Kızlar iyi geceler inanın konu açmak istemiyordum ama düşüncelerimi belki siz toparlamama yardımcı olursunuz.
Yine uykusuz saçmasapan dönemler yaşıyorum. Takıldığım içten içe çok istediğim bir şey var. Karşılıklı aşk , sevgi vs vs bir ilişkiyi ilişki yapan ne varsa onlar işte. Ama olmuyor. Çok isteyerek gelen yoruluyor ya da amacı başka oluyor ya da ilişkiye hazır olmuyor işine yoğunlaşacağını söyleyip yine aklımı karıştıracak şeyler yapıyor. Her neyse olmuyor yani. Dışardan çok kısmetli görünüyorum ama tam birine tamam diyecekken bozulan işlerden yoruldum psikolojim sağlam değil artık.
Yaşım 27 bugüne dek flörtlerim oldu sadece.
Yaşlandın çirkinleştin artık bitti yulin boşver kariyer yap diyor mantığım ama içten içe vazgeçemiyorum hayatımda birisi olsun istiyorum.
Son flörtüm işiyle alakalı önemli sebeplerle ve hazır olmadığı gerekçesi ile doğru insansın ama yanlış zaman gibi saçma sapan konuşma yaptı tamam arkadaş kalalım dedim ama sonra arkadaş kalamadı hem kıskanmalara devam etti bir yandan da 28 yaş kadın için son bence diye bir cümle kurdu diğer erkek arkadaşla birlikte çok gururuma dokundu.
Ha bunu söyledikten 2 gün sonra benle başbaşa kalmak için bin takla atan o değil miydi yine oydu. Arabayla bırakcam bahanesi ile sevgililerin sarhoşların gittiği deniz kenarında bir yere götüren sonraki günlere başbaşa gezme planları yapan sonra ay unuttum senden de ses çıkmıyor hiç diyen, grup planına ben gelmeyince tekrar tekrar çağıran ,buluşmalara ben varım diye geldiğini itiraf eden hayatımı sorgulayan benle olmaktan hoşlandığını ama önündeki süreçten dolayı olmadığını söyleyen hep oydu.
Açıkça ben birbirimizi yedekler gibi davranmaya karşıyım öyle biri değilsin biliyorum kafamı karıştırma dedim kendisi ilişki sorumluluğuna hazır olmadığı için kaptıramadığını olduğu şehirde zaten benden iyisini bulamayacağını benim olduğum bir yerde sadece as olabileceğimi ama odaklanması gereken şeyler olduğunu ve hazır hissetmediğini söyledi. Benden özür diledi arkadaş kalmaya çalışıyorum deniyorum ama haddimi aştım demek yine diye. Sonra yine aradı öylesine olmuş gibi vs vs . Kafası gidik mi anlamadım. Ama benim kafa iyice gitti sayesinde.
Yaşım mı sorun diyorum artık beynim error veriyor beni isteyen oydu aynı yaştayız diyorum sonra.
Yine uzun uzun içimi döktüm kusura bakmayın yaş krizi kötü bir şeymiş kızlar çok kötü hissediyorum eskiden gülerdim bunlara inanın boş gelirdi. Kısmetim mi bağlı dua mı edeyim bırakayım mı tümden bilmiyorum ki çünkü nasip kısmet demek avuntu gibi geliyor ama çözemiyorum da.