• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaş günüm

deepsimply

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
5.180
7.605
398
sevgilim kaldırıp bir yerlerini gelmedi bir çiçek bile göndermedi .bahanesi nasılsa pazar günü kutlarız ,böyle günlerde aileyle olmak lazım ...

ailem sağolsunlar

annem akşam 21 da eve geldiğimde yemek olarak biber dolması,mercimek köftesi ve peynirli poğaça yapmıştı

babamla ikisi pasta almayı unutmuşlar

ne alacaklarına karar verememişler hediye bile almadılar,işin ilginci maddi durumumuz gayet iyidir .

ben bu insanların doğum günününde özel anlarında hep bir şölen havası yaratmışımdır.

ben mi çok alınganım ,yoksa bana karşı çok mu duyarsızlar kullanılıyormuyum ben ............:14::43:

öncelikle doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah.

evet böyle günler önemlidir ama ne yazıkki herkes bir değil ki...annemiz babamız sevgilimiz beklentilerimiz kadar ince düşünemeyebilirler.
sana tavsiyem hiç bir zaman beklentiye girme olursa çok mutlu olursun ama olmazsa en azından bu kadar üzülmezsin...

yaptığın şeyleri karşılık bekleyerek yada beklentiler içine girerek yaparsan sonra hayal kırıklığına uğraman kaçınılmaz..
kullanılmıyorsun sen..insanın ailesi evladını kullanırmı...
herkesin sevgilerini değer vermelerini ifade ediş tarzları farklı farklı..
pastayıda sen alsaydın keşke..birlikte yerdiniz annen babanla..

öncellikle doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu senelere cnm sen insanlardan incelik bekliyorsun ama malesef bazı inasanlar ince olamıyo bu kadar

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara.
Takma kafana umursama bile.Kutlayan kutlasın kutlamayn kutlamasın.Birdahaki sefere sende kimseye yapma olsun bitsin :)

dogum gununuz kutlu olsun nice yaslara
bu kadar onemsemeyin ozel gunleri
tabiki herkes hatirlanmak hos karsilanmak ister ama karsi taraf bizim gibi dusunemeyebiliyor
evlendiginizde, uzerinden bi kac yil gectikten sonra ne dogum gunu,ne evlilik yildonumu,ne sevgililer gunu hicbiri hatirlanmiycak :1:
tabi benim gibi 1 hafta oncesinden davullu zurnali hatirlatma yollarina baslamazsaniz :37::37::37:

Bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum cnm. Geçen hafta pazar günü benim doğum günümdü. Bir kız arkadaşım hemde hiç beklemediğim biri kutladı o kadar. Başka kimse kutlamadı eşim dahil.
Ama ben takmıyorum artık alıştım bu duruma. Sende takma boşver.

iyiki doğdun cnm nice senelere...bazen ailemiz ve arkadaşlarımız bu tür özel günleri es geçebiliyorlar. sende al bir pasta onların yanında üfle iyiki doğmuşum ya de :) utandır onları.aldığmıız her nefes için allaha şükürler olsun başka ne dertler var, ne hastalıklar var cnm takma kafana.

yaptığın şeyleri karşılık bekleyerek yada beklentiler içine girerek yaparsan sonra hayal kırıklığına uğraman kaçınılmaz..
kullanılmıyorsun sen..insanın ailesi evladını kullanırmı...
herkesin sevgilerini değer vermelerini ifade ediş tarzları farklı farklı..
pastayıda sen alsaydın keşke..birlikte yerdiniz annen babanla..

beklentiyle yapmıyorum canım karşı taraftakiler bunu benden bekliyor hatta istiyorlar ,kendi doğum günü anneler babalar gününde günler öncesinden şunu bunu isterim diye yeteri kadar propaganda yapıyorlar ,sadece duyarsıklıklarına kızıyorum zaten sorun pasta değil dün yeteri kadar yedim ,ben özel bir bankada birim yöneticisiyim başkalarından 1.derece yakınım olmayanlardan bir sürü çiçek hediye ,çikolata vs geldi. :50:

sevgilim kaldırıp bir yerlerini gelmedi bir çiçek bile göndermedi .bahanesi nasılsa pazar günü kutlarız ,böyle günlerde aileyle olmak lazım ...

