yaş farkı problem midir yorumlarınızı merak ediyorum

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
herkese slm kızlar
uzun zamandır giremedim...foruma
kızlar sizce bayanla erkek arasındaki 13 yaş farkı olan bir ilişki :106:için yorum bekliyorum
bayan 1988 doğumlu
erkek 1975 doğumlu

yorumlarınız bekliyorum kızlar :54:

kızlar genelde karakterde önemli denmiş
erkek : işi gereği dünyayı gezmiş ama şuanki işinde o kadar sık seyahat etmiyor, kültürel olarak gayet rahat, gezmeyi yeni şeyler keşfetmeyi seviyormuş,
kız : gezmeyi sevsede üniversite dışında dışarıda yatılıya bile pek gitmeyen ama eğlenceli bir kişilik ama birazda uyumsuz gibi duruyor pek de eğlence ortamlarına pek de girmemiş

erkek kıza göre daha rahat gibi sanki ama birde şu var
bunlar daha yeni tanışıyorlar 1 haftalık
kız kararsız yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
13 yaş fazla bence ama kişiye göre duruma göre değişir.benim eşimle aramda 9 yaş var biz de bile zaman zaman sorun oluyor ben daha hareketliyim eşim ise dinlenemeyi,uyumayı sakinliği daha çok seviyor.8 yıllık evliyiz bu arada.

bence çok fazla. ama insanın yapısından yapısına fark eder diye düşünüyorum. Adamın ruhu gençse eğer uyum sağlıyorlarsa neden olmasın.

Kültürel bir fark yaratıyorsa bu durum, aynı dili konuşmuyorsa insanlar sorun yaratır elbette, ama hayata bakış açıları arasında çok ciddi bir uyuşmazlık yoksa mesele edilmeyecek kadar az bir fark bana kalırsa.

Bu kadarı çok fazla
Ben 25 yaşındayım
38 yaşında dayım var yani..

Eş olarak düşünemem bu yaşta birini..
İlerleyen yıllarda bu uçurum daha da açılır..

Son düzenleme:
yakında ,erkek 38/ kız 21 yaşlarında olan bir tanıdığımız evlenecek
dışardan aldıkları yorumlar çok kırıcı..tanımayanlar kızı zannediyor filan
ama onlar herkese rağmen çok mutlular...bence 5 yaş farktan fazlası zor oluyo ama evlendikten sonra heleki....

Son düzenleme:
10 yasa kadar normaldir ama 10 yas ve uzeri cok fazladir.

Bence,
Anlaşabiliyor muyuz? Hayata bakış açımız aynı mı? Hoşlandığımız ve hobi edinebeleceğimiz konular var mı? gibi soruların cevabını aramalısın. Yaşınız aynı olsa da birlikteliğin kalitesini "Biz" olabildiğiniz konular belirler.

normalde bana fazla gibi geliyor , ama bir arkadşaımın eşiyle arasında 14 yaş fark var 6 yıllık evliler adam karısı ve çocuğu için yaşıyo resmen her istedikleri anında hem arkadaşımın hem çocuklarının hemde kızın ailesinin bir dediğini iki etmiyor , gezme tozma olsun ,ev işlerinde yardım olsun ,çocukla ilgilenme olsun, haftanın üç günü görüyorum ve imreniyorum resmen :nazar:, kişiyle alakalı bir durum demekki

herkese slm kızlar
uzun zamandır giremedim...foruma
kızlar sizce bayanla erkek arasındaki 13 yaş farkı olan bir ilişki :106:için yorum bekliyorum
bayan 1988 doğumlu
erkek 1975 doğumlu

yorumlarınız bekliyorum kızlar :54:

bence çooook fazlaa kesinlikle sorun olur diye düşünüyorum

Bence çok fazla ama tabi bu kişiden kişiye değişebilir.. Anlaşmak önemli .. Problem yoksa yaşı pek önemsemem.

Bu tarz konular çok tartışılır oldu son zamanlarda.
Hadi erkeği anlıyorum, daha genç & dinç & güzelliğinden birşey kaybetmemiş eş arıyor.
Ama kadınlara ne oluyor onu anlamış değilim...

Kim ne derse desin, 7 yaşı aşan yaş farkları sorun yaratır.
Bugün yaratmasa yarın, yarın yaratmasa öbürgün.
Sen 45 yaşındayken adam 58 yaşında (60'ına merdiven dayamış) olacak.
Sen kadınlığının en iyi çağındayken, o yaşlılığa adım atıp, daha da belki sana ihtiyacı olacak.

Öncelikle insan kendini bir araştırmalı, bir kadının evreleri nelerdir, hangi yaşlarda nasıl duygular hormonlar salgılar.
Geleceği için, hayatını mutlu yaşaması için, bunları bilmekte fayda var.
Ondan sonra karşısındaki eş adayının kendisine uygun olup olmayacağını analiz etmeli...

Bunlar umursamadığımız önemli şeyler..
Nacizane fikrim... :31:

Merhaba,

Bu durum bence yasla alakali degil..
Toplum olarak cok on yargili yaklasiyoruz..Tabularimiz cok fazla.Bunlari asmamiz lazim.
Iki insan mutlularsa yas cok fazla onem arz etmiyor..Kisilik cok cok onemli ..
Benim esimde benden buyuk ama cok sukur cok iyi anlasiyoruz (12 yas)
Allah bozmasin!!!! Evlenme karari verdigimde ailem cok karsi cikmislardi..Cok sorun olacak demislerdi..Hep sonumuzun mutsuzluk ve bosanma
olacagi soylenmisti..(Bu sozler beni cok kirmis ve uzmustu.)
Seviyordum evlendim..Verdigim kararin ne kadar dogru oldugunu simdi daha iyi anliyorum..Rahat, huzurlu ve mutluyum..

Duygularinla karar ver bence..

13 yaş çok fazla, aynı şeylerden zevk alınamaz 88 li benim kardeşim kıpır kıpır gezip tozmak istiyor ama 38 yaşındaki bir insan evde dinlenmek ister galiba, daha 38 ime 10 yıl var şimdiden hayat beni yordu 10 yıl sonrasını düşünemiyorum çok çok fazla. insan aradan 10-15 yıl geçince bunu daha iyi anlar.
Markette yaşlı bir adamla genç kadın gördüğümde bu bununla neden evlendi diye düşünüyorum açıkcası. Hepside paraya çıkıyor bence, lüx alan, lüx giyinen, lüx yiyen insan tarzları hep. Demek ki bu kadınla bu adam parası için evlenmiş diyorum.

yaştan ziyade kuşak farkı var arada..kız 24 adam 38 yaşında..

bana göre biraz fazla.şimdi sorun olmaz belki ama yaşlar ilerledikçe sorun çıkabilir.

Back
X