Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde yabanci dil testim var gtmeyi dusunmuyorm sknti olur muvalla istanbul üniversitesinin de açıköğretim sınavı var ben görevliyim ama gitmiycem sınava
sizin de büyükşehirdeyde iptal olabilir
Duruma gre gidersn artk yada kurstan birilerin kurs sahibinin teli varsa ara saati.umursama uyumamislardir ztnAy bilmiyorum ki ne yapmalı bir de ben şehirdışında girecem sabahın köründe yola çıkıp kurs başka yerde de
Aradım saat 2 de Ada'mı mecburen ama net bilgi yok bize gelen dediDuruma gre gidersn artk yada kurstan birilerin kurs sahibinin teli varsa ara saati.umursama uyumamislardir ztn
Ooo olur mu oyle sey suan yayinlar bile gtti kimblr dha neler olckAradım saat 2 de Ada'mı mecburen ama net bilgi yok bize gelen dedi
Ama iptal olursa tüm ülke genelinde iptal olmaz mıvalla istanbul üniversitesinin de açıköğretim sınavı var ben görevliyim ama gitmiycem sınava
sizin de büyükşehirdeyde iptal olabilir
Iptal olmus bana mesaj geldi ata uni denAma iptal olursa tüm ülke genelinde iptal olmaz mı
Sabir diliyorum RABBIM den bir gece de pskolojim yk oldu gtti ses duyuyorum komsudan bsy dusck zannediyorum aklmn yarisi gttiYa ben Ankara'dayım evim merkezde ve inanın bomba evime düşüyor sanki yüreğim ağzımda camlar patlıcak