- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- 658
- Konu Sahibi Kumrusumru
-
B:1no2:Benım erkek arkadaşımla aramda 13 yaş var.ben 25 o 38 yaşındaama benden daha delıdolu,ben ondan daha olgun gıbı gorunuyorum dısardan,zaten erkek arkadasım 28-29 gıbı gorunuyor,ama ben hala karasızım o ıse evlenmek ıstıyor artık ne yapmalıyım hıc bılmıyorum sevıyorum ama yas farkı aklıma gelınce sevgım azalıyor
evet fazla aşık değilim ve 1 yıldır beraberiz,ama o kadar ilgili ki ,üstüme titriyor.hergun calıstgım yere cıcekler gonderıyor cok fazla alıstım ben ona,o beni çok sevıyor ve öl desem ölecek vazıyette.bı kaç kez ayrıldık yaş farkını sorun ettıgım ıcın ama o zmanda onsuz olamıyorum...kafayı yıcemşimdi herşey yolunda ama bunun 10 yıl sonrası ne olur dıye dusunuyorum... çaresizim.guzel ve rahatlatıcı yorumlarınız ıcın tsk ederım.karar verme aşamasındayım.her gorus benı cok etkılıyor olumlu yada olumsuz...
evet fazla aşık değilim ve 1 yıldır beraberiz,ama o kadar ilgili ki ,üstüme titriyor.hergun calıstgım yere cıcekler gonderıyor cok fazla alıstım ben ona,o beni çok sevıyor ve öl desem ölecek vazıyette.bı kaç kez ayrıldık yaş farkını sorun ettıgım ıcın ama o zmanda onsuz olamıyorum...kafayı yıcemşimdi herşey yolunda ama bunun 10 yıl sonrası ne olur dıye dusunuyorum... çaresizim.guzel ve rahatlatıcı yorumlarınız ıcın tsk ederım.karar verme aşamasındayım.her gorus benı cok etkılıyor olumlu yada olumsuz...
dinamizm uyar mı demişsiniz.kendimce bu soruyu cevaplamak istedim.daha genç birine kaptırmamak için daha çok üzerinize düşerler,değer bilirler,kaybetmemek & kaptırmamak için ellerinden geleni yaparlar...annem hep +30 olan erkek kıymet bilir der.gerçekten de öyle.benim de sevgilimle aramda 12 yaş fark var.dediğiniz durum şöyle sorun olabilir,kişilikler çok farklıdır.biri çok deli doludur,gece barlarda orda burda gezmeyi sever,diğeri ise daha sakin yaşamayı sever...o zaman sorun olur ama bu da yaşla alakalı değil.bu zaten aynı yaştaki insanlar arasında da görülebilecek bir problemdir.ama diğer yandan baktığımızda 24 yaşında bir bayanın gezip tozduğu kadar gezen +30 beyler de var.sportiftir kimi erkek o yüzden daha aktiftir yaşı ileri olsa da.ya da ne bileyim 40 yaşında olan ama barda gezen,küpeli, uzun saçlı gayet düzgün insanlar tanıyorum ben.ruhu genç olmak diye bir şey var sonuçta.ya da bende olduğu gibi 23 lük hatun sakindir,evcimendir.35lik adam da öyledir,doğada yapılan pazar kahvaltılarını sever.ikisi de sakinliği sever,yaşar giderzemuszemusbeni 38 yaşında birisine istedilerdi annem kıyameti kopardıydı, benim bişi dememe gerek bile yok zaten..
şimdi yaş farkı, 18 ile 30 yaşları arasında olsaydı bi yere kadar olabilir. ama 25 ile 38 çok anormal geliyo. 40 yaşında insan ununu elemiş eleğini asmıştır yani. sense daha 25 yaşındasın evlenceksin, ben de 24 yaşındayım şöyle düşünüyorum. evlendiğimde kocamla geziyim tozıyım dolaşıyım, tatil yapıyım neyse.. 40 yaşındaki adam senin dinamizmine uyarmı? sen daha iyi bilirsin.. ben yaş farkına iyi gözle bakmayanlardanım, her ne kadar kendi annem babam arasında da böyle büyük bir yaş farkı olsa da... eşiyle pek samimi olamıyo insanlar böle yaş farklarında sanki, bu tabi benim gördüklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?