- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 35
Arkadaşlar herkese merhaba,
Bu konuyu açma gereği duydum,artık çok yoruldum çünki belki buradan birileri bizi duyar anlar ve sesimizi duyurur.
Yasalar malesef 2 taneye kadar embriyo transferine izin veriyor.
Şimdi size soruyorum?Benim yumurta rezervim düşük ben zamanla yarışıyorum 5 tedavim geride kaldı ve zar zor bir iyi 3 orta kalite embriyom çıktı en fazla.Kanser tedavisi gördüm yumurtalıklarım zarar görmüş olabilir.
Eşimde de sorun var.Benim zaten yumurtalık yaşım 40 idi ve sırf yasa yüzünden ilk tedavimde bana tek embriyo verildi sonuç negatif!!!!
Normal yaşla. Biyolojik yumurta yaşı bir değil neden bunu göz önünde bulundurmadan herkese standart tedavi uygulanıyor?
Maddi manevi çok yıprandık vaktim kalmadı artık rezervim tükendi..
Haksızlığa uğradığımızı düşünüyorum şansımız çok çok azaldı kısıtlama yüzünden
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
İçimi dökmek istedim
Bu konuyu açma gereği duydum,artık çok yoruldum çünki belki buradan birileri bizi duyar anlar ve sesimizi duyurur.
Yasalar malesef 2 taneye kadar embriyo transferine izin veriyor.
Şimdi size soruyorum?Benim yumurta rezervim düşük ben zamanla yarışıyorum 5 tedavim geride kaldı ve zar zor bir iyi 3 orta kalite embriyom çıktı en fazla.Kanser tedavisi gördüm yumurtalıklarım zarar görmüş olabilir.
Eşimde de sorun var.Benim zaten yumurtalık yaşım 40 idi ve sırf yasa yüzünden ilk tedavimde bana tek embriyo verildi sonuç negatif!!!!
Normal yaşla. Biyolojik yumurta yaşı bir değil neden bunu göz önünde bulundurmadan herkese standart tedavi uygulanıyor?
Maddi manevi çok yıprandık vaktim kalmadı artık rezervim tükendi..
Haksızlığa uğradığımızı düşünüyorum şansımız çok çok azaldı kısıtlama yüzünden

Allah hepimizin yardımcısı olsun...
İçimi dökmek istedim