yaş günü:(

ilgin0

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
147
225
18
38
Merhaba arkadaşlar,

Bugün benim yaş günüm 33 bitti allahın izniyle geriye dönük bir baktım ki hiç bir doğum günüm kutlanmamış.gerçi pekte gündeme getirmem bugün yaş günüm diye ama ne anne ne babam yada ablam abilerim vs.kimse kutlamıyor.Ama nedense bugün çok hüzünlü hissettim kendimi sadece oğlum okuldan gelince anneciğim iyiki doğdun dedi.Bu hayatta hiç dost biriktirememişim ben:(ailemi geçtim.kimseyle bir problemim yok tartışma kötülük vs.yok evliyken bile eşim unuturdu hatırlamadın diye trip bile atmadım.oysaki ben kutlarım bi msjda olsa.kendimi öyle kırgın,öyle yalnız,öyle hüzünlü hissediyorumki..:(

Dogum gununuz kutlu olsun. Bu sanki birikmislik sizde ki. Onemsenmediginizi hissediyorsunuz gibi. Halbuki bunlar ufak detaylar sizde biliyorsunuz. Ama dilerim ileride oglunuz gonlunuzdeki gibi bir doğum gunu kutlamasi yapar size :KK72:

Biz kutlarız, üzülmeyin siz.
İyi ki doğdunuz, mutlu yıllar, mutlu yaşlar.
Çok teşekkür ederim:)Ama çok üzgünüm bazen bakıyorum ne bu vefasızlık diye ablam en basiti 2 ay önceydi yaş günü iş yerine çiçek gönderdim ,akşamına pasta aldım msj attım sabahtan ama bu saat oldu tlfnuma 1 tane msj bile gelmedi:( bu en basit örnek bi beklentim olduğundan söylemedim arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ama bu gün çok hatırlanmak istiyorum yaşın verdiği bir hüzünmü bilemedim çok hüzünlüyüm:(

Merhaba arkadaşlar,

Bugün benim yaş günüm 33 bitti allahın izniyle geriye dönük bir baktım ki hiç bir doğum günüm kutlanmamış.gerçi pekte gündeme getirmem bugün yaş günüm diye ama ne anne ne babam yada ablam abilerim vs.kimse kutlamıyor.Ama nedense bugün çok hüzünlü hissettim kendimi sadece oğlum okuldan gelince anneciğim iyiki doğdun dedi.Bu hayatta hiç dost biriktirememişim ben:KK43:ailemi geçtim.kimseyle bir problemim yok tartışma kötülük vs.yok evliyken bile eşim unuturdu hatırlamadın diye trip bile atmadım.oysaki ben kutlarım bi msjda olsa.kendimi öyle kırgın,öyle yalnız,öyle hüzünlü hissediyorumki..:KK43:
Nice sağlıklı mutlu umutlu güzel yıllara

Mutlu yillar canim evladinla nice sağlıklı mutlu yıllara. Inşaallah yeni yaşın ve yeni yilda herşey gönlünce olur :KK19:

Çok teşekkür ederim:)Ama çok üzgünüm bazen bakıyorum ne bu vefasızlık diye ablam en basiti 2 ay önceydi yaş günü iş yerine çiçek gönderdim ,akşamına pasta aldım msj attım sabahtan ama bu saat oldu tlfnuma 1 tane msj bile gelmedi:KK43: bu en basit örnek bi beklentim olduğundan söylemedim arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ama bu gün çok hatırlanmak istiyorum yaşın verdiği bir hüzünmü bilemedim çok hüzünlüyüm:KK43:
Yapmayın sizde. Hayatta her şeyin karşılığını beklemek doğru değil biliyorum ama karşılık görememek sizi mutsuz ediyorsa yapmayın.

iyi kiiiiiiiiiiii doğdunuz.:KK68:
Yerinizde olsam alırım oğlumu , gider güzel bir yemek yerim.
Kendime de alabildiğim en iyi hediyeyi alırım.
Üzülmek için hayat çok kısa!
Akşam iş çıkışı bende öyle düşündüm oğlumla dışarı çıkarız diye .Ama sanki bugün içim paramparça heryıl böyle olur ama bu yıl gerçekten üzüldüm öncesinde önemsemezdim.

Doğum gününüz kutlu olsun!
Herşey gönlünüzce olsun!
Ben sizin yerinizde olsam minicik bir pastaya mum dikip kocaman bir dilek dilerdim içimden,inşallah hemen gerçek olsun!

