nişanlımla yaşadığım sorunlar,nisaandaki düğünümün aylarca ertelenmesi,nişanlımın annesinin beni istememesi,nişanlımla yaşadığım gerginlikler,sabahtan akşama kadar evde olmam,iş aramama rağmen olumsuz yanıt almam,yalnız olmam ve tek bir arkadaşımın olmaması..off ALLAHım o kadar fena o kadar berat haldeyimki,yaşadığım sorunlar,nişanlım ve nişanlımın ailesi ile,hiç ir amacımın olmaması,bomboş olmam hemde öyle bir boşlukki bu,gitgide yere çakılıyorum,gitgide kayboluyorum sanki.hayatımdaki tek amaç evlenip yuvamı kurmaktı,düğünüm aylarca ertelendi.sebep ise istenmemek ve abisinin düğününün bizden önceye alınması.nişanlım annesinin beni istememesini ve annesinin dolduruşunu bana yansıtıyor.hayatımda var yada yok belli değil.günde 2 kelime konuşuyoruz oda soğuk şekilde.eve geldim gittim o kadar..her gece yatarken arardı,ben aradım bu gece yatıyorum diye,ama aslında amacım ilgisini çekmek.tamam yat ama ararım ben yinede uyumazsan ararım dedi tamam dedim aramadı.zaten hiç konuştuğumuz yok.benden soğumuş belliki ve öylesine kötüyümki umrunda bile değilim yaa..sabahlar olmuyor,uyku yok çıldırıcam.duvarlar üzerime geliyor