yaş farkı:(

Kumrusumru

Nirvana
Pro Üye
9 Temmuz 2008
1.855
2.529
658
B:1no2:Benım erkek arkadaşımla aramda 13 yaş var.ben 25 o 38 yaşında:( ama benden daha delıdolu,ben ondan daha olgun gıbı gorunuyorum dısardan,zaten erkek arkadasım 28-29 gıbı gorunuyor,ama ben hala karasızım o ıse evlenmek ıstıyor artık ne yapmalıyım hıc bılmıyorum:( sevıyorum ama yas farkı aklıma gelınce sevgım azalıyor:(

canım şimdi belki farketmiyor belkide ilerdede farketmiycek.benim teyzemle eniştem arasında da 17 yaş var ve şuanda tamammen kopmuş durumdalar çünkü arada zamanla farklar yaşanıyor.çok iyi düşün belkide doğru insandır

B:1no2:Benım erkek arkadaşımla aramda 13 yaş var.ben 25 o 38 yaşında:( ama benden daha delıdolu,ben ondan daha olgun gıbı gorunuyorum dısardan,zaten erkek arkadasım 28-29 gıbı gorunuyor,ama ben hala karasızım o ıse evlenmek ıstıyor artık ne yapmalıyım hıc bılmıyorum:( sevıyorum ama yas farkı aklıma gelınce sevgım azalıyor:(

canım erkek büyük olduğu müddetçe sorun olmaz.. benm de arkadaşım evlendi bu yaz.. 11 yaş vardı aralarında.. çocuk 35 yaşında ama hiç göstermiyo senin dediğin gibi.. bunu sorun etme sakın. abes bi fark yok arada..aşkını yaşamaya bak sen,gerçekten seviyorsan sakın bırakma..gerçek seven ve sevilen zor bulunuyor

bu arada yapılan bi araştırmaya göre
erkek beyni kadınların beyninden 10 yıl geriden gelirmiş.. olgun erkek iyidirvereliniortak

Sevgini ölçmelisin bence yaş farkını önemsemeyecek kadar çoksa takmazsın kafana
ama sevgim azalıyor dediğine göre öyle çok da aşık değilsin

ne kadar süredir birliktesin?
yeni tanıştığın biri için iyi düşün diyebilirim ama uzun süredir berabersen ve
evlilik düşünme noktasına gelinmişse kabullenmişsin demektir zten:uhm:

benımde esımle aramda 10 yas fark var aılem evlenmeme karsıydı yas farkı yuzunden .. sorun cıkmadı desem yalan olur ama allah bozmasın cok mutlu bı yuvam var cıkan sorunlar cok onemlı sorunlar dııldı sadece o herseyı yasamıs oldugu ıcın bazı seylerı yapmak ıstemıyodu halıyle bende yapmak ıstıyodum bı sekılde orta yolu bulduk tek onemlı sorun ben ondan 10 yas kucuk oldugum ıcın benı kaybetme korkusu yasardı her zaman daha genc bırıne gonlum kayar korkusu vardı buda her zaman olmasa bıl guzel bı duygu sonucta kıskanılmak guzel:) ama bazen abartıya kacınca ınsan sınır oluyo.. ama eger asıksan sevıyosan hıc bı sorun olmıcana emınım ... zaten evlılık ılerledıkce yasında orta yolu bulunuyo sen bıraz olgunlasıyosun o bıraz cocuklasıyo ... ve sorun kalmıyo :))eger gercekten bırbırınızı sevıyosanız asıksanız yas bı sorun olmaz...

evet fazla aşık değilim ve 1 yıldır beraberiz,ama o kadar ilgili ki ,üstüme titriyor.hergun calıstgım yere cıcekler gonderıyor cok fazla alıstım ben ona,o beni çok sevıyor ve öl desem ölecek vazıyette.bı kaç kez ayrıldık yaş farkını sorun ettıgım ıcın ama o zmanda onsuz olamıyorum...kafayı yıcem:( şimdi herşey yolunda ama bunun 10 yıl sonrası ne olur dıye dusunuyorum...:( çaresizim.guzel ve rahatlatıcı yorumlarınız ıcın tsk ederım.karar verme aşamasındayım.her gorus benı cok etkılıyor olumlu yada olumsuz...:(

evet fazla aşık değilim ve 1 yıldır beraberiz,ama o kadar ilgili ki ,üstüme titriyor.hergun calıstgım yere cıcekler gonderıyor cok fazla alıstım ben ona,o beni çok sevıyor ve öl desem ölecek vazıyette.bı kaç kez ayrıldık yaş farkını sorun ettıgım ıcın ama o zmanda onsuz olamıyorum...kafayı yıcem:( şimdi herşey yolunda ama bunun 10 yıl sonrası ne olur dıye dusunuyorum...:( çaresizim.guzel ve rahatlatıcı yorumlarınız ıcın tsk ederım.karar verme aşamasındayım.her gorus benı cok etkılıyor olumlu yada olumsuz...:(

canım senle çok ilgili diye de biriyle evlenme kararı da alınmaz biliyorsun dimi

paylaşımlarınız sizi mutlu ediyorsa
birlikte vakit geçirirken sıkılmıyorsan eğleniyorsan
seni kısıtlamıyorsa
sana ters gelen huyu suyu yoksa
bence sorun da yok demektir

zaten büyükde göstermiyomuş
mesela benim sevgilimle aramızda 1 yaş var
o yaşından daha büyük gösterir bende biraz daha minyon tipliyim küçük gösteririm
ama biz birlikte olmaktan mutluyuz

yani demem o ki ne şekile takıl,ne yaşa
kafa yapınızın uyması bence önemli anlatabildim mi yerimseniben

beni 38 yaşında birisine istedilerdi annem kıyameti kopardıydı, benim bişi dememe gerek bile yok zaten..

