• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın tüp bebek için muayene ve tahlilleri vermeye gideceğim

mericeyn42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
423
145
33
31
Kızlar amh imin çok düşük çıkmasıyla yıkıldım ve tüp bebek sürecine gireceğim yarın üniversite hastanesine muayene ve tahlilleri min tekrarı için gideceğim çok korkuyorum hergun ağlıyorum birde mfk ürünlerini mi kullansam diyorum bir yandan. Da borç para alıp ozeldemi yaptırsam diyorum kafam çok karışık tecrübesi olanlar yazabilir mi

Hemen umutsuzluğa kapılmayın kaç yaşındasınız hangi üniversitede başlayacak tedaviniz

Kızlar amh imin çok düşük çıkmasıyla yıkıldım ve tüp bebek sürecine gireceğim yarın üniversite hastanesine muayene ve tahlilleri min tekrarı için gideceğim çok korkuyorum hergun ağlıyorum birde mfk ürünlerini mi kullansam diyorum bir yandan. Da borç para alıp ozeldemi yaptırsam diyorum kafam çok karışık tecrübesi olanlar yazabilir mi
Tüp bebekten önce nasıl bir muayene ve tahlilleri oldunuz?

Bence üzülmeyin ağlamayın hiç hücresi olmayıp tedaviye bile başlayamayanlar var Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın pozitif olun inşallah herşey güzel olur

Bence üzülmeyin ağlamayın hiç hücresi olmayıp tedaviye bile başlayamayanlar var Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın pozitif olun inşallah herşey güzel olur
2 aydır yasiyormuyum bilmiyorum hergunum ağlamakla bir çocuk görünce kendimi tutamıyorum Rabbim kucagimizi boş koymasin

0.08 çok düşükmüş gercekten sifa olsun inşallah. Ben ankara baskentte prof dr göğsen onalana yaptirdim. Kuzenimi de 2 ay evvel yolladim. Hoca profesör zaten her yerden fiyat aldik raporlu olsa dahi devlette de para cikiyor en ucuz fiyati da oradan aldik zaten hocanin parayla hic alakası yok. Bence başlamadan guzelce araştırın çünkü raporlu da olsa sadece 2 kere karşılıyor ve siz zamanla da yakışıyorsunuz zaten düşükmüş amh

Back
X