Yaşadığım olay yüzünden ilişkide korkum var

Merhabalar bu ilişki olmadan önce benim 40 günlük kötü ilişkim oldu ve ama ara izleri geçmiyor kısaca söyle deyim istemsiz bir olay yaşadım ve o olay oldu ve çocuk çekip gitti ( reelden cinsellik olmadı )

Neyse benim şu anki ilişkim 1,5 sene oldu ve kendisini 2018 senesinde tanıdım zaten eskiden sevgili olmuştuk ve ben bırakmıştım

Olay şu ki sevgilim beni aşırı sever hatta beraber uyuruz böyle ders çalıştım zamanlar sürekli özledim yazar ve beraber görüntülü ( cinsellik yapıyoruz) ve bu benim hoşuma gidiyor hani mükemmel bir ilişkim var mesela bana bir şey olsa her şeyi yapar bir yere gidince ne yaptığını ne yapacağını resmen benimle yaşıyor benimle kalkıyor ve onda bir sürü videolarım ve resimlerim var açık şekilde ve hiçbir zamanda bu tehdit olmadı o konuda aşırı güveniyorum yani bazen kızdım zaman bak bende bu resimlerin var diye şey yapmadı çoğu zaman beni anlamaya çalıştı bana karşı yanlış bir olay yapmadı.

Ama geçmişte yaşadım olay yüzünden artık beynim de söyle sorular dönmeye başladı evet şu anki sevgilinle de baya fotoğrafların ve videoların var ama seni bırakmadı veya tehdit etmedi ya ilk ciddi gerçekte cinsellik olursa giderse diye korkuyorum yani sürekli kötü düşünüyorum.
Yapma o zaman

Herkes yazdıklarımı okumadan sanki ben bile bile atmamışın gibi yorum yapıyor. Bir daha açıklama yapmıcam

İlk attığım kişi tehdit yüzünden oldu tehdit yani ay ben sana resim atayım olayı olmadı. Tehdit yüzünden.

Bundan sonraki ilişkim de ise kaybetme korkusunu yaşadım için kaybetmemek için attım ve yapmaya başladım çünkü korktum kaybetme korkum var.

Yani ikisinde de korkudan yapılmış şeyler var ve ben bundan önce ilişkilerde zaten uzun sürmedi ve cinsellik asla olmadı hep uzak durdum
Yav ben de diyorum ki ilk eleman sizi tehdit etmiş zor bela kurtulmuşsunuz.Ne demeye şu an ki elemana foto atıyorsunuz?Karşınızdaki kişiyi elinizde tutabilmek için bulduğunuz yöntem sizi biricik yapmaz.Herkeste olan şeyler işte.-Ekleme yapıyorum devamına-İki meme bi toto,bacak. Tek sizde mi var da gitmez?Tek sizde olsa bile kendinize hakaret değil mi?
Ne biliyoruz 10 kişiyle görüşüp hepsinden özel görüntülere ulaşmadığını?Arkadaşlarına yayıp tatmin malzemesi yapmayacağını?

Özsaygınıza hakaret bu.Ayrıca tehditlerle benden foto alan bi dallamadan sonra tanıştığım farklı kişiye elimi,yüzümü,gözümü gönderirken düşünürüm.Haklı yapmıyor açıklamanız sizi.

Bundan sonrası için bir şekilde başımdan savarım doğru düzgün insanlarla görüşürüm.
İnsanlar kocasına güvenemiyor. Siz hala ikinci skandal olur mu değil de ya sevişirsem kaçarsa derdindesiniz.😳

Herkes yazdıklarımı okumadan sanki ben bile bile atmamışın gibi yorum yapıyor. Bir daha açıklama yapmıcam

İlk attığım kişi tehdit yüzünden oldu tehdit yani ay ben sana resim atayım olayı olmadı. Tehdit yüzünden.

Bundan sonraki ilişkim de ise kaybetme korkusunu yaşadım için kaybetmemek için attım ve yapmaya başladım çünkü korktum kaybetme korkum var.