şimdi yaş farkı, 18 ile 30 yaşları arasında olsaydı bi yere kadar olabilir. ama 25 ile 38 çok anormal geliyo. 40 yaşında insan ununu elemiş eleğini asmıştır yani. sense daha 25 yaşındasın evlenceksin, ben de 24 yaşındayım şöyle düşünüyorum. evlendiğimde kocamla geziyim tozıyım dolaşıyım, tatil yapıyım neyse.. 40 yaşındaki adam senin dinamizmine uyarmı? sen daha iyi bilirsin.. ben yaş farkına iyi gözle bakmayanlardanım, her ne kadar kendi annem babam arasında da böyle büyük bir yaş farkı olsa da... eşiyle pek samimi olamıyo insanlar böle yaş farklarında sanki, bu tabi benim gördüklerim.

10 yıl sonra karşında 50 yaşında bi adam olcak.. bilmiyorum bana itici geliyo. hayırlısı olsun.

bencede 13 yai fazla eğerk,;

anlaşabiliyorsanız...
yaşını göstermiyorsaliyorsa..
sizde seviyor ve seviliyorsanız evet vereliniortak

Bu yaş farkı olayı bir muamma bu konuda çok sıkıntı yaşadım aranızda bilen bilir....Asla olmaz dediğim bir olaydı birdenbire kızım sayesinde kendimi olayın içinde buldum...seviyor ve seviliyorsan olabilir...neticede aynı yaşta olan ama aynı frekansta olmayan bir çok evlilik var...her ilişkinin dinamikleri farklıdır...bir başkasıyla evlenip aradığını bulamazsan bunda aklın kalacaktır...herşey gönlünce olsun canım....

evet muhtemelen kimseden bu kadar ilgi göremeyeceğim,çünkü çok fazla ilgili bni çok şımartıyor,hediyelere,çiçeklere boğuyor ve en önemlisi çok seviyor beni.beni ilgiye alıştırdı :( onu oylamakta istemiyorum artık 38 yaşında ve evlenmek istiyor.kesin kararımı verıcem ya ayrılacagım ya evleneceğim...

canım erkek arkadasım ve benim aramda 9 yaş var. Tesadüf annemle babam arasında da 9 yaş var:) 32 yıllık evlilik hayatları var! (maaşalaah)

hiç sorun yaşamıyoruz. Üstelik biraz senin gençliğinin kıymeti bilmesi, senin sürekli ilgi görmeni sağlayacaktır. Fikren sorun yoksa ileri de sorun olacağını sanmıyorum. Üstelik bu sorunlara biraz engel olamkta senin elinde bence.

mutlu olman dileğiyle,

beni 38 yaşında birisine istedilerdi annem kıyameti kopardıydı, benim bişi dememe gerek bile yok zaten..

şimdi yaş farkı, 18 ile 30 yaşları arasında olsaydı bi yere kadar olabilir. ama 25 ile 38 çok anormal geliyo. 40 yaşında insan ununu elemiş eleğini asmıştır yani. sense daha 25 yaşındasın evlenceksin, ben de 24 yaşındayım şöyle düşünüyorum. evlendiğimde kocamla geziyim tozıyım dolaşıyım, tatil yapıyım neyse.. 40 yaşındaki adam senin dinamizmine uyarmı? sen daha iyi bilirsin.. ben yaş farkına iyi gözle bakmayanlardanım, her ne kadar kendi annem babam arasında da böyle büyük bir yaş farkı olsa da... eşiyle pek samimi olamıyo insanlar böle yaş farklarında sanki, bu tabi benim gördüklerim.
dinamizm uyar mı demişsiniz.kendimce bu soruyu cevaplamak istedim.daha genç birine kaptırmamak için daha çok üzerinize düşerler,değer bilirler,kaybetmemek & kaptırmamak için ellerinden geleni yaparlar...annem hep +30 olan erkek kıymet bilir der.gerçekten de öyle.benim de sevgilimle aramda 12 yaş fark var.dediğiniz durum şöyle sorun olabilir,kişilikler çok farklıdır.biri çok deli doludur,gece barlarda orda burda gezmeyi sever,diğeri ise daha sakin yaşamayı sever...o zaman sorun olur ama bu da yaşla alakalı değil.bu zaten aynı yaştaki insanlar arasında da görülebilecek bir problemdir.ama diğer yandan baktığımızda 24 yaşında bir bayanın gezip tozduğu kadar gezen +30 beyler de var.sportiftir kimi erkek o yüzden daha aktiftir yaşı ileri olsa da.ya da ne bileyim 40 yaşında olan ama barda gezen,küpeli, uzun saçlı gayet düzgün insanlar tanıyorum ben.ruhu genç olmak diye bir şey var sonuçta.ya da bende olduğu gibi 23 lük hatun sakindir,evcimendir.35lik adam da öyledir,doğada yapılan pazar kahvaltılarını sever.ikisi de sakinliği sever,yaşar giderzemuszemus

Back
X