• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaş günüm

Sağolsun anneciğim bu zamana kadar doğum günlerimde bir pasta alıp gelmiştir eve. mumları üfler pastayı keser yeriz ama ille pasta almasına gerek yok benim için, benim annem de sevdiğim yemekleri yapsa sözlü olarak kutlasa yeter benim için. pastaya çok takılma bence. sevgilinin tavrıda biraz umursamaz geldi bana, kısa bi süre de olsa görüşüp kutlaması yeterdi zaten. belki de ufak bi süprizi vardır ondan öyle demiştir görüştüğünüzdeki tavrına bakarsın artık.

Son düzenleme:
valla arkadaşım haklısın.ben hiç doğum günü seremonilerine girmezdim,ama bi sevgilim oldu,dile kolay 3 yıl çıktık,2 yıl da arkadaşlık,bir kez olsun doğum günümü kutlamadı.hep unuttu.hani normaldede doğum günümmüş gibi iyi davransa neyse,bildiğin odundu.ailem de hep unutur.ben de boşverdim artık kendimi üzmeyeyim kim unuttu kim unutmadı dye,ve kimseye doğum günümü söylemiyorum,öyle söylerken geçiştiriyorum.

tepkini belli et bence

yaptığın şeyleri karşılık bekleyerek yada beklentiler içine girerek yaparsan sonra hayal kırıklığına uğraman kaçınılmaz..
kullanılmıyorsun sen..insanın ailesi evladını kullanırmı...
herkesin sevgilerini değer vermelerini ifade ediş tarzları farklı farklı..
pastayıda sen alsaydın keşke..birlikte yerdiniz annen babanla..

Çok yerinde bir yorum olmuş aynen katılıyorum. Sonuçta hatırlamışlar değil mi? hediye yok pasta yok diye üzülmeye ne gerek var. Sevgilinde pazar günü kutlayacaksınız diye aramamışdır. Büyütülecek bir mevzu değil, takılma bence... :68:

Son düzenleme:
Back
X