yaşa göre mi giyinmek gerekir?

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
kızlar eskiden yazları askılı kıyafetler,göğüs dekolteleri falan rahatça giyerdim.ama bu yıl içimden hiç öyle giyinmek gelmiyor.dün bir omzu düşük yarım kollu bir şey giydim ama onla bile rahat edemedim,omzu kapatmaya çalışdım öyle.rahatsız eden bakan falan yok yani kendi kendime rahatsız oldum.sadece kıyafette de değil mesela bir küpe takacağım olmaz fazla basit genç işi diyorum.yaşım 28,ama herkes 22,23 göründüğümü söyler tam bir minyonum.ama ruhumda hep bir kısıtlamalar,yaşıma uymaz,çocuğum var olmaz.böyle de olmak istemiyorum aslında.ne bileyim her kıyafin bir yaşı mı var acaba?

kızlar eskiden yazları askılı kıyafetler,göğüs dekolteleri falan rahatça giyerdim.ama bu yıl içimden hiç öyle giyinmek gelmiyor.dün bir omzu düşük yarım kollu bir şey giydim ama onla bile rahat edemedim,omzu kapatmaya çalışdım öyle.rahatsız eden bakan falan yok yani kendi kendime rahatsız oldum.sadece kıyafette de değil mesela bir küpe takacağım olmaz fazla basit genç işi diyorum.yaşım 28,ama herkes 22,23 göründüğümü söyler tam bir minyonum.ama ruhumda hep bir kısıtlamalar,yaşıma uymaz,çocuğum var olmaz.böyle de olmak istemiyorum aslında.ne bileyim her kıyafin bir yaşı mı var acaba?

yaşa değil yakışana göre giyinme düşüncesindeyim..
siz kendinize yakıştırıyorsanız ve etrafınız yakıştırıyorsa....
yakışan vücudunuzu güzel gösteren değil kişiliğinize uygun.. bir annenin dekolte giyinmesi bir kadın olarak beni bile rahatsız ediyorken kendisi rahatsız olmuyormu acaba o kadar bakan var diyorum.
Yakıştırıyorsan kendine herkes özgürdür değilmi:)

İnsan kendini nasıl rahat hissediyosa öyle giyinmeli diye düşünüyorum
O küpeyi takarken rahatsız oluyorsanız takmayın derim,yaşa başa bakmaz pek
Önemli olan iç huzuru (:

tam olarak yaşa göre giyinmek gerekir mi denir benim düşündüğüme bilmiyorum ama gerçekten yakışanı giymeli ee 15 yaşındaki bir kıza topuklu ayakkabı, 60 yaşındaki bir kadına dekolte yakışmıyorsa demek ki yaşa göre de giyilmeli sonucuna varıyorum. içinizden gelmesi de önemli tabii ben de bundan birkaç yıl önce renkli renkli giynirdim makyajım tokalarım vs. ama bir kot etek alıcam kendime eskiden kısa mı diye düşünmezdim dün denerken çalışan kızı çileden çıkardım resmen bu kısa değil dimi diye diye yani yaşla beraber daha mı oturaklı oluyor insan zamanla ne bilim :44:

tam olarak yaşa göre giyinmek gerekir mi denir benim düşündüğüme bilmiyorum ama gerçekten yakışanı giymeli ee 15 yaşındaki bir kıza topuklu ayakkabı, 60 yaşındaki bir kadına dekolte yakışmıyorsa demek ki yaşa göre de giyilmeli sonucuna varıyorum. içinizden gelmesi de önemli tabii ben de bundan birkaç yıl önce renkli renkli giynirdim makyajım tokalarım vs. ama bir kot etek alıcam kendime eskiden kısa mı diye düşünmezdim dün denerken çalışan kızı çileden çıkardım resmen bu kısa değil dimi diye diye yani yaşla beraber daha mı oturaklı oluyor insan zamanla ne bilim :44:

hıh demek istediğim tam da bu insan daha bir oturaklı oluyor galiba ama olmayan da olmuyorq1

Yaşın önemi yok benim için.Fizik güzel olduktan sonra 30-40 vs fark etmez.Kendine güvenen ve yakıştıran giyer.Ajda Pekkan kaç yaşında ama gayet spor ve modern. ;)

içine sinen neyse onu giy,tak.demek ki bazı şeyler artık sende oturmuş,önceden giydiğini şimdi yakıştıramıyorsun kendine.yaşın da verdiği bir şey bence.

yaşa göre değilde. kendime neyi yakıştırıyorsam onu giyerim.:21:
kendimi iyi rahat hissettiğim kıyafetleri giymeyi tercih ederim.

yaşam stadardına göre,yada çevrenin giyim kuşamına göre de tarzı değişiyor insanın.kendini nasıl rahat hissedersen öyle giyinmelisin.geçmişteki giyiminle şuandaki giyimini kıyaslama rahatlığıa bak..

Elbette hem yakışmali hem de yaşına uygun olmalı.
15 yaşında cok güzel ve alımlı kızlar var, fakat yine de kocaman topuklu ayakkabılarla gezmelerini dogru bulmuyorum.
60 yaşında harika fizige sahip kadınlar var, fakat yaşlarının getirdigi olgunluga da uymaları gerekli bence.
Fakat herkesin kendi kararıdır, yaşam standartlarına baglıdır.
Bir insan genc ve güzelse, anneyim, evliyim diye kendini kısıtlamamalı. Sonucta eşi karşı gelmiyorsa ve kendisi de bu tarzı seviyorsa sorun yoktur bence.

Back
X