Defalarca konuştum, anlattım...Onun ailesinin benim ailemin kesinlikle karşı duracağını devamının sadece ruhen yıkım olacağını söyledim aramızda 1000 yaş varmış gibi davrandığımı söylüyor... Yaşı bahane etmek değil durumum, ilgi hele de yalnızken herkesin hoşuna gider, sizin gitmezmi ? 11 ay oluyor bu durumun başlaması, nasıl bir iç hesaplaşma, nasıl sıkıntılar yaşadığımı bilemezsinizİlgi şu an bile hoşunuza gidiyor sanırım sadece yaşı bahne ettiğinize bakılırsa...Madem istemiyorsunuz yaşı değil yaştan dolayı doğabilecek düşünce farklılıklarını, hayat görüşlerinizi, gelecek ile ilgili planlarınızı, anlatmalısınız ki umudunu kessin...Sadece yaşı ileri sürerek kendinizde uzaklaştıramazsınız...
hakkında ne hayırlıysa o olsun..ama kalbin şuanda boş diye karşındaki insana yakınlaşman hoş olmaz,karşındakine haksızlık olur..eğer gerçekten birşeyler hissetmeye başladıysan ve seni taşıyabileceğine inanıyorsan,yaşı seni rahatsız etmiyorsa(başkalarının laflarına göre hareket edilmemeli) bnce yaşın bir önemi yok..bir ilişkiye başlayacağı zaman insan ciddi bir beraberlik olmasını ister bu yüzzden.. bence geleceğinide düşünerek kararını vermelisin mesela ne kadar bekleyebilirsin evlenmek için..
Defalarca konuştum, anlattım...Onun ailesinin benim ailemin kesinlikle karşı duracağını devamının sadece ruhen yıkım olacağını söyledim aramızda 1000 yaş varmış gibi davrandığımı söylüyor... Yaşı bahane etmek değil durumum, ilgi hele de yalnızken herkesin hoşuna gider, sizin gitmezmi ? 11 ay oluyor bu durumun başlaması, nasıl bir iç hesaplaşma, nasıl sıkıntılar yaşadığımı bilemezsiniz
daha ergen o
konuşma, dikkate alma. her kelimen onun kafasında farklı şekillere girer, ne dersen de olumlu algılar.
elinden geldiğince görmezden gel. bir süre sonra kendi yolunu bulur
sorun yaş değil ,sorun sizin ona ilginiz olup olmadığı bence.
ilginiz varsa yaş sorun olmayabilir..
benim ablam da eniştemden 6 yaş büyük ama 15 yıldır evliler gayet de mutlular..
gerçi ben yine de erkeğin kadından yaşının büyük olması taraftarıyım ama arada gerçek sevgi varsa yürüyor da oluyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?