Son düzenleme:
Akşam iş çıkışı bende öyle düşündüm oğlumla dışarı çıkarız diye .Ama sanki bugün içim paramparça heryıl böyle olur ama bu yıl gerçekten üzüldüm öncesinde önemsemezdim.
Bakın benim tonlarca arkadaşım var. Hiç biriyle mesaj hariç kutlama yapmıyorum.
Ben sevmiyorum böyle şeyleri.
Ailem geçen yıl bir takım sebeplerden dolayı pasta almayı unutmuşlardı. Baktım unuttular . Dışarıdan pizza söyledim bir de pasta. Hep birlikte kutlamış olduk.
Varlıklarından güzel armağan yok bence :KK36:

Bakın benim tonlarca arkadaşım var. Hiç biriyle mesaj hariç kutlama yapmıyorum.
Ben sevmiyorum böyle şeyleri.
Ailem geçen yıl bir takım sebeplerden dolayı pasta almayı unutmuşlardı. Baktım unuttular . Dışarıdan pizza söyledim bir de pasta. Hep birlikte kutlamış olduk.
Varlıklarından güzel armağan yok bence :KK36:
Tabiki öyle annem babam burda değl zaten yaşlı insanlar öyle bilmezler doğum günü falan alınmak değil sadece abilerim ve ablam la aynı şehirdeyiz.Ama ufacık bir mesajda olsa yada bir arama bugün hoşuma gidecekti.sağlık olsun tabiki .minik bir hüzün belkide:(teşekkür ederim bu arada

yaşlılar pek ahtırlamıyor böyle günleri malesef. belki de ondandır. benim kayınvalideme ben söylüyorum bugün eşimin doğum günü kutla diye. ama kardeşleriniz için ayıp tabi.

Merhaba arkadaşlar,

Bugün benim yaş günüm 33 bitti allahın izniyle geriye dönük bir baktım ki hiç bir doğum günüm kutlanmamış.gerçi pekte gündeme getirmem bugün yaş günüm diye ama ne anne ne babam yada ablam abilerim vs.kimse kutlamıyor.Ama nedense bugün çok hüzünlü hissettim kendimi sadece oğlum okuldan gelince anneciğim iyiki doğdun dedi.Bu hayatta hiç dost biriktirememişim ben:KK43:ailemi geçtim.kimseyle bir problemim yok tartışma kötülük vs.yok evliyken bile eşim unuturdu hatırlamadın diye trip bile atmadım.oysaki ben kutlarım bi msjda olsa.kendimi öyle kırgın,öyle yalnız,öyle hüzünlü hissediyorumki..:KK43:

İnsan ne olursa olsun Doğum gününde kendini dünyanın en özel insanı hissediyor.. ve hatırlanmak insanı çok mutlu ediyor biliyorum ama bazen insanın aklından çıkabiliyor inşaAllah hatırlayıp kutlarlar :KK200:

Doğum gününüz kutlu olsun Rabbim oğlunuz ile beraber her yaşınızı her gününüzü Harika geçirmenizi nasip eylesin:KK200:

Şu anki ruh halinize en iyi gelebilecek şey belki oğluşunuz ile bir pasta yemek size Harika gelebilir:anne: Allahım ağız tadınızı bozmasın

Merhaba arkadaşlar,

Bazen insan ne yapsa olmuyor, ne arkadaş, ne eş, ne dost, ne aile olmuyor çevresinde. İnanın ben arkadaşlarıma ne fedakarlıklar ne fedakarlıklar, ellerini ceplerine attırmam, zor zamanlarında ilk ben yanlarında olurum, iyi gün ve kötü gün dostuyumdur. Ama benim yanımda kimse olmaz, olmadı da...
Evlendim Rabbim çok iyi bi eş nasip eyledi. Tüm iyiliklerimi, tüm enerjimi, tüm fedakarlıkları mı eşime harcıyorum.
Hiç canını sıkma.
Allah bizleri nereden nasıl sınayacak bilemeyiz. Belki bizimde sınavlarımızdan biridir teklik.
Doğum günün kutlu olsun.
Allah mutlu bı yuva Allah nasip eylesin tez vakitte, çevremde gerçek dostlar olsun.

Bazen insan ne yapsa olmuyor, ne arkadaş, ne eş, ne dost, ne aile olmuyor çevresinde. İnanın ben arkadaşlarıma ne fedakarlıklar ne fedakarlıklar, ellerini ceplerine attırmam, zor zamanlarında ilk ben yanlarında olurum, iyi gün ve kötü gün dostuyumdur. Ama benim yanımda kimse olmaz, olmadı da...
Evlendim Rabbim çok iyi bi eş nasip eyledi. Tüm iyiliklerimi, tüm enerjimi, tüm fedakarlıkları mı eşime harcıyorum.
Hiç canını sıkma.
Allah bizleri nereden nasıl sınayacak bilemeyiz. Belki bizimde sınavlarımızdan biridir teklik.
Doğum günün kutlu olsun.
Allah mutlu bı yuva Allah nasip eylesin tez vakitte, çevremde gerçek dostlar olsun.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sizin içinde bir ömür boyu mutluluklar inşallah.

oğlum okuldan gelince anneciğim iyiki doğdun dedi

Bu kutlamadan sonra zaten kralı gelse kutlasa sizi mutlu edemezdi. En güzel mutluluk sebebine sahipsiniz.

Normalde her türlü iletisim imkani varken hal hatır sorulmazken doğum gününde gönderilen zoraki mesajlar bana hiç samimi gelmiyor. Hatirlanmak çok güzel ve bu günler de vesile oluyor tabi ama sadece içtense. Boşverin siz de başkalarına karşı bu kadar verici olmazsınız.

Back
X