• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 35 artık zayıflamanın vakti geldi

kirmizipabuclar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
30
3
38
Kocaeli
Herkese Merhaba, yakın zamanda 35 yaşına gireceğim, yılın basında da dünya tatlısı bir kızım oldu...4 sene ıcınde 62 kılodan 80 lı kılolara kadar çıktım...bu sabah tartıldım 78.9 kıloyum...amacım 60-62 kıloya düşmek...sut vermeye devam ettıgım ıcın cok radıkal veya az kalorılı bır rejım yapamam ama mumkun olduğunca dıkkat ederek hedefime ulaşmaya calısacagım...burdan paylaşmak benı daha cok motıve edeck buna emınım...bol su, 0 tatlı, az karbohıdratla ıyı seyler olacak emınım...herkese sevgıler...

Herkese Merhaba, yakın zamanda 35 yaşına gireceğim, yılın basında da dünya tatlısı bir kızım oldu...4 sene ıcınde 62 kılodan 80 lı kılolara kadar çıktım...bu sabah tartıldım 78.9 kıloyum...amacım 60-62 kıloya düşmek...sut vermeye devam ettıgım ıcın cok radıkal veya az kalorılı bır rejım yapamam ama mumkun olduğunca dıkkat ederek hedefime ulaşmaya calısacagım...burdan paylaşmak benı daha cok motıve edeck buna emınım...bol su, 0 tatlı, az karbohıdratla ıyı seyler olacak emınım...herkese sevgıler...

ALLAH bağışlasınn evladını.

umarım herşey istediğin gibi olur,yalnız süt verdiğin için değil az kalori beslenmeyi normal hayatındada uygulama bende süt verirken diyet yaptım az ama sık beslendim meyvamı,sebzemi,köftemi yedim,ve sporumuyaptım 1 ayda yaklaşık 10 kg verdim,ayrıca sütü çoğaltan sık emzirmek ve su dur bunu zaten biliyorsun sana ek dereotu tavsiye ederimm hem süt yapıyor hem zayıflatıyor sana başarılar dilerim umarım istediğin olur gerçekden azimedersen inan başarırsın.

Back