bende rabbim yar ve yardımcımız olsun
İnşallah tutar canım Allahım kimsenin emeğini boşa götür meşin seninde inşallahAyy harikaa rabbim.saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımbende heycan basti pazartesi gidecem ne dicek ne olacak..bı aşılama yapriz dedi ..ilk te tutsa dunayalar benim olacak...inşallah canım agziniz duası
![]()
Hayırlısiyla kucağınıza alın bebisinizi. İzmir de nerde yaptınız tüp bebeği ?İnşallah tutar canım Allahım kimsenin emeğini boşa götür meşin seninde inşallah![]()
Amin Allah razı olsun özel bir klinikte yaptım doktorumda ALİ ÖNER ERDOĞDUHayırlısiyla kucağınıza alın bebisinizi. İzmir de nerde yaptınız tüp bebeği ?
3 denemem olumsuz oldu. Yine İzmir'de. Başka bir doktora gidiyorum şimdi ben de . Yaş 40 olunca zorlaşıyor .Amin Allah razı olsun özel bir klinikte yaptım doktorumda ALİ ÖNER ERDOĞDU
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allahım bu sefer emeklerinizi boşa götürmesin inşallah benim tek sıkıntım çocukken geçirdiğim ameliyatta dikiş yaparlarken benim tüpü de dikmişlerdi3 denemem olumsuz oldu. Yine İzmir'de. Başka bir doktora gidiyorum şimdi ben de . Yaş 40 olunca zorlaşıyor .
Amin isteyen herkese nasip etsin rabbim bana da. Yaa başkasının yaptığı hatayı siz ödemişsiniz. Neyse çok şükür ki hamilesiniz.Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allahım bu sefer emeklerinizi boşa götürmesin inşallah benim tek sıkıntım çocukken geçirdiğim ameliyatta dikiş yaparlarken benim tüpü de dikmişlerdi
Benim de yaştan dolayı yumurtalık rezervi düşük. Amh 0.58 çıktı. Moralimi yuksek tutmaya çalışıyorum.Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allahım bu sefer emeklerinizi boşa götürmesin inşallah benim tek sıkıntım çocukken geçirdiğim ameliyatta dikiş yaparlarken benim tüpü de dikmişlerdi
Aynn öyle işte doktor seçimi çok önemlidir ben rahîm filmi çektim iki aşılama oldum gitmedigim özel doktorlar kalmadı hepsi hiç birşeyin yok rahim filminde apaçık ortada gözüküyor tüpün dikildiği ve onu bilerek görerek bana aşılama yapıldı 7 yıl hep boş doktorlarla geçti çok şükür şuanda hamileyimAmin isteyen herkese nasip etsin rabbim bana da. Yaa başkasının yaptığı hatayı siz ödemişsiniz. Neyse çok şükür ki hamilesiniz.
Valla canım mucizelere çok inanırım sen elinden geleni yap gerisi Allah'a birak hiç tuttuğuna dair bir belirtim Yoktu ama oldu çok şükürBenim de yaştan dolayı yumurtalık rezervi düşük. Amh 0.58 çıktı. Moralimi yuksek tutmaya çalışıyorum.
Rabbim ol diyince olacaktir mahrum bırakmasın. Çok şükür canım sağlıkla doğsun inşallah.Valla canım mucizelere çok inanırım sen elinden geleni yap gerisi Allah'a birak hiç tuttuğuna dair bir belirtim Yoktu ama oldu çok şükür
Amin inşallah Allahim hepinize o duyguyu yaşatsn inşallahRabbim ol diyince olacaktir mahrum bırakmasın. Çok şükür canım sağlıkla doğsun inşallah.
Amin canım aminAmin inşallah Allahim hepinize o duyguyu yaşatsn inşallah![]()