• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaş 32,yolun neresi...

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.619
498
bugün benim doğumgünüm,32 bitiyor...

yolun neresindeyim,belki tam ortasında belkide sonunda bilemiyorum ne kadar daha ömrüm var ve hayat bana neler getirecek?

dışarıda delirmiş gibi yağmur yağsın istiyorum,körkütük sarhoş olmak istiyorum,utanmadan saklanmadan içime akıtmadan ağlamak istiyorum.mutlumuyum?bilmiyorum,mutsuz olmak içinde mutlu olmak içinde bir sürü nedenim var,işte ortalarda biryerde sıkışıp kalmışım.

hani pastayı üflerken derler ya bir dilek tut ama söyleme,evet benimde bir dileğim var ve herkes duysun;bir çocuk diliyorum rabbimden,sağlıklı,hayırlı bir kuzucuk diliyorum,lütfen Allah'ım bunu benden esirgeme,lütfen bende herkes gibi sıradan bir hayat yaşayayım,çocuklarımın küçük ellerinin büyümesini izleyeyim fazlasını istemiyorum...

veee evet saat tam şuan 16.11.2012 saat:00:00

iyiki doğdum mu acaba?

doğumgünlerimde hep düşünmüşümdür neden sadece benim doğumgünüm kutlanır diye,aslında anneminde doğurduğu gündür,geçen sene doğumgünümde bende annemin doğurduğu gün olarak annemi kutladım:1:

yanlışmı yahu,şahsen ben anne olsam çocuğumun doğumgünüyle birlikte doğurduğum için kendiminde kutlanmasını isterdim:37:

keşke dediğin herşey ohh beee olsun, yaşadığın her yaşın bundan fazla mutlu olunurmu ki dedirtsin:34:

Son düzenleme:
sevdiklerinle beraber nice musmutlu senelere :)
yeni yaşında istediğin herşey seninle olsun inşallah..

Nice nice yaşlar ve yolunuzun sizi nereye isterseniz oraya götürmesini dilerim:42:

zaman gerçektende hızlı geçiyormuş,dedikleri kadar varmış.en son yazdığımdan beri 2 seneden fazla geçmiş ve hala yerimde sayıklıyorum ve 34 oldum.

Back
X