Kac senelik evlisiniz hep boyle miydiBenimde 6 yas var 29 o da 35 ..bizimki şimdiden isteksiz 40 tan sonra nolur allah bilir
Esimle aramda 7 yas var
27 yasindayim esim 35 ve tabi 20li yaslardaki erkekler gibi degil cinsellik acisindan da.
Uzun yillar oldugumuz sekilde kalmak istiyorum ama 40tan sonra cinsellik cok buyuk sekteye ugrar mi sanki ileriyi dusunmekten anda kendimi yoruyorum..
Tecrubelere gore 40li yaslarin sonuna kadar 30lu yaslar gibi devam etti mi iliskiniz, istek vs cinselligin onemsenmesi devam etti mi.. Orta halli erkekler için soruyorum akli surekli sekste olmayan her gun israrla bunun pesinde kosan erkekler icin sormuyorum..
Normal bir erkek icin 40tan sonra korkmali miyim sizce.. Tecrubeli olan esi 40 yas ustu ciftlere sorum.. Cinsellik gerilerde mi kalir?
Yok çocuktan sonra bizim düzen değişti 5 olcak bizimKac senelik evlisiniz hep boyle miydi
Evet tamamen yok ama az cok vardir en azindan kimileri icin bilemiyorum ki..Eşim 24 yaşindaydi cinsellik 5.siralarda falandi tam hatirlamiyorumbunun yaşla aalakası yok
Bizde daha cocuk yok ama evde kalabildigi vakit de cok sınırlı bir de cocuk olsa illa sorun olur. Isteksiz oldugnu dusundurten nedirYo
Yok çocuktan sonra bizim düzen değişti 5 olcak bizim
isteksiz demeyimde şöyle bem konu acmıştım isterseniz okuyun.çocuktan sonra ayrı yattık çocukla yattım.malasef uzaklaşma oluyor.e esim vardiyalı denk gelmiyor bazen geliyor adetli oluyorum bazen kavgalı oluyoruz bazen çocuk erken uyumuyor ya da o erken uyuyor bahaneler bitmiyor yani .eskiden çok takardım artık takmıyorum.taktıkca daha çok soguyorumBizde daha cocuk yok ama evde kalabildigi vakit de cok sınırlı bir de cocuk olsa illa sorun olur. Isteksiz oldugnu dusundurten nedir
Evet tamamen yok ama az cok vardir en azindan kimileri icin bilemiyorum ki..
Fizyolojik olarak ya da aliskanliktan istek azalir herhlde ama 40tan sonra cok mu değişiklik gosterir onu merak ettim..
Cok mantikli ve umarim oyle olurAksine nedense daha cok istek olur diye dusunuyorum sonucta bir devir kapanmak uzere ne yaparsa kâr
Cok mantikli ve umarim oyle olur
Eşim 40 yaşında ben 25.
Herhangi bir isteksizlik hissetmedim.
Genelde işi çok aşırı yoğun bir insan.
Bazen benim yorulmam bazen eşimin yorgun olması bizi etkiler.
Onun dışında yaşı ile ilgili bişey hissetmedim.
SevindimBence de bunun yaşla falan alakası yok. Tamamen karşıdakinin kafasında/fiziki yapısında/hormonlarında bitiyor.
Mesela eşimle benim aramda 14 yaş var. Bir süre sıkıntı yaşadık ama tamamen eşimin bencilliği yüzünden. Konuşarak aştık şimdilerde bomba gibiyiz.( aman nazar değmesin.)
Eşim 38 yaşında ve cinsel hayatımız eskisinden daha aktifEsimle aramda 7 yas var
27 yasindayim esim 35 ve tabi 20li yaslardaki erkekler gibi degil cinsellik acisindan da.
Uzun yillar oldugumuz sekilde kalmak istiyorum ama 40tan sonra cinsellik cok buyuk sekteye ugrar mi sanki ileriyi dusunmekten anda kendimi yoruyorum..
Tecrubelere gore 40li yaslarin sonuna kadar 30lu yaslar gibi devam etti mi iliskiniz, istek vs cinselligin onemsenmesi devam etti mi.. Orta halli erkekler için soruyorum akli surekli sekste olmayan her gun israrla bunun pesinde kosan erkekler icin sormuyorum..
Normal bir erkek icin 40tan sonra korkmali miyim sizce.. Tecrubeli olan esi 40 yas ustu ciftlere sorum.. Cinsellik gerilerde mi kalir?
Bizimde 30una bakarak 35te dha aktif ama onceleri skntimiz da daha coktu etkisi oluyor ama merak ettim yasla birliktrle heves azalir mi diye..hem fizyokojik hem aliskanlik oldugundan dolayi bakalim hayirlisi olsunEşim 38 yaşında ve cinsel hayatımız eskisinden daha aktif
40 li yaşlarda anlarız bunuBizimde 30una bakarak 35te dha aktif ama onceleri skntimiz da daha coktu etkisi oluyor ama merak ettim yasla birliktrle heves azalir mi diye..hem fizyokojik hem aliskanlik oldugundan dolayi bakalim hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?