- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Her yerim ağrıyor diyor anne ben de fibromiyalji hastasıyım yataktan çıkamıyorum diyorum olsun diyorNereye kaçacaksın, hepimizin sorunları var , annen neden hep mutsuz
17 ye giricem bir sene kaldım 10 a geçtim daha 2 senem varKac yaşındasınız okuyor musunuz yani ortaminizi degistirecek bir şansınız var mi
Hayır okuyorumÇalışıyor musun
Teşekkür ederim valla çok zor usandım yıldım okulu bitirmeme 2 senem var Allah babam olacak adamla o boku yediği kadının belasını versinYaşadığınız sorunlar için gerçekten üzüldüm.Huzursuz ve mutsuz bir ortamda yaşamak zorunda kalmak ne zor.Kaç yaşındasınız?Okuyor musunuz yada çalışıyor musunuz?O ortamda yaşadıkça girdap gibi sürekli bu ve benzeri şeyleri artarak yaşamaya devam edersiniz.Allah yardımcınız olsun.Kendinizi ve geleceğinizi öncelikli tutarak adımlar atın.
O babanızı da Allah bildiği gibi yapsın.
Anladım. Okuduğunuz için ve yasinizdan dolayi ayri eve çıkma pek olası görünmüyor ama şu an tatildeyiz part time ya da tüm gün okullar acilana kadar bir iş bakın isterseniz.. ya da belediyelerin yüzme kurslari oluyor halk egitim olabilir resim yaptiginizi yazmissiniz hani evden cikmak icin en azindan akşama kadar kafanız rahat olur dağılır böyle şeylere katılabilirsiniz.. hani başka bir çözümü yok gibi görünüyor kafaya takmamayi ogrenmeniz gerekiyor.. Allah yardimciniz olsun17 ye giricem bir sene kaldım 10 a geçtim daha 2 senem var
İnşallah gsfye hazırlandığım için resim kursuna yazıldım kafamı dağıtmak için iyi olduKendini depresyonun içine çekmemeye çalış güzelim, zor biliyorum demesi kolay ama kendi hayatını kendin inşa et, mutluluğunu yarat.
Evet gsfye hazırlandığım için kursa yazıldım ayrıca tercümanlığı da hazirlaniyorum ing kursuna da yazıldımAnladım. Okuduğunuz için ve yasinizdan dolayi ayri eve çıkma pek olası görünmüyor ama şu an tatildeyiz part time ya da tüm gün okullar acilana kadar bir iş bakın isterseniz.. ya da belediyelerin yüzme kurslari oluyor halk egitim olabilir resim yaptiginizi yazmissiniz hani evden cikmak icin en azindan akşama kadar kafanız rahat olur dağılır böyle şeylere katılabilirsiniz.. hani başka bir çözümü yok gibi görünüyor kafaya takmamayi ogrenmeniz gerekiyor.. Allah yardimciniz olsun
Teşekkürler farkındadır bence de bunu hiç düşünmemiştimBelki annen aldatıldığını biliyordur o yüzden o kadar mutsuzdur. Annene destek olsan dışarı çıkarsan belki kafası dağılır. Bir de kaç taşında annen? Sen farkettiysen onun farketmemesi imkansız. Hastalığın hakkında bilgim yok, Allah şifa versin. Sakın evdeki mutsuzluktan kaçmak için erken evlilik yapma. Okulunu oku, üniversiteye git, çalış, anneni yanına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?