Yani ikisinde de korkudan yapılmış şeyler var ve ben bundan önce ilişkilerde zaten uzun sürmedi ve cinsellik asla olmadı hep uzak durdum
Seni seven adam sen ona sırf oranı buranı atmadın diye seni bırakmaz.Benim eşimin benimle evlenmek isteyip peşimden gelme sebebi ilk defa reddedilmesiymis.Ona hayır demem cinselliğe kolay kolay yaklaşmamam kendince zor olmam onu çekmiş.Bir de böyle düşün.İstemedigin hiç bir şeyi yapma.Senin olacak olan senden gitmez

Seni seven adam sen ona sırf oranı buranı atmadın diye seni bırakmaz.Benim eşimin benimle evlenmek isteyip peşimden gelme sebebi ilk defa reddedilmesiymis.Ona hayır demem cinselliğe kolay kolay yaklaşmamam kendince zor olmam onu çekmiş.Bir de böyle düşün.İstemedigin hiç bir şeyi yapma.Senin olacak olan senden gitmez
Şu anki sevgilim asla beni cinsellikte zorlamadı hatta telefonuna bir şey olsa fotoğrafa bir şey olur diye gizli yere aktarı ve oradan siliyor. Ve sürekli zorlamıyor hatta şey diyor şu aralar ders zamanının bu konular önemsiz diyor

Diğer insanlardan muhtemelen daha farklı düşünüyorumdur bu konuda ben ama yine de fikrimi söyleyeceğim. Tutup sanalda cinsellik yaşayacağına gerçeğini yaşa. Elinde sana karşı kullanabileceği bir şey verme. Bugün her şey iyi peki ya yarın işler umduğunuz gibi gitmezse? Kıskançlık insana hiç ummadığı şeyler yaptırabiliyor. Birkaç gün önce evli bir adama geçmişten gelen bir çocukla fotoğraf yollayan kadının konusunu okuduk.
Burada sanal sex ile Kızlık zarım bozulmuyor, gerçeğini yaşarsam sonra evlenemem diyenler vardı bu tarz konularda. Konu sahibi de aynı şeyi düşünüyor mı bilemem

Merhabalar bu ilişki olmadan önce benim 40 günlük kötü ilişkim oldu ve ama ara izleri geçmiyor kısaca söyle deyim istemsiz bir olay yaşadım ve o olay oldu ve çocuk çekip gitti ( reelden cinsellik olmadı )

Neyse benim şu anki ilişkim 1,5 sene oldu ve kendisini 2018 senesinde tanıdım zaten eskiden sevgili olmuştuk ve ben bırakmıştım

Olay şu ki sevgilim beni aşırı sever hatta beraber uyuruz böyle ders çalıştım zamanlar sürekli özledim yazar ve beraber görüntülü ( cinsellik yapıyoruz) ve bu benim hoşuma gidiyor hani mükemmel bir ilişkim var mesela bana bir şey olsa her şeyi yapar bir yere gidince ne yaptığını ne yapacağını resmen benimle yaşıyor benimle kalkıyor ve onda bir sürü videolarım ve resimlerim var açık şekilde ve hiçbir zamanda bu tehdit olmadı o konuda aşırı güveniyorum yani bazen kızdım zaman bak bende bu resimlerin var diye şey yapmadı çoğu zaman beni anlamaya çalıştı bana karşı yanlış bir olay yapmadı.

Ama geçmişte yaşadım olay yüzünden artık beynim de söyle sorular dönmeye başladı evet şu anki sevgilinle de baya fotoğrafların ve videoların var ama seni bırakmadı veya tehdit etmedi ya ilk ciddi gerçekte cinsellik olursa giderse diye korkuyorum yani sürekli kötü düşünüyorum.
İlk sevgiliniz tehdit mi etti? Neler oldu? Şikayet ettiniz mi? Diğer kişinin bunları yapacağından mi korkuyorsunuz? Çok kapali yazmışsınız anlayamadim

Reelden cinsellik olmadıysa neden "o olay" oldu diyorsunuz ki.bu arada küçücüksünüz.sizin yaşlarınızda kısacık, saçma sapan ilişkiler yaşanması çok normal.kafanızda büyütmeyin.herkesin başına gelen şeyler.iki taraf da çok saf ve tecrübesiz.bu yaşlar böyle.bu saçmalıklarla denegim kazandık, adam olduk biz de.

Şu anki sevgilim asla beni cinsellikte zorlamadı hatta telefonuna bir şey olsa fotoğrafa bir şey olur diye gizli yere aktarı ve oradan siliyor. Ve sürekli zorlamıyor hatta şey diyor şu aralar ders zamanının bu konular önemsiz diyor
Tmm o zaman sen de atma yollama.İcinde şüphe oluşturabilecek bir şeyi yapma.Ben açıkçası flört zamanı güvenip eşime bile göndermezdim.Yarin kiminle ne olacağım belli olmaz.

İlk kişi sizi neyle tehdit etti de fotoğrafınızı göndermek zorunda kaldınız? Onu hiç anlayamadım.

