merhabalar uzun ve hemen sizlere yazmak ifırsat bulup giremiyorum nete ama bi konuda çok yardıma ihtiyacım var istedim yardım ederseniz çok sevinirim.kızım küçükken hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi allah bağışlasın bi çocuğum daha oldu araları tam 22 ay.kızım zaten hırçın inatçı af dinlemeyen bir çocuktu babası sayesinde bebeğimiz gelince dahada çıldırdı artık bağırdığım oluyo sonra çok vicdanım sızlıyor.nasıl davranacağımı bilemiyorum ilk zamanlar zor sonra rahat edecem biliyorum ama yinede kızımla nasıl iletişime geçerim inadını nasıl kırarım her yer her yerde o ayrı.bu durumda olan anneler varsa nolur akıl verin inatçı laf dinlemeyen ebeğiniz varsa da sadece yardım edin tüm ilgimiz kızımın üzerinde tabiiki bebekle mecburen ilgileniyorum ama kızızmın yanında kimse daha bebeği sevemedi beşikten çıkartamıyoruz hatta kıskanması artmasın diye nasıl davranacağımı şaştım ama çok bitikinim bebeğin daha 24 günlük.gündüz annemin evinde akşam bizim evde kızım bu arada ikisi bi arada asla cesaret edemiyorum çünkü sağolun şimdiden uzun uzun kafanızı şişirdim ama