- Konu Sahibi melekgibikiz
Boşlukta gibiyim sanki kendimi çok yalnız çok mutsuz hissediyorum. Dışarıdan çok neşeli gözükürüm herkesi güldürürüm ama içimde fırtınalar kopar. Ama şu sıralar herşeyi çok daha yoğun yaşıyorum. Hayattan bıkarcasına.. Nefes bile almak istemiyorum. Tuhaf. Hiç bişey içimden gelmiyor. İlk defa böyle hissediyorum. Hayatımdan memnun değilim Allahım isyan etmek gibi olmasın ama gerçekten mutsuzum. Etrafıma şöyle bir bakıyorum herkes ailesiyle sevdikleriyle ama ben herkesten herşeyden ayrı.. Daha 15-16 yaşında hayattan bıkılır mı ama bıktım işte. Kaldıramıyorum artık yaşadıklarımı.Kendimi öyle çaresiz öyle savunmasız hissediyorum ki.Saçma saçma hayaller kuruyorum kafamda kurguluyorum kendimi kaybediyorum aklımı kaybediyorum sanki git gide. Hissettiğim tek şey acı. Keşke hayatım güzel olsaydı, keşke burda yaşamasaydım. Hayatım ailem herşeyim paramparça. Beni kimse anlamıyor. Disney channeldakilerin hayatlarına bile özeniyorum aile ortamı arkadaş ortamı okul ortamı çok mutlular mesela sorun denilecek sorunları yok. Benim hayatım gerçek ve sorunlarım fazla. Bu acı fazla gerçek.