yarrrrdııımmmm salı doğum var yatak döşek yatıyorum

hadeng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
19
0
86
İzmir
salı doğum var nezle oldum.halsizlik hapşırık.napayım ki.ertelesem mi diğer haftaya bebek durur mu ki.38 hafta bitti henüz ama daha hiç belirtim yok ağrı mağrı.açılma da yokmuş.vakti var gibi
ebe bakmıştı 10 15 günün var dedi.öfff dikişlerde zor olur hastayken.doktorlar da önce alıyo genelde ama bekler mi bebeğim.kafamçokkarıştı

Sezeryen doğum olacak sanırım, dr unla konuş canım mümkünse biraz ertelet çünki dikişliyken hapşırmak ve öksürmek gerçekten mümkün değil, bende sezeryen bölgesinden ameliyat geçirmiştim, 10 gün öksürememiştim ve gülerken bile karnımı tutuyordum, ameliyathane desen zaten soğuk...Kendini toparlayıp doğuma gitmen tabiki daha iyi olacaktır? Bu arada ızmirdeymişsin dr kim, nerde doğum yapacaksın?

evet hiç değilse cumaya alır doktorun, bi kaç günde daha iyi olursun. gece boğazına atkı sarıp, atkının uçlarını böğrüne kapat. bide kapşonlu eşofman giyip fermuarı atkının üstüne çek. kafanıda kapat. ısıt iyice kendini öyle uyu,, inşaAllah öksürüğün yumuşar arkadaşım. geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun.Ertelemen ii olacak bencede ıhlamur iç boğazın yumuşar tahriş olmaz.Limon portakal suyu çokca tüketiyorsundur zaten.Çabucak kurtulursun ve sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallah.

Canım sen istemesende hasta olduğun için erteleyecekler anestezi veremiyorlar çünkü hasta olunca.Doktoruna durumunu mutlaka anlat sonra bilmeden almasınlar sezaryana..Allah kurtarsın..

Back
X