ailem sağolsunlar

annem akşam 21 da eve geldiğimde yemek olarak biber dolması,mercimek köftesi ve peynirli poğaça yapmıştı

babamla ikisi pasta almayı unutmuşlar

ne alacaklarına karar verememişler hediye bile almadılar,işin ilginci maddi durumumuz gayet iyidir .

ben bu insanların doğum günününde özel anlarında hep bir şölen havası yaratmışımdır.

ben mi çok alınganım ,yoksa bana karşı çok mu duyarsızlar kullanılıyormuyum ben ............:14::43:

neden kullanıldığını düşünüyosun ki bence sadece doğum günülerini algılamanız farklı, sen özel günlere çok değer veriyorsun onlar o kadar önemsemiyor demekki, önemsemedikleri sen değilsin doğum günleri yani
hem zaten kadıncağız o kadar uğraşmış, pasta almayada gitmişler belki gerçekten karar veremediklerinden dönmüşlerdir, ben pasta isterim diye şımarıklık yapsaydın şakaya vursyadın biraz yani
ama sevgilin ayıp etmiş bence, hafta ortası olmaz, pazar kutlayalım demek için fazla yeni ilişkiniz

Son düzenleme:
İnsan kaç yaşında olursa olsun doğum gününde çocuk gibi oluyor; hassaslaşıyor, ilgi bekliyor.

Kim inkar ederse inanmayın.

Ailesinin, sevdiklerinin gerçekten , içten bir iyi ki doğmuşsun, iyi ki yanımdasın, iyi ki varsın demesini bekliyor; bu çok insanca birşey.

Ben yıllar var ki doğum günlerimi hep eksik, hep gözü yaşlı geçiririm.

İnsanı doğuran yanında olmalı ; iyi ki doğurmuşum seni diye sarılmalı ki o doğum günü doğum günü olsun.

Doğum günün kutlu olsun üzülme böyleler işte bende herkese hediyeler alırım pastalar keserim ama benim doğum günümde bi pasta bile kesmezler bana annem arkadaşının doğum gününe pastasını alıp koşar kutlar hediyesini alır ben ağladığımla üzüldüğümle kalırım bak yine hatırladım geçen ekimi offf:((

beklentiyle yapmıyorum canım karşı taraftakiler bunu benden bekliyor hatta istiyorlar ,kendi doğum günü anneler babalar gününde günler öncesinden şunu bunu isterim diye yeteri kadar propaganda yapıyorlar ,sadece duyarsıklıklarına kızıyorum zaten sorun pasta değil dün yeteri kadar yedim ,ben özel bir bankada birim yöneticisiyim başkalarından 1.derece yakınım olmayanlardan bir sürü çiçek hediye ,çikolata vs geldi. :50:

o zaman çok haklısın...aileni geçtimde sevgilinin böyle yapmasına daha çok takıldım ben..nasılsa pazar günü diye bişey yokki..
cumartesiyse cumartesidir...cuma ise cumadır..adı üstünde doğum günü...
neden böyle düşünüyorki..:S

doğum günün kutlu olsun canım :71::71::71: malesef erkekler çok rahat bu konuda bizim kadar ince fikirli duygusal ve narin değiller ailene gelince onlara kızma yinede haklısın insan bekliyor bu bende de var ağustosta benimde doğum günüm mesela sözlümün dediği şu 1ağustos benim tam ramazana geliyor diyo napcaz kutlayamıcaz :53::53::53: düşün bak nekadar geri kafalı bu erkekler temmuzun son günü yapmak aklına gelmiyor yada işine gelmiyor aileler de bazen ben ewdekilere hatırlatıyorum bizm gibi herkes düşnse zaten kimse kimseyi kırmaz:68:

