Yaşadığım her şeyden bıktım kafam almıyor artık

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
O kadar bıktım ki anlatamam tek derdimi anlatabileceğim yer burası evde huzur denen bir şey yok babam annemi aldatıyor abim desen işin sinirini bizden çıkarıyor annem bunlara mutsuz her yeri ağrıyor sürekli mutsuz sayelerinde fibromiyaljiye yakalandım kaç kere okbn ilerlenmiş dendi depresyon tanısı aldım bıktım artık yaşadığım şeyleri kafam almıyor babam eve gelmesin kimse eve gelmesin istiyorum yalnız başıma kafamı alıp kaçmak istiyorum evdeki herkes çok bencil kimse beni düşünmüyor huzursuzlar mutsuzlar annemi anlıyorum aldatıldığından haberi yok kadıncağızın olmadığı halde çok mutsuz hiç bir zaman yüzü gülmüyor vakit geçirmek için hep burda takılıyorum bazen resim çiziyorum ama inanın bıktım huzursuz bir ortamda yaşamaktan keşke tek başıma yaşasaydım ayrıca aşka asla inanmıyorum ve cinsellikten iğreniyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığınız sorunlar için gerçekten üzüldüm.Huzursuz ve mutsuz bir ortamda yaşamak zorunda kalmak ne zor.Kaç yaşındasınız?Okuyor musunuz yada çalışıyor musunuz?O ortamda yaşadıkça girdap gibi sürekli bu ve benzeri şeyleri artarak yaşamaya devam edersiniz.Allah yardımcınız olsun.Kendinizi ve geleceğinizi öncelikli tutarak adımlar atın.
O babanızı da Allah bildiği gibi yapsın.

Yaşadığınız sorunlar için gerçekten üzüldüm.Huzursuz ve mutsuz bir ortamda yaşamak zorunda kalmak ne zor.Kaç yaşındasınız?Okuyor musunuz yada çalışıyor musunuz?O ortamda yaşadıkça girdap gibi sürekli bu ve benzeri şeyleri artarak yaşamaya devam edersiniz.Allah yardımcınız olsun.Kendinizi ve geleceğinizi öncelikli tutarak adımlar atın.
O babanızı da Allah bildiği gibi yapsın.
Teşekkür ederim valla çok zor usandım yıldım okulu bitirmeme 2 senem var Allah babam olacak adamla o boku yediği kadının belasını versin

Kendini depresyonun içine çekmemeye çalış güzelim, zor biliyorum demesi kolay ama kendi hayatını kendin inşa et, mutluluğunu yarat.

17 ye giricem bir sene kaldım 10 a geçtim daha 2 senem var
Anladım. Okuduğunuz için ve yasinizdan dolayi ayri eve çıkma pek olası görünmüyor ama şu an tatildeyiz part time ya da tüm gün okullar acilana kadar bir iş bakın isterseniz.. ya da belediyelerin yüzme kurslari oluyor halk egitim olabilir resim yaptiginizi yazmissiniz hani evden cikmak icin en azindan akşama kadar kafanız rahat olur dağılır böyle şeylere katılabilirsiniz.. hani başka bir çözümü yok gibi görünüyor kafaya takmamayi ogrenmeniz gerekiyor.. Allah yardimciniz olsun

Anladım. Okuduğunuz için ve yasinizdan dolayi ayri eve çıkma pek olası görünmüyor ama şu an tatildeyiz part time ya da tüm gün okullar acilana kadar bir iş bakın isterseniz.. ya da belediyelerin yüzme kurslari oluyor halk egitim olabilir resim yaptiginizi yazmissiniz hani evden cikmak icin en azindan akşama kadar kafanız rahat olur dağılır böyle şeylere katılabilirsiniz.. hani başka bir çözümü yok gibi görünüyor kafaya takmamayi ogrenmeniz gerekiyor.. Allah yardimciniz olsun
Evet gsfye hazırlandığım için kursa yazıldım ayrıca tercümanlığı da hazirlaniyorum ing kursuna da yazıldım

Belki annen aldatıldığını biliyordur o yüzden o kadar mutsuzdur. Annene destek olsan dışarı çıkarsan belki kafası dağılır. Bir de kaç taşında annen? Sen farkettiysen onun farketmemesi imkansız. Hastalığın hakkında bilgim yok, Allah şifa versin. Sakın evdeki mutsuzluktan kaçmak için erken evlilik yapma. Okulunu oku, üniversiteye git, çalış, anneni yanına alırsın.

Belki annen aldatıldığını biliyordur o yüzden o kadar mutsuzdur. Annene destek olsan dışarı çıkarsan belki kafası dağılır. Bir de kaç taşında annen? Sen farkettiysen onun farketmemesi imkansız. Hastalığın hakkında bilgim yok, Allah şifa versin. Sakın evdeki mutsuzluktan kaçmak için erken evlilik yapma. Okulunu oku, üniversiteye git, çalış, anneni yanına alırsın.
Teşekkürler farkındadır bence de bunu hiç düşünmemiştim

Back
X