eminsen buraya neden yazdın bee güzelim.yapman gereken sey tanımaya çalışmak ve zamana bırakmak
Ben tanıyamıyorum diye yazmadım ablacim ne yapabilirim diye kafamda soru isareti oldugu icin yazdım tesekkür ediyorum :))
...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eminsen buraya neden yazdın bee güzelim.yapman gereken sey tanımaya çalışmak ve zamana bırakmak
Ya işte anlatamıyorum gerçekten şuanda ya çapkınlık durumu yok mekan dışındada görüşüyoruz hatta annemin doğum günü icin bisetler planlamak istediler annemle cok iyi anlasıyolar yani ben olanı anlattım ama biraz garip bi izlenim oldu heralde yanındaki cocuk oda müzisyen o oyle mesela capkın bi insan ama dedigim gibi mert mesela cıktıgı kızla yüzük takmıs 2sene yani net bi insan he dersenizki sen daha lücüksün anlayamazsın diye ben bunu arkadaş cevresinden de anlıyorum yani bunu ben degil sizde orda plsanız anlarsınz zaten benim etkilenmemin nedeni agır olgun ve iyi biri olması yani kendimi kaandırmıylrum gercekten sadece bu benim düsüncem degil öyle capkın gibi biri olsaydı o sekil uaklasırdı zaten belkide ben bunları buraya degisik sekilde yazardım farklı bi dert olarak
...
Peki bu arkadaş ne iş yapıyor normalde, nerede yaşıyor nereli ailesi var mı..
Ve eğer ciddi bir ilişki düşünüyorsanız, yaptığı işi sürdürecek mi
Kandırılmak derken nuri alço gibi değildir onu demek istemedim. çok kötü biri değildir ama efendiye oynuyor bazıları
Öyle bir çevrede olan insan ister istemez belli bir kalba girer zaten
26 yaşında adam 2 yıllık sevgilisinden 1 gün önce ayrılıyor ve sana güzelsin vs olarak imalarda bulunuyor.
Yaş 26 ama ruh 12 yaşında olgunlaşmamış erkek sanırım.
Etkilenmen normal, senin yaşlarda insanın aklı başında olmuyor kendimden biliyorum
Ama yerinde olsam yüz vermem, mesafesini bilsin biraz.
Ya bana cok o sekil yaklasmadı hatta o sekil olmadı onun o sekil düsündügünü bile sanmıyorum
...
Şuan yaşın çok küçük canım beyendiğin insanlara karşı bile aşık olduğunu hissedeceğin bir dönemdesin yaş farkı fazla olan erkeklerden uzak dur derim heleki cafe ortamında şarkı söyleyenlerden bir arkadaşım var oda bu anlattığın şahıs gibi cafede çoğu kızla aynı muhabbeti yapıo birde arkalarından daha unutamaz beni kesin aşık oldu saf cafeye bağlamak için uğraşıyorum yoksa hergün neden gelsinler falan diye dalga geçiyo kafasıda değişmez bunların bayanları kek gibi görüyolar garip tipler
:128::128:
Genel teamül böyledir, zaten sırf bu sebeple öyle mekanlara o tür kişileri alırlar ağzı laf yapan mavi boncuk dağıtan...
Mekana müşteri çeker ki daha çok tutulsun ve gözde olsun
Nasıl bi başlık yapsam bilemedim ben 18 yaşındayım 2sene oncesinde sadece bir kisiyi sevdim kendi icimde ve bitti doğru düzgün kimseyle cıkmadım cünkü sevmedigim biriyle cıkamıyorum. Gecenlerde bi yere gittim sarkı söyleyen bi cocuk vardı adı Mert yüzü cok güzel seside öyle. Orda calısan arkadasımdan ögrendim 2senelik sevgilisi varmış o ayrılmış kızdan 1gün önce falan. 26 yaşında ama ben zaten ilk o sekilde bakmadım ona hayranlık gibiydi.Kendimi yüceltmek gibi olsun istemem ama yaşıtlarım hep bana biraz daha hoppa hafif gelir genel olarak olgun düsünen bi insanım ama bu konuda tıkandım. Aramızda 8 yaş var. Neyse konuya giriyim sarkı söylerken gülüyo bişetler yapıyo falan sonra takipleştik biz ben ettim oda edip fotografımı begendi. Ordayken selam verdi annemle oturdu konuştu benimle konuştu annemle arası iyi bayaa suan ne zaman gitsek yanımıza geliyo ben arkadasımlayken de geliyo benim falıma baktı mesela iste cok güzel buluyolar seni ki haklılar, sen kimseye pas vermiyosun banel geliyo söyledikleri basit buluyosun gibi seyler söyledi. Ben gitmedigimde mikrofonla sarkıyı soylerken yıldız yokmu falan demis bide konusurken sürekli gözlerimin icine bakıyo ama bisey olucagını hissetmedim yani o sekil bisey oldugunu yani biraz garip aramızda oldukcada yas farkı var ama ben istemsizce kaptırdım kendimi ne yapıcagımı bilmiyorum imkansız gibi ama gercekten tıkandım
...
Ya işte anlatamıyorum gerçekten şuanda ya çapkınlık durumu yok mekan dışındada görüşüyoruz hatta annemin doğum günü icin bisetler planlamak istediler annemle cok iyi anlasıyolar yani ben olanı anlattım ama biraz garip bi izlenim oldu heralde yanındaki cocuk oda müzisyen o oyle mesela capkın bi insan ama dedigim gibi mert mesela cıktıgı kızla yüzük takmıs 2sene yani net bi insan he dersenizki sen daha lücüksün anlayamazsın diye ben bunu arkadaş cevresinden de anlıyorum yani bunu ben degil sizde orda plsanız anlarsınz zaten benim etkilenmemin nedeni agır olgun ve iyi biri olması yani kendimi kaandırmıylrum gercekten sadece bu benim düsüncem degil öyle capkın gibi biri olsaydı o sekil uaklasırdı zaten belkide ben bunları buraya degisik sekilde yazardım farklı bi dert olarak
...