Yaş kırk flört sorunu

samurayinkizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
6
29
3
39
Merhaba hanimlar coook uzun suredir disardan takipciyim bu sorumu kime soracagimi bilemedim 39 yasindayim bir yil once bosandim bir cocugum var.Uzun sure iliski vs dusunemedim erkek denilince midem kalkiyordu ama zamanla toparladim normal insanlar gibi tepkiler verebilmeye basladim karsi cinse:)
Uc ay once gereklilik nedeniyle biriyle tanistim.Resmi bir sekilde iletisim kurduk bana bir konuda yardimci oldu isimi halletti hos adam demistim ama iliski dusunmemistim.
Zamanla ara sira msjlasmaya basladik durumla ilgili caps atmisti vs derken is florte evrildi.
Bİr aydir da flört ediyoruz diyebilirim.Bosluk buldukca gorustuk bazen uzun bazen kisa gorsumelerimizde hicbir sikinti yok.İkimizde yogun calisiyoruz ve ikimizin de birer cocugu var.
Bugun yine görustuk ve ayrilirken minik bir opucuk geldi haliyle ve ben kendi arabama kactim.Heyecanlandim ve utandim disarda oldugumuz icin.Cok mu kezbanlik olmus bunun derdindeyim ve flort de konusma msjlasma sıklıgı nekdr olur genel olarak onu sormak istiyorum.
Ben flort olaylarini biraktigimda universitedeydim ve her sey cok degismis aksamlari yazisiriz cogunlukla her gun olmasa da telefonla da konusuyoruz.
Flort asamasinda olup 40 yas civari olan var mi
Msjlasmayi ben de sevmem uzamasini hele hic sevmem ki vaktim de yok ama boyle de ilerleyemiyor muyuz acaba diyorum.
olgun flört nasi oluyor bizim rutin uygun mu acaba? Yoksa ilgi eksikligi var gibi yorumlayabilir miyiz?

Sexs icin benim biraz daha zaman gecirmem lazim rahat hissedemem kendimi bu da beni huzursuz eder.Asik olmam lazim aslinda cekici geliyor vs ama o boyuta varamadim henüz.
Tabi hemen olmaz herhalde. Bi bilemedim ya aynı yaştayız, hayal ettim kendimi, flört işleri gerçekten çook uzaklarda kalmış (evliyim). Hayırlısı hakkında, uygun gördüğün zamanda sevişirsin artık

Teşekkürler.Ben de size yuvanizda mutluluklar dilerim evli oldugunuz icin sanslisiniz bence rutin ve huzur 40 yas icin ideal olan gibi geliyor bana herkes sevissin o ayri

Teşekkürlerkoca kadin olarak ergen gibi arabaya kacmasaydim daha mi iyiydi diye dusundum ama zaten ne yapmam gerekirdi baska bilmiyorum genc olmak vardi ya
Ergen gibi ne alaka? İnsansın ki utanmışsın. Ben senden 10 yaş küçüğüm, senin gibi arabaya kaçar mıydım emin değilim ama kesinlikle utanırdım. :)

Bunlar güzel heyecanlar, ben olsam biraz ağırdan alıp ilişkinin tadını çıkarırdım.

Yaşla çok alakası yok ya. Ben 38 sevgilim 47 yaşında. Biz ilk günden beri liseliler gibiyiz. İkimiz de lisede öğretmeniz belki gençlerin enerjisi bize çok yansıdığı içindir bilmiyorum. Sık görüşüyoruz, görüşmediğimizde de gün boyu iletişim halindeyiz. 20lerimdeki ilişkilerimde bile böyle mıçmıç değildim ben. Eski eşimle de değildim. Her ilişkinin akışı, ruhu farklı oluyor. Siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz bu önemli. Daha ağırdan gitmesi mi sizi mutlu eder yoksa daha mı yakın olmak istiyorsunuz ? Biraz da siz şekillendiriyorsunuz ilişkiyi. Karşı taraftan gelen ilginin yetersiz olduğunu hissediyorsanız da yetersizdir, hislerinize güvenin, akışta kalın gözlemleyin.

Cidden doğru. Ayrıca insan zaman içinde değişiyor. Veya her seferinde farklı biriyle ilişki yaşadığı için haliyle her ilişkide aynı sözleri söylemiyor veya tavırları aynı olmuyor.

İlişkide iki taraf da mutlu mesutsa diğerlerine söz söylemek düşmez. Çünkü her ilişki ve her insan biriciktir.

Teşekkürlerkoca kadin olarak ergen gibi arabaya kacmasaydim daha mi iyiydi diye dusundum ama zaten ne yapmam gerekirdi baska bilmiyorum genc olmak vardi ya
Çok tatlı bir durum aslında,karşı taraf abaza değilse o da bu durumu komik ve hoş bulmuştur

Ben 30 larinin başındayım ama bana da öyle uzun uzun mesajlaşmak saçma ve gereksiz geliyor.2,3 mesaj atıyorum sonra sıkılıveriyorum.şikayet eden olursa da engelliyorum gitsin.çok yavan ve olgunlaşmamış bir hareket gibi geliyor.bana göre günde 1 defa konuşursun, bazen de görüşürsün.gorüşülmeden mesajlaşmak bana saçma geliyor.

yaa çok tatlısınız bu aralar benimde canım çekiyor flört , ilişki vs. ama maalesef yok. bence doya doya yaşayın güzel heyecanlar yaşın ne önemi var ki. bence telefon ile konuşma bu yaşta ideal uzun uzun mesajlaşmak artık eskide kaldı telefonda günde 2-3 sefer araşırsın, yüz yüze görüşürsün olur biter. mesajlaşmak zaten vakti de öldürüyor artık sevmiyorum ben hiç mesaj atmayı enerjim yok sanırım.
umarım her şey gönlünüzce olur.

Çok tatlısınız :) akışa bırakın aynen böyle devam edin, kendiliğinden gayet güzel gidiyor zaten

Adam sevgiliyiz artık diye olayın adını koymuşflört değil artık sevgiliyiz demiş.Tadını çıkarın.o kadar takılma.kaçtıysan kaçtın.ne düşünürse düşünsün.bu sensin.seni kabul eder ya da etmez.kendi bilir.

Karşınızdaki adam da bugünün genci değil ki, dönemden ona ne?

Sizinle sevgili olmuyorsa başka flörtleri de vardır çünkü insan karşısındakinden yeterince etkilendiği zaman düğmeye basar, zamana yaymaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…