kızlar eskiden yazları askılı kıyafetler,göğüs dekolteleri falan rahatça giyerdim.ama bu yıl içimden hiç öyle giyinmek gelmiyor.dün bir omzu düşük yarım kollu bir şey giydim ama onla bile rahat edemedim,omzu kapatmaya çalışdım öyle.rahatsız eden bakan falan yok yani kendi kendime rahatsız oldum.sadece kıyafette de değil mesela bir küpe takacağım olmaz fazla basit genç işi diyorum.yaşım 28,ama herkes 22,23 göründüğümü söyler tam bir minyonum.ama ruhumda hep bir kısıtlamalar,yaşıma uymaz,çocuğum var olmaz.böyle de olmak istemiyorum aslında.ne bileyim her kıyafin bir yaşı mı var acaba?
tam olarak yaşa göre giyinmek gerekir mi denir benim düşündüğüme bilmiyorum ama gerçekten yakışanı giymeli ee 15 yaşındaki bir kıza topuklu ayakkabı, 60 yaşındaki bir kadına dekolte yakışmıyorsa demek ki yaşa göre de giyilmeli sonucuna varıyorum. içinizden gelmesi de önemli tabii ben de bundan birkaç yıl önce renkli renkli giynirdim makyajım tokalarım vs. ama bir kot etek alıcam kendime eskiden kısa mı diye düşünmezdim dün denerken çalışan kızı çileden çıkardım resmen bu kısa değil dimi diye diye yani yaşla beraber daha mı oturaklı oluyor insan zamanla ne bilim :44:
Sizden küçük olmama rağmen bu sene açık giyinemiyorum depresyona girdim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?