Yasadigim agri normal mı?

matmazel83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
1.018
31
113
Ankara
Merhabalar hanimlar... Ben 17 haftalik hamileyim ve yaklasik 3 haftadir once kasiklarimda baslayip su anda bacaklarimin arasina dogru inen ozellikle sag tarafimda yogun olan bir agri cekiyorum. Artik kasiklarim degilde daha asagida bi agri olusmaya basladi. Bu agri yuzunden bazen yuruyemiyorum,yatakta zor donuyorum. Biraz dinlenince gecsede genelde hep var. Haftaya kontrolum var ama doktora gitmeden once bu normalmi yoksa bi sorununmu habercisi acikcasi meraktayim. Bu acemi anne adayina yardim edermisiniz?

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun. Doktorunu arama gibi bir şansın var mı ? Varsa bence bekleme hemen ara. Doktorun seni hemen yönlendirecektir. Ben 12+3 günlük hamileyim. Ve bana doktorumun dediği kasıklarda ağrı olduğunda hemen beni ara ve gel. Karın ağrısını önemseme dedi. Bence bir hastaneye git canım.

Evet malesef devam ediyor. Biraz netten arastirdim rahim buyumesinden olabilirmis ama en kesin bilgiyi doktora gidince ogrenicem. Agrim olmasin diye surekli uzanmak istiyorum ama ne mumkun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…