Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yaş aralığı sık olan kardeşlerde yaşanan problemler

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

demol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
2
0
36
Afyon
Merhaba,
Şuanda 1,5 yaşında bir oğlum var ve 4aylık hamileyim. 2.bebek doğduğunda oğlum 2 yaş 1 aylık olacak varsa benzer deneyiminiz lütf yazın

benimkiler gibi olacaklar

şu an büyük kızım 3,5
küçüğü 1,5 yaşında.

kıskançlık yok.yalnızca oyuncak paylaşamıyorlar.
büyük küçüğü itiyor yere üşürüyor

küçük de ablasını ısırarak karşılık veriyor.
küçük daha düşlü hırslı bir çocuk oldu
dengeyi sağlarsanız
sevgiyi her kisine de eşit veriseniz sorun olmuyor
ben genel manada iyiki yaş aralıkları sık demeye başladım.

yoksa büyük evde çok sıkılıyordu.
şimdi kardeşiyle oynuyor devamlı tv ye hiç bakmıyorlar desem yeridir.

ilk başlarda çok zorlanacaksınız
hele çalışıyorsanız.
ancak sonra iyiki böyle olmuşlar diyecksiniz.

benim de aralarında 27 ay olacak. biraz zor olacak bakım işleri ücretsiz izin kullanacagım yine. ama oğlum iyi olacak inşallah çünkü evde sıkılıyoru farkındayım .

Benimde oğlum 26 aylık şimdi, diğerine 30 haftalık hamileyim.Doğduğunda aralarında 2.5 yaş olacak nerdeyse.Başta zor olacak gibi geliyor ama daha sonra onlar için çok güzel olacaktır eminim.

Büyük oğlum 37 küçük oğlum 17 aylık ilk 4-5 ay kıskançlık adına bişe yaşamadık sayılır hep dikkatli davrandım ama sonrası tam bir felaket büyük küçüğü her yalnız bulduğu yerde ısırıyo tv açmıyorum belki bir saat anca hep onlarla oyun etkinlikler kitap sohbet oyuncak gırgır şamata ama bi tuvalete bi öutfağa gideyim bi sebebi olsun olmasın ısırıyo her yeri mosmor çocuğun o yüzden bu sene kreşe vermeyi düşünüyorum kardeşini sevmediğini söyleyip duruyo sıpa bilmiyorum ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…