Doğum günün kutlu olsun üzülme böyleler işte bende herkese hediyeler alırım pastalar keserim ama benim doğum günümde bi pasta bile kesmezler bana annem arkadaşının doğum gününe pastasını alıp koşar kutlar hediyesini alır ben ağladığımla üzüldüğümle kalırım bak yine hatırladım geçen ekimi offf:((

ayy canım kıyamam sende bendensin :29:

o zaman çok haklısın...aileni geçtimde sevgilinin böyle yapmasına daha çok takıldım ben..nasılsa pazar günü diye bişey yokki..
cumartesiyse cumartesidir...cuma ise cumadır..adı üstünde doğum günü...
neden böyle düşünüyorki..:S

Bende en çoooook ona takıldım bide aileyle kutlamak lazım dedi ,ben ailesi değilim yani ,destelemek gerekince ben lazımım ,ailesi destelemek için lazım değil ama doğum günü bayram seyran için aileyle olmak lazım .

"İhtiyaç anında camı kırın "diye yazıyor galiba benim üzerimde :))

14.06 da benim doğum günümdü.Aynı senin durumundayım,ailem için çok sıradan bir gün.Oysa ben her biri için günlerce hazırlık yaparım,kendilerini özel hissettirmek için çabalarım.Her doğum günümde bir daha yapmıycam derim ama doğum günleri geldi mi de dayanamam yine elimden geleni yaparım onlar için.2010 yılı çok üzüntülü geçti bu kez değişik kutlarız belki dedim ama olmadı.Neyse ki iş arkadaşlarım var:)Bu onlarla kutladığım 10.doğum günüm oldu,sağolsunlar çocuk gibi şımartılar her yıl,aldığım her hediye paketinden mutlaka beni mutlu edebileceğini bildikleri bir şey çıkar.Emek vermeleri,özen göstermeleri beni çok mutlu ediyor.Birbirimizi hiç ihmal etmedik çok şükür,iyi ki varlar diyorum.Ama işte insan önce ailesinden hassasiyet bekliyor.Ama üzme kendini ben her doğum günümde eve giderken kendime ailem adına küçük bir armağan alıyorum.Takmamaya çalışıyorum,sen de öyle yap derim ne diyeyim ki:59:

Bende en çoooook ona takıldım bide aileyle kutlamak lazım dedi ,ben ailesi değilim yani ,destelemek gerekince ben lazımım ,ailesi destelemek için lazım değil ama doğum günü bayram seyran için aileyle olmak lazım .

"İhtiyaç anında camı kırın "diye yazıyor galiba benim üzerimde :))

:))))) sende onun doğum gününde aynını ona yap..ne hissettiğini anlaması açısından..

ılıskınız cok mu yenı?
sevgılının tavrı bastan savma geldı bana dogum gunun o gun demı yanı pazar degıl
pazar dogsaydın pazar kutlardınız ay cok sınır bozucu bu durumlar.
dogum gunu yakınsa mısılleme yap şölen felan hazırlama yaratma.
en azından anlasın.
ailene gelınce pasta almayı unutmalarına alınabılırsın ama hedıye konusuna takılma derım.
ailen sonucta bugun almazlar yarın baska bısey alırlar:34:

Anne babanızın sizi düşünmüş olmaları bile yeter. Böyle günlerde önemli olan hediye değil hatırlanmaktır.Pasta almamışlar yok hediye almamışlar. Şölen havası her zaman olmayabilir ama sıcaklık bakidir.Sevgiliniz hatırlamadıysa terk edin. Hafta içine gelip de hafta sonu kutlayalım dediyse bunda bir yanlış göremiyorum.İlla ki maddi bir harcama yapılıp müthiş şaşaa yapılması gerekmez. hayatta dostlar ve aile yalnızlıktan başka seçeneklerimiz olduğunu hatırlamamız için vardır.etrafınızda sizi seven ve hatırlayan insanlar var. Kıymetini bilin.

Back
X