- 23 Mayıs 2023
- 38
- -50
- 1
- 26
- Konu Sahibi YazYagmuru12
arkadaşlar herkes kötü şeyler yaşayabilir evet bunlar oldu ama oturupta kendimi yargıladım sinirli biri evet o an aglar bir şekilde içimi döktüğüm için kendimden hic bahsetmedim bende zıt bir insanım adamın gömleğini yırttım atletini yüzünü ve söylemlerim..benim önce kendime çeki düzen vermem lazım ki verdim de onları yazdıktan sonra kendimede ayar verdim ve eşim kendisi geldi bana binlerce kez özür dileyerek çabasını görüyorum aileme karşı da ayni sekilde yok çocuğu olmasın bilmem ney aklın yokmu birsuru yazılan şey siz bizim psikolojimzn ne durumda olduğunu nerden biliyorsnz evet çocuk istiyoruz o kendini suçluyor ben kendimi elbette zorumuza giden şeyler birikiyor birbirimize sarıyoruz ailesinden de ayrıldım evim artık ayrı ve su an hersey yolunda tipki birlikte geçirdiğimiz 3 yıl gibi siz bana cok iyi bir ders verdiniz kötü yorumlar yapanlar kimse kimsenin yarasına merhem olmuyor bunu anladım orda ağlayan ve psikolojisi çokta iyi olmayan biri var ve siz o kadar bencilce düşünüp hareket ettinizki oysa tek ihtiyacım teselliyi en önemlisi nasil bu noktaya geldiniz di hiçbiriniz sormadınız çünkü sizinde siddet uygulayanladn bir farkınız yok onlar temas ile siz ise sözleriniz le belki sorsaydınız bende anlatırdım kendiminde zor bir karekter olduğumu