“Benden ayrılır diye istemeden fotoğraf yolladım” da çok garip, fotoğraf yollamasanız ayrılacak olan kişi ayrılsın zaten.

Yaşınız kaç?

İlk sevgiliniz tehdit mi etti? Neler oldu? Şikayet ettiniz mi? Diğer kişinin bunları yapacağından mi korkuyorsunuz? Çok kapali yazmışsınız anlayamadim
Diğer kişinin tehdit edeceğinden çok sevişip kaçmasından korkuyor.

Burada sanal sex ile Kızlık zarım bozulmuyor, gerçeğini yaşarsam sonra evlenemem diyenler vardı bu tarz konularda. Konu sahibi de aynı şeyi düşünüyor mı bilemem
Benim söylemeye çalıştığım şey şu şimdi bu kız bir şey yaşamamış, gerçek bir ilişki değil. Ama fotoğraf var ikisi arasında geçen. Bunu hayatına aldığı birine yollasa ya da ailesine yollasa ailesi ne düşünecek? Kimseye kendini açıklayamaz.

Ben bekaret olayının kendini tamamen eşine saklamak olduğunu düşünüyorum. Biraz argo bir tabir olacak ama teknik bekaret dediğimiz “tokmağın değmedi yer yok ama davul sağlam” bana çok etik gelmiyor.

Keşke böyle bir toplum olmasak bunları konuşmak zorunda bile kalmasak ama böyle bir durumda kadınla erkeğe bakış maalesef çok farklı. Ona karşı kullanacağı bir şey elinde bırakmasını ben doğru bulmuyorum. Herkesin kendi görüşüdür tabi ki doğrunun kişisel olduğu bir konu 🥲 umarım kötü bir tecrübe daha yaşamaz

Benim söylemeye çalıştığım şey şu şimdi bu kız bir şey yaşamamış, gerçek bir ilişki değil. Ama fotoğraf var ikisi arasında geçen. Bunu hayatına aldığı birine yollasa ya da ailesine yollasa ailesi ne düşünecek? Kimseye kendini açıklayamaz.

Ben bekaret olayının kendini tamamen eşine saklamak olduğunu düşünüyorum. Biraz argo bir tabir olacak ama teknik bekaret dediğimiz “tokmağın değmedi yer yok ama davul sağlam” bana çok etik gelmiyor.

Keşke böyle bir toplum olmasak bunları konuşmak zorunda bile kalmasak ama böyle bir durumda kadınla erkeğe bakış maalesef çok farklı. Ona karşı kullanacağı bir şey elinde bırakmasını ben doğru bulmuyorum. Herkesin kendi görüşüdür tabi ki doğrunun kişisel olduğu bir konu 🥲 umarım kötü bir tecrübe daha yaşamaz
Tokmağı da dile getiriyorsunuz ama değil mi?
Zarı,davulu konuşmaktan pek sıra gelmiyor da kendisine.

Madem kaybetme korkusuyla atıyorsunuz fotoğrafları. Bir tek meme sizde mi var? Sizi birine bağlayan onun cinsel ihtiyaçlarını gidermeniz mi? Kendinizi bu şekilde indirgerseniz korkmanız normal. Erkek bu her şekilde çıplak fotoğraf ister. Atın ya da atmayın ama bir ilişkide güven olmadığı sürece önünüze gelecek şeyler yapmayın. Yayılması önemli değil demişsiniz ilkinde tehdit görmüşsünüz nasıl önemli değil. Şu an ki kafayla önemli değil diyor olabilirsiniz ama aklınız daha olgun çalıştığında belki fikriniz değişecek.
Fiziksel bir cinsellik yaşamaksa insanı daha çok bağlayan bir durum. Bu kadar terk edilme korkusu yaşarken sakın sevişme olaylarına girmeyin. Önce bunu kabul edip aşmaya çalışın.
Kimler kimler aldatılıp terk ediliyor. Hayat bu insanlar değişiyor, aradıkları değişebiliyor. Kimse size yüzde yüz yanınızda kalma sözü veremez. Ama sizin ilişkiniz güvene ve sevgiye bağlı olursa zaten bu korkuları aşarsınız.

Tokmağı da dile getiriyorsunuz ama değil mi?
Zarı,davulu konuşmaktan pek sıra gelmiyor da kendisine.
En büyük sorun onda zaten. Bir şey yaşanıyorsa karşılıklı yaşanıyor kadın bunu tehdit amaçlı kullanmazken erkek kullanıyor. Fotoğraflarını internette paylaşmak tehdit edenleri bile okuduk burada. Fotoğraf olayı bana çok sakat geliyor

Back
X