Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım sakın yanlış anlama beni tamam mı :) daha yolun çok başındasın. o ise senden daha tecrübeli. onu ne kadar tanıyorsun? ileride ALLAH korusun senden farklı istekleri olabilir. 20-21 olsa olabilir ama kafa yapınız farklı en başta. iyi düşün tatlışım tamam mı öptüm kocaman
canım sakın yanlış anlama beni tamam mı :) daha yolun çok başındasın. o ise senden daha tecrübeli. onu ne kadar tanıyorsun? ileride ALLAH korusun senden farklı istekleri olabilir. 20-21 olsa olabilir ama kafa yapınız farklı en başta. iyi düşün tatlışım tamam mı öptüm kocaman
Yaş ilerledikçe yaş farkı pek görünmüyor ama senin yaşın için gerçekten çok yaş farkı sen daha 16 dasın 20 falan olsa tamamda 25 çok canım bence. Senden farklı istekleri olabilir ben uzak dur derim.