- 27 Aralık 2017
- 413
- 257
- 23
- 38
Hepinize iyi geceler.kısaca özetleyeceğim lütfen yardımlarınızı bekliyorum.benim işyerinde çok sevdiğim yakın arkadaşım vardı.vardı diyorum çünkü hayatımın kazığını yedim.tamamen iyiniyletle onu işyerimde ortak anlaşamadığımız kızlara karşı uyarmıştım.bu kızla smimiyetimiz iki yıldır var.her zmaan dışarda da buluşurduk.beni sevdiğini zannediyordum meğerse sevmiyormus.söylemediğim laflarla öyle bir anlamlar çıkarmıs ben bunu mesaj attıgımda öğrendim.yanlış anladıgını söylediğimde beni engelledi ve eşimi de engelledi.sonra pat toplantıda söyledi bütün kızlar şimdi iki aydır düşman kesildi.kendileri birbirlerinin arkasından dmeediklerini koymadılar zamanında ben hepsinin zor gününde yanında oldum.ama hepsinin arasını ben bozmusum gibi bir havalar.yapmacık bir dostluk havası benim yanımda kahve yapıp bana dememeler imalar...birbirlerini gazladılar hiçbiri benimle konuşmuyor ben de sustum seyrediyorum tiyatroyu.içi dışı bir pat konuşan bir salağım ben.aynı işyerinde aynı odadayız.iki aydır susup izliyorum.kendimi ifade etmeye çalştımsa da olmadı onca nankörlüğe rağmen hala coj üzülüyorum lütfen bir akıl verin bu kız bana sebepsiz neden yaptı kendi asıl hiç sevmiyordu onları...çok zordayım.kopuk anlattım kusura bakmayın...