Yaşadıklarım normal mi ?

zeze1995

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
182
16
118
Kocaeli
22 gün oldu ayrılalı.Buraya daha öncede konu açmıştım.Her gün farklı bir karektersizliğini öğreniyorum.3 ay beraberdik ve en uzun ilişkisi şu zamana kadar .Bana seni seviyorum ama seni mutsuz ediyorum ciddi iliski olaylarina ayak uyduramıyorum insallah seni mutlu edecek insanlarla karşılaşırsin dedi ve gitti.Arkadaşlarına sevemedim demiş .O da beni seviyormuydu bilmiyorum demiş.Ben böyle mutluyum bir insan da kalamıyorum demiş.Bunlari duyunca çok kötü oldum benim tertemiz sevgime inanmamiş.3 ay hayatımda neden durdun o zaman sevmedin de .Yaptığım fedakarlıklari görememiş.Ayrilık falan onun için saçma şeyler .Onu istemiyorum soğudum da biliyorum ama kalbim o kadar kırık ki o kadar canımı yaktı ki.Kalbimi açsalar paramparça .istiyorum ki o da aynılarını yaşasın da pişman olsun .Şuan yaşadıklarim normal mi onu da bilmiyorum.

amaan canim onu ne takiyosun neyse ylllarca surmeden bitmis. Erkek iste aklimca heyexan ariyo bekki seninle denedi yapamadi ayrildi ya da belliki bu adamjn baska bi iliskisi vardi uzun suren ve biten onun acisini yasiyor pismanligini yasiyor aklimca onu unutmak icin yeni iliskiler deniyor ama bakiyo unutamiyo geri ayriliyor aonra sagda solda o kiz icin ayrildim diyemeyecegine hore sevemedim bahaneisyle gecistirmistir. Boyle adiler vat. Bemim iki bucuk yillik iliskim vardi arada ayrolