Yaşadığım yerleşme kanamasımı acil yardım lutfennnn

Alnsrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
30
11
1
35
Mrblar... 3Nisan da eşimle çalışmalara başladık son adet tarihim 13 Mart ve 12Nisan da adet olmam gerekiyordu 11 nisanda bel ağrım oldu biraz 11Nisan gecesi bi iki damla lekelenmem oldu Nisan 12 ve 13 çok az olarak kanama devam etti fakat normal adet kanaması gibi yoğun ve pıhtılı değildi açık renkti 2.gunun akşamı bitti ve o gece sadece afedersiniz peçeteyle silince sadece Pembe pembe lekeler geldi acaba yerleşme kanaması yaşamış olabilirmıyım...

ben yerleşme kanaması yasamadım ama öyle tarif ediliyor idrar testi alıp yapın gec döllenme vb. degilse mutlaka çıkıyor.

Çok teşekkürler cvbınız için Allâh razı olsun normal adetımdekı gibi çok ağrımda olmadı ilk gün çok az karın ağrım oldu okadar peki idrar testi hemen sonuç verir mi yoksa beklemelımıyım kusura bakmayın sizede çok soru sordum ama inşallah üstüne görme yasamısımdır...

inşAllah.en az 3 saat idararınızı tutmalısınız öyle yapmalısınız testi yada sabah ilk idrarla olabilir eczaneden 3-5 tl arası degişiyor fiyatı test alın yapın ilk 5 veya 20 dk. içinde ikinci çizgi çıkarsa bebiş %99,9 vardır. veyahut saglık ocaklarında kan tahlilide yaptırabilirsiniz ücretsiz. ertesi gün sonucu alabilirsiniz diyorlar ama orada kayıt numarasını dr. alırsanız o gun içinde netten ögrenebilirsiniz sonucu ben öyle ögrendim. hayırlı olsun inşAllah hayırlı haber alırsınız.

Merhabalar babada bu konuda yardımcı olabilirmisiniz bizde eşimle çalışmalara başladım mart aynın sonunda ve bu olaydan 10 gün sonra kanamam oldu ve 2 günde bitti hastalığım nisan ayının 14ile15 arasında ve dün test yaptım ama hiç birşey çıkmadı

Eğer hiç çizgi çıkmadıysa test bozuk olabilir tekrar test yapmalısınız. Hakkınızda hayırlı olsun Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda nasip eder inşAllah.

İdrar testini yapayım ozaman olmadı ıdrar testi negatif çıkarsa kan testinıde yaptırırım Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.. Bu arada birer damla halinde pembe lekenmeler devam ediyor bi akşam olmuştu bide az önce

İnsAllah vardır hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum. :)

Bende aynı durumdayım adetim 2 gün geçti ama testler negatif çıkıyor. Hiç güvenim kalmadı ya testlere. burda yazan arkadaşlar var değerleri 800 olduğunda bile testte çıkmamış gebelik inşallah vardır bizimde bebişlerimiz.

İnşallah yaptığım test negatif çıktı fazlada düşünmemeye çalışıyorum pislolojik olarak etkilenmekte istemiyorum

İnşallah yaptığım test negatif çıktı fazlada düşünmemeye çalışıyorum pislolojik olarak etkilenmekte istemiyorum

Hayırlısı olsun idrar testinde bazen gözükmeyebiliyor. Regl olana kadar umut var tez zamanda hayırlı sağlıklı bebiş haberlerinizi alırız inş.

Hayırlısı olsun idrar testinde bazen gözükmeyebiliyor. Regl olana kadar umut var tez zamanda hayırlı sağlıklı bebiş haberlerinizi alırız inş.
Peki bu kanama adet kanaması değildir değilmi olması gereken hafta bu hafta aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…