Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye olumsuz emoji koymussunuz , 32 yaşındayım ve 2 senelik evliyim 1.5 sene sonra hamile kalabildim bu olumsuz bir doğum değil ki , nasip olsun sizlere de inşallah.Yaş 32...ve tekrar Gebeliğe hazırlık...
Önerileriniz var mı?
Ahhh inş canım benim.. aminNiye olumsuz emoji koymussunuz , 32 yaşındayım ve 2 senelik evliyim 1.5 sene sonra hamile kalabildim bu olumsuz bir doğum değil ki , nasip olsun sizlere de inşallah.
En hayırlı ve güzel şekilde nasip olsun inşallah umutsuz ve karamsar sakın bakmayın ne kadar olumsuz bakarsaniz o kadar sınavınız uzar . Bütün gerekli testleri,muayaneleri eşinizle oldunuz mu ? Neden düşükle sonuçlandığını öğrendiniz mi ? İnancınızı sağlam tutmaya çalışınAhhh inş canım benim.. aminDusuklerden sonra çok karamsar oldum...
Evet oldum canım... Ciddi bişey yok sadece az miktarda pıhtılaşmaya yatkınlık var.En hayırlı ve güzel şekilde nasip olsun inşallah umutsuz ve karamsar sakın bakmayın ne kadar olumsuz bakarsaniz o kadar sınavınız uzar . Bütün gerekli testleri,muayaneleri eşinizle oldunuz mu ? Neden düşükle sonuçlandığını öğrendiniz mi ? İnancınızı sağlam tutmaya çalışın![]()
Nasip olduktan sonra inanın pıhtılaşma dahi olsa nasip oluyor Allah'ın izni ile siz gönlünüzü ferah tutun sadece bundan sonraki hazirliginizda doktorunuzun önerdiği pıhtılaşma ilacı veya iğnesi ne ise onu kullanirsiniz Allah'ın izni ileEvet oldum canım... Ciddi bişey yok sadece az miktarda pıhtılaşmaya yatkınlık var.
Çok naziksiniz, çok teşekkur ederim sizeNasip olduktan sonra inanın pıhtılaşma dahi olsa nasip oluyor Allah'ın izni ile siz gönlünüzü ferah tutun sadece bundan sonraki hazirliginizda doktorunuzun önerdiği pıhtılaşma ilacı veya iğnesi ne ise onu kullanirsiniz Allah'ın izni ilegüzel düşünün güzellikler sizi bulsun
![]()
Ben teşekkür ederimÇok naziksiniz, çok teşekkur ederim sizeSizin bebiş kaç aylık
![]()
Ahhhh canımsın inşBen teşekkür ederim26 haftalık olduk şükürler olsun zorlu sınavlara tabi tutulup Rabbimin müjdesi ile nasıp oldu şükürler olsun
şuanda da covid hastasıyım
bunu da atlattık sayılır . Darısı en güzel sekilde başınıza olsun inşallah
Yaaa çok tatlısınız çok saolunYaş 32 derken ? Daha gençsiniz bende ıkıncı cocugu 32 de dusunuyorum nasip olursa hatta belkı 34 de de üçüncüyü![]()
A ne güzel darısı bana ya benim 3 sene oluyo hiç olmadı30 yaşımı doldurdum 1.çocuğa hamileyim doğuma da var daha. 2.çocuğu yaşadığım zorlu hamilelik nedeniyle pek düşünmüyorum. Yapacak olursam da 35 gibi yaparım. Daha gençsiniz :)
Amin inşallahA ne güzel darısı bana ya benim 3 sene oluyo hiç olmadı![]()
YaaaAmin inşallahRabbim size de nasip etsin. Ben de sizin gibi olmayacak drdiğim bir zamanda hamile kaldım 18 ay korunmadım. 18.ayın sonunda kaldım. Üstelik tıbben bir problem yoktu öyle. Aşılamayacak kadar. Şimdi kanamalı ve erken doğum riski olan bir gebelik yaşıyorum. 20 haftadır yatıyorum evde, hareket yasak. Yorulmamam lazım. Her şeyin hayırlısını istemek lazımmış
![]()
Teşekkür ederimYaaainsallah sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur sanada ya insallah
Bende 32 yaşındayım ve ilk gebelik için uğrasıyorum 2 senedirYaş 32...ve tekrar Gebeliğe hazırlık...
Önerileriniz var mı?
Bende 32 yaşındayım ve ilk gebelik için uğrasıyorum 2 senedir
Sence gerçekten geç mi =)
Bence henüz geç kalmadık, öyle düşün