G Gabriel_ Nirvana Kayıtlı Üye 15 Kasım 2007 2.885 3.699 658 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #1 kızlar bilgisi olan var mı
Z zeytinagaci Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 15.807 18.335 248 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #2 valla istanbul üniversitesinin de açıköğretim sınavı var ben görevliyim ama gitmiycem sınava sizin de büyükşehirdeyde iptal olabilir
valla istanbul üniversitesinin de açıköğretim sınavı var ben görevliyim ama gitmiycem sınava sizin de büyükşehirdeyde iptal olabilir
seddaaaaaa ADALET MULKUN TEMELIDIR Kayıtlı Üye 26 Haziran 2013 391 3.234 113 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #3 zeytinagaci .!.: valla istanbul üniversitesinin de açıköğretim sınavı var ben görevliyim ama gitmiycem sınava sizin de büyükşehirdeyde iptal olabilir Genişletmek için tıkla... Benimde yabanci dil testim var gtmeyi dusunmuyorm sknti olur mu
zeytinagaci .!.: valla istanbul üniversitesinin de açıköğretim sınavı var ben görevliyim ama gitmiycem sınava sizin de büyükşehirdeyde iptal olabilir Genişletmek için tıkla... Benimde yabanci dil testim var gtmeyi dusunmuyorm sknti olur mu
G Gabriel_ Nirvana Kayıtlı Üye 15 Kasım 2007 2.885 3.699 658 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #4 Ay bilmiyorum ki ne yapmalı bir de ben şehirdışında girecem sabahın köründe yola çıkıp kurs başka yerde de
Ay bilmiyorum ki ne yapmalı bir de ben şehirdışında girecem sabahın köründe yola çıkıp kurs başka yerde de
seddaaaaaa ADALET MULKUN TEMELIDIR Kayıtlı Üye 26 Haziran 2013 391 3.234 113 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #5 bibito .!.: Ay bilmiyorum ki ne yapmalı bir de ben şehirdışında girecem sabahın köründe yola çıkıp kurs başka yerde de Genişletmek için tıkla... Duruma gre gidersn artk yada kurstan birilerin kurs sahibinin teli varsa ara saati.umursama uyumamislardir ztn
bibito .!.: Ay bilmiyorum ki ne yapmalı bir de ben şehirdışında girecem sabahın köründe yola çıkıp kurs başka yerde de Genişletmek için tıkla... Duruma gre gidersn artk yada kurstan birilerin kurs sahibinin teli varsa ara saati.umursama uyumamislardir ztn
eskaram Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 5.079 6.047 198 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #6 Sabah kursu ara sor. Bence böyle giderse iptal olur. Tam bitti diyoruz başka bir yer basılıyor.
G Gabriel_ Nirvana Kayıtlı Üye 15 Kasım 2007 2.885 3.699 658 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #7 seddaaaaaa .!.: Duruma gre gidersn artk yada kurstan birilerin kurs sahibinin teli varsa ara saati.umursama uyumamislardir ztn Genişletmek için tıkla... Aradım saat 2 de Ada'mı mecburen ama net bilgi yok bize gelen dedi
seddaaaaaa .!.: Duruma gre gidersn artk yada kurstan birilerin kurs sahibinin teli varsa ara saati.umursama uyumamislardir ztn Genişletmek için tıkla... Aradım saat 2 de Ada'mı mecburen ama net bilgi yok bize gelen dedi
seddaaaaaa ADALET MULKUN TEMELIDIR Kayıtlı Üye 26 Haziran 2013 391 3.234 113 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #8 bibito .!.: Aradım saat 2 de Ada'mı mecburen ama net bilgi yok bize gelen dedi Genişletmek için tıkla... Ooo olur mu oyle sey suan yayinlar bile gtti kimblr dha neler olck
bibito .!.: Aradım saat 2 de Ada'mı mecburen ama net bilgi yok bize gelen dedi Genişletmek için tıkla... Ooo olur mu oyle sey suan yayinlar bile gtti kimblr dha neler olck
G Gabriel_ Nirvana Kayıtlı Üye 15 Kasım 2007 2.885 3.699 658 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #9 zeytinagaci .!.: valla istanbul üniversitesinin de açıköğretim sınavı var ben görevliyim ama gitmiycem sınava sizin de büyükşehirdeyde iptal olabilir Genişletmek için tıkla... Ama iptal olursa tüm ülke genelinde iptal olmaz mı
zeytinagaci .!.: valla istanbul üniversitesinin de açıköğretim sınavı var ben görevliyim ama gitmiycem sınava sizin de büyükşehirdeyde iptal olabilir Genişletmek için tıkla... Ama iptal olursa tüm ülke genelinde iptal olmaz mı
G Gabriel_ Nirvana Kayıtlı Üye 15 Kasım 2007 2.885 3.699 658 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #10 Ya ben Ankara'dayım evim merkezde ve inanın bomba evime düşüyor sanki yüreğim ağzımda camlar patlıcak
Ya ben Ankara'dayım evim merkezde ve inanın bomba evime düşüyor sanki yüreğim ağzımda camlar patlıcak
seddaaaaaa ADALET MULKUN TEMELIDIR Kayıtlı Üye 26 Haziran 2013 391 3.234 113 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #11 bibito .!.: Ama iptal olursa tüm ülke genelinde iptal olmaz mı Genişletmek için tıkla... Iptal olmus bana mesaj geldi ata uni den
bibito .!.: Ama iptal olursa tüm ülke genelinde iptal olmaz mı Genişletmek için tıkla... Iptal olmus bana mesaj geldi ata uni den
seddaaaaaa ADALET MULKUN TEMELIDIR Kayıtlı Üye 26 Haziran 2013 391 3.234 113 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #12 bibito .!.: Ya ben Ankara'dayım evim merkezde ve inanın bomba evime düşüyor sanki yüreğim ağzımda camlar patlıcak Genişletmek için tıkla... Sabir diliyorum RABBIM den bir gece de pskolojim yk oldu gtti ses duyuyorum komsudan bsy dusck zannediyorum aklmn yarisi gtti
bibito .!.: Ya ben Ankara'dayım evim merkezde ve inanın bomba evime düşüyor sanki yüreğim ağzımda camlar patlıcak Genişletmek için tıkla... Sabir diliyorum RABBIM den bir gece de pskolojim yk oldu gtti ses duyuyorum komsudan bsy dusck zannediyorum aklmn yarisi gtti
earth_angel9 Guru Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 2.760 4.077 333 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gabriel_ #13 Korkmayin sabaha bisey kalmaz. Iptal olmustur ama muhtemelen riske atmamak icin