amin cnm gerçekten benim günahımı öyle çok aldıki o kadın,rabbime bırakıyorum herşeyi..hala daha oğlunu zehirlemeye devam ediyor.oğluda etkileniyor ve beni artık eskisi gibi takmıyor önemsemiyor bile..ailemden herkes,sizin iş bitecek sonu gelmez bu düğün olamayacak kendini buna hazırla diyorlar öylesine zorki bunları duymak.ama biliyorum gerçek bunlar ve böyle nereye kadar gidebilirki.şimdiden gücüm tükenmeye başladı
emin olun toparlarsınız.ama birşeyler yapmaya başlamanız gerek.işe odaklanın.bir sene içinde farklı yerlere geleceksiniz.bir de insanoğlu çaresizce kendine bağlanıldığını görünce egosu yükseliyor.siz buna sevgi tutku derken o nasıl olsa benle evlenmek zorunda diye yanlış bir fikre kapılıp kapris yapmaya başlıyor.şu an kendilerini kaf dağında gördüklerine bakmayın.zamanla ettikleri haksızlıkları kibirlerinin cezasını görecekler.insanın bence alternatifi olmalı.yani o yoksa işinize sarılıp bir başkasını sevene kadar işinizle mutlu olacak konumda olmalısınız.evli olsak da bu böyle .keşke herkes iyi niyetli olsa.ama ego denen birşey var.daha çok daha çok diyen.daha neler çekecekler.siz uzaklarında olun.ne olur oturup bu psikolojiye gömülüp yok etmeyin kendinizi.onlar bu koca dünyada bir hiç aslında.sabahları mis gibi kokan çiçekler öyle insanlardan daha kıymetli.bir kaç öneri yazmıştım size.onları lütfen uygulayın daha zinde hissedeceksiniz kendinizi.değmeyen insanlara emek vermek yerine kendinize verin.iş de bulursunuz.çeyiz de yaparsınız.inşallah düzgün biri de çıkar karşınıza.