Yaşadığı şehirde mutsuz olan bi kız

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
Nasıl anlatsam neyi anlatsam bilemiyorum sadece biraz içimi dökmek isterim. Mutsuzum çok mutsuzum Hayatımdan zevk alamıyorum. Kendimi sevemiyorum 27 yaşındayım kendimi 37 yasında hissediyorum. Hayatımda beni tek mutlu eden şey sevdiğim isi yapıyor olmam hısım akraba nerde calisiyosun dediklerinde gururla meslegimi söylemem beni tek mutlu eden şey bu iş hayatındaki başarılarım. Ama çok yalnızım kızlar çok tek basıma kücücük bi ilin küçücük ilçesinde yaşıyorum hic bir sosyal faaliyeti olmayan çok uğraştım ama olmadı bursaya ankaraya izmire adanaya özeniyorum büyük sehirde hersey elimin altinda olsun spora gitmek istiyorum mesela ama öyle bi imkan bile yok burda asık olmak istiyorum tek kisilik masalar kurmak cok koyuyo bi yastan sonra insana bu küçücük yerde kim görüp beyenirki beni hem evlilige tayin gözüyle bakmaya basladim artik beni tek kurtaracak şey burdan evlilik arkadaşlarım iyi anlastigim insanlar hep benden uzak. Yakınımdaki ilerle kafam uyusmuyo pek boguluyorum hayallerinden uzak yaşamın kendisinden uzak herşey bana çok uzak aşk bile

Al benden de o kadar. Ben de sevdiğim işi yapıyorum sadece ankarada yim ama koca şehirde yalnızım

Biz varız, bize takıl, arada kk ne kısmet arayanlar da geliyor. Geçen gün birisi ben ciddiyim hanımlar demişti. Şaka bir yana eğer mutsuz olacaksanız şehir değiştirmek işe yaramaz. Nereye giderseniz gidin, kendinizle gideeksiniz. Kendini sevmeyince insan bir başkasını sevemiyor. Hazır küçük bir yerdeyken kendinizle hesaplaşın ve eksiklerinizle kendinizi sevin, kabullenin. Küçük bir yerde bu daha kolay yapılır. Beyniniz netleşir. Zamanı gelince evlilik olur. Hayırlısı olsun inşallah.

Öyle düşnme ideallerın için buyuk fedakarlık yaptın fakat bu gecıcı bır durum herhalde dımı? Alıştıgın koşul ve sartlardan uzak olmk zor ama bukadar ümitsızlığe kapılma.

Al iste, vucudun, ruhun sana mesaj veriyor! Birseylerin yolunda olmadigini, senin icin iyi olmadigini ve birsey yapmali oldugunu soyluyor. Ben cogu zaman boyle hissettigimde sakince kendimi dinlerim. Kac kez boyle kotu zamanlarda o sesd kulak verdiysem, dogru yolu buldum, sorunun icinden ciktim. Ruhunun sana anlatmak istedigini dinle. Eger mutlu degilsen, orada bosa zamanini, enerjini harcama bence. Yada belki baska birsey yapmak istiyorsundur? Belki aslinda iyi birsey vardir ama sen goremiyorsundur? Ne istiyorsun? Istedigini yapmak eger ki, elindeyse, yap iste. Korkma, cesaretli ol. Biz bura birseyler yapmak icin geldik, degilmi? Ama iste ne istedigini bulman lazim. Ha, acil evlilik yarardan cok zarar verir, aman dikkatli ol...

Bir söz var. "Kişi nerede değilse hep orada Mutlu olacak gibi olur" ama aslında olmaz. Çünkü mutsuzluk içindedir insanın aslında. Sen nereye o oraya. Belki kendi içinizde başka sorunlarınız vardir bunu can sıkıntısından yaşadığınız yere bağlıyorsunuzdur olamaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…