yarın transferim var, nelere dikkat etmeliyim?

beylem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
590
56
318
arkadaşlar yaklaşık bir senelik uğraşın sonunda yarın transferim yapılacak ALLAH'ın izniyle..
önemli olan transfer sonrası benim için
neler yapmam konusunda fikirlerinizi bekliyorum
çünkü sürekli yatanlar var yada hemen işe başlayanlar..
ben çalışıyorum ve izne çıkacağım..
sebze ve meyve ağırlıklı besleneyim diyorum
neler yediniz ya da yemedniz
maydonoz ve kimyondan uzak durmam gerektiğini biliyorum
bir de hep sırt üstü mü yatmak gerek?

hayırlı uğurlu olsun tedavin canım inş. yüzün gülerrr mutlu haberi verirsin burdan bizlere ben transferden sonra ananas ve kabak çekirdeği yemiştim ilk 4 gün ama fazla abartmadan ilk gün yattım 2.gün ayağa kalkmıştım ama çok fazla dolaşmadım 3. gün valizimi hazırlayıp 14 saatlik yola çıktım 2 gün sonrada işe başladım çok şükür ikizlerim kucagımda şimdi Allahım herkese nasip etin inş.. yemediklerime gelince asitli içecekler asla içmedim çay, kahve içmedim bitki çayları içmedim onun haricinde normal yaşantıma devam ettim canım inş. sende bebişine kavuşursunnn bu güzel duyguları yaşarsınnn

Amin..
ben de ilk iki gün yatmayı daha sonraki günler de dikkat ederek geçirmeyi planlıyorum ama yine de buradaki tecrübeli sesleri duymak istedim..
İyi dileklerin için teşekkür ederim..
bir de ben sebze tüketmeyi sevdiğim için, o dönemde yememem gereken bir sebze filan yoktur..
Aslında hiçbir şeyin aşırısına kaçmadan tüketmek gerek..
Zor bir süreç, Allah yardımcımız olsun..
Bebişlerle sana hayırlı ömürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…