Nasıl bi başlık yapsam bilemedim ben 18 yaşındayım 2sene oncesinde sadece bir kisiyi sevdim kendi icimde ve bitti doğru düzgün kimseyle cıkmadım cünkü sevmedigim biriyle cıkamıyorum. Gecenlerde bi yere gittim sarkı söyleyen bi cocuk vardı adı Mert yüzü cok güzel seside öyle. Orda calısan arkadasımdan ögrendim 2senelik sevgilisi varmış o ayrılmış kızdan 1gün önce falan. 26 yaşında ama ben zaten ilk o sekilde bakmadım ona hayranlık gibiydi.Kendimi yüceltmek gibi olsun istemem ama yaşıtlarım hep bana biraz daha hoppa hafif gelir genel olarak olgun düsünen bi insanım ama bu konuda tıkandım. Aramızda 8 yaş var. Neyse konuya giriyim sarkı söylerken gülüyo bişetler yapıyo falan sonra takipleştik biz ben ettim oda edip fotografımı begendi. Ordayken selam verdi annemle oturdu konuştu benimle konuştu annemle arası iyi bayaa suan ne zaman gitsek yanımıza geliyo ben arkadasımlayken de geliyo benim falıma baktı mesela iste cok güzel buluyolar seni ki haklılar, sen kimseye pas vermiyosun banel geliyo söyledikleri basit buluyosun gibi seyler söyledi. Ben gitmedigimde mikrofonla sarkıyı soylerken yıldız yokmu falan demis bide konusurken sürekli gözlerimin icine bakıyo ama bisey olucagını hissetmedim yani o sekil bisey oldugunu yani biraz garip aramızda oldukcada yas farkı var ama ben istemsizce kaptırdım kendimi ne yapıcagımı bilmiyorum imkansız gibi ama gercekten tıkandım
...
...
Son düzenleme: