Yaşadığım hayal kırıklığı ve hayat enerjimin kalmaması

Bracelet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
2
1
1
29
Kızlar merhaba. Konu açmak için üye oldum.
Nişan öncesi ayrıldık. Sebeplerini anlatacağım lütfen bana birkaç şey söyleyin çok kötüyüm ya çok.

Seneye düğün düşünüyorduk. Erkek arkadaşım 5 yıldır çalışıyor ben de 2 yıldır. Pek birikimimiz yok yani var da asssla yetmez. Onun bir arabası var sadece. Borçlanacaktık yani.
Bilezikleri kendim alacağım dedi ailesinden beklemiyor. Ben de aileme siz de maddiyata karışmayın o zaman dedim. Ben bilezik istemedim ailem de aynı şekilde gidin önce ev eşyalarınızı alın dediler. Ben düğün de istemiyordum o istiyordu, arabayı satmasını istemiyordum yıllarca yenisini alamayız diye ikinci el araba olmuş en az 600 bin. Ailem ilk başta neden erkek tarafı bilezikleri almıyor diye biraz kızdı irdeledi ben de maddi durumları yokmuş dedim o zaman öyle söyle deyip anlayışla karşıladılar yani gidelim daha detaylı konuşalım borca harca çok girmeyin, netleştirelim nişan öncesi, birkaç yıl sonra çocuğunuz olur borçla geçirmeyin ilk yılları falan dediler. Maddi durumları yokmuş dedim diye kıyamet koptu erkek tarafı gurur yaptı. Konu çok çirkinleşti. Bizim de kafamıza yatmayan şeyler var tanışmaya geldiğimizde etek giydin, bacak bacak üstüne attın gibi şeyler söylediler. (Şık olsun diye iki gün elbise aradım dizimdeydi ve hemoroid olmuştum onlara da oturamadığımı söyledim.)Babası bana whatsapp grubundan hakaret etti kızlar çok kötü şeyler ya ilk kez birisi bana hakaret etti. Günlerdir ağlıyorum. Hayat enerjim kalmadı.

Erken fark ettiğin iyi olmuş bence çok şanslı bir insansın ailesi saygısızın önde gideni erkenden kurtulup görmüşsün gerçekleri. Adamla sakın barışmayı düşünmeyin adam melek olsa bile ailesi sıkıntılı. ''etek giydin'' diyen yobaz insanların teki arkandan neler demiştir kim bilir. Kına yak kurtulduğuna

Sadaka verin, ucuz kurtulmuşsunuz çünkü.

Yavaş yavaş kendinizi toparlarsınız, merak etmeyin. Sarsildiniz belli ki, zaten kim olsa sarsılır. Zamanla etkisi azalmaya başlar, duygularınız sönüp mantığınız da ağır basmaya başlayınca aslında ne kadar şanslı olduğunuzu görürsünüz.

Büyük geçmiş olsun.

Çok hayırlı olmuş ayrılmanız..
Hiç üzmeyin kendinizi. Şimdiden etek boyu gibi abuk subuk şeylere kafayı takan aile ilerde muhtemelen korkunç baskı yapardı, "gelin bizim malımız" kafasındaki insanlar bunlar.

Üzmeyin güzel canınızı.
Çok daha iyisini hak ediyorsunuz, çıkacaktır karşınıza...

Konuyu anlamadım düğünu erkek ailesi mi yapsın istediniz?neden araba satılmadı?Çalışan insanlarsiniz neden kendiniz yapmıyorsunuz düğünü ?

Konuyu anlamadım düğünu erkek ailesi mi yapsın istediniz?neden araba satılmadı?Çalışan insanlarsiniz neden kendiniz yapmıyorsunuz düğünü ?
Hayır erkek ailesi yapsın istemedik. Kendimiz yapacağız zaten bilezik borcuna da girersek bir dünya borç olacak. Ben istemedim altın ama düğünde takılacağı için sanırım erkek arkadaşım geri adım atmadı..

A
Anladım ama artık altın felan almak çok zor belki durumları yoktu ve takmak istemediler zaten zorunlu değil takılması.İsteyen takar isteyen takmaz.Keske bu yüzden bitmeseydi.Ben evlenen yetişkin insanların masraflarını kendileri karşılaması taraftarıyım keşke sade bir törenle evlenseydiniz.Evlilik sorunlulugunu alacak insanlar kimseden beklenti icine girmemeli.Tabiki kayınbaba denen terbiyesiz adama cok kızdım kimse karışamaz giyiminize ve hakaret edemez nisanlinizda buna engel olmalıydı

Hemoroid değilde bende de makat çatlağından şüphelendi doktor.Kolonoskopiye girdim.Cok kötü oluyor biliyorum o acıyı bende birsey çıkmadı.Bacak bacak üstüne atmak biraz evet kaba olur.Tanismada.Ayakta bekleseydin veya da fazla oturmamaya gayret etseydin.

Bilezik istemiyorum diye mütevazı falan olmayın.Evlenmek isteyen adam masraflara katlanır.Babasinin maaşı yokmu.1 tane de olsa takmaları lazım.Mutevazi olanı eziyorlar.Maddi durumu yok denmesine uzuluyorlar da neden düğün yapmaya gocunuyorlar.Bence olmadığı iyi olmuş.

Ucuz kurtulmuşsunuz. Ya evlenip yıllarınızı geçirip bir de çocuğunuz olsaydı bu adamdan?

Yas tutmak yerine kutlamanız gereken bi durum sizinki.

Offff zaten hava sıcak. Böyle konuları görünce cinleniyorum. Neye üzüldün yavrum? Diyemedin mi host köpek eteğimi, nasıl oturacağını sana mı soracağım diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…