Gebeliğe Hazırlık Yaş 32... geçte olsa gebeliğe hazırlık...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh inş canım benim.. amin🤲🥰Dusuklerden sonra çok karamsar oldum...
En hayırlı ve güzel şekilde nasip olsun inşallah umutsuz ve karamsar sakın bakmayın ne kadar olumsuz bakarsaniz o kadar sınavınız uzar . Bütün gerekli testleri,muayaneleri eşinizle oldunuz mu ? Neden düşükle sonuçlandığını öğrendiniz mi ? İnancınızı sağlam tutmaya çalışın 🤲🏻

En hayırlı ve güzel şekilde nasip olsun inşallah umutsuz ve karamsar sakın bakmayın ne kadar olumsuz bakarsaniz o kadar sınavınız uzar . Bütün gerekli testleri,muayaneleri eşinizle oldunuz mu ? Neden düşükle sonuçlandığını öğrendiniz mi ? İnancınızı sağlam tutmaya çalışın 🤲🏻
Evet oldum canım... Ciddi bişey yok sadece az miktarda pıhtılaşmaya yatkınlık var.

Evet oldum canım... Ciddi bişey yok sadece az miktarda pıhtılaşmaya yatkınlık var.
Nasip olduktan sonra inanın pıhtılaşma dahi olsa nasip oluyor Allah'ın izni ile siz gönlünüzü ferah tutun sadece bundan sonraki hazirliginizda doktorunuzun önerdiği pıhtılaşma ilacı veya iğnesi ne ise onu kullanirsiniz Allah'ın izni ile 🥰 güzel düşünün güzellikler sizi bulsun 🙏🏻

Nasip olduktan sonra inanın pıhtılaşma dahi olsa nasip oluyor Allah'ın izni ile siz gönlünüzü ferah tutun sadece bundan sonraki hazirliginizda doktorunuzun önerdiği pıhtılaşma ilacı veya iğnesi ne ise onu kullanirsiniz Allah'ın izni ile 🥰 güzel düşünün güzellikler sizi bulsun 🙏🏻
Çok naziksiniz, çok teşekkur ederim size🥰Sizin bebiş kaç aylık😍🧿

Çok naziksiniz, çok teşekkur ederim size🥰Sizin bebiş kaç aylık😍🧿
Ben teşekkür ederim ♥️ 26 haftalık olduk şükürler olsun zorlu sınavlara tabi tutulup Rabbimin müjdesi ile nasıp oldu şükürler olsun 🙏🏻 şuanda da covid hastasıyım 🥰 bunu da atlattık sayılır . Darısı en güzel sekilde başınıza olsun inşallah

Ben de 33 yaşındayım ilk çocuğumu kucağıma aldım daha yeni doğum yaptım sayılır. 2. cocuğu istesem herhalde en erken 37 gibi düşünürüm. Bu kadar karamsar olmayın

Neden gec olsun? Ben ilk cocugumu 33 yasimda dogurdum, hic de pisman degilim hatta keske simdi dogursaymisim ilkini diyorum 😂😂😂

30 yaşımı doldurdum 1.çocuğa hamileyim doğuma da var daha. 2.çocuğu yaşadığım zorlu hamilelik nedeniyle pek düşünmüyorum. Yapacak olursam da 35 gibi yaparım. Daha gençsiniz :)

A ne güzel darısı bana ya benim 3 sene oluyo hiç olmadı 😔
Amin inşallah 🤲 Rabbim size de nasip etsin. Ben de sizin gibi olmayacak drdiğim bir zamanda hamile kaldım 18 ay korunmadım. 18.ayın sonunda kaldım. Üstelik tıbben bir problem yoktu öyle. Aşılamayacak kadar. Şimdi kanamalı ve erken doğum riski olan bir gebelik yaşıyorum. 20 haftadır yatıyorum evde, hareket yasak. Yorulmamam lazım. Her şeyin hayırlısını istemek lazımmış🙏

Amin inşallah 🤲 Rabbim size de nasip etsin. Ben de sizin gibi olmayacak drdiğim bir zamanda hamile kaldım 18 ay korunmadım. 18.ayın sonunda kaldım. Üstelik tıbben bir problem yoktu öyle. Aşılamayacak kadar. Şimdi kanamalı ve erken doğum riski olan bir gebelik yaşıyorum. 20 haftadır yatıyorum evde, hareket yasak. Yorulmamam lazım. Her şeyin hayırlısını istemek lazımmış🙏
Yaaa 😔 insallah sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur sanada ya insallah

Yaş 32...😒ve tekrar Gebeliğe hazırlık...🤲 Önerileriniz var mı?
Bende 32 yaşındayım ve ilk gebelik için uğrasıyorum 2 senedir🙄
Sence gerçekten geç mi =)
Bence henüz geç kalmadık, öyle düşünme🤗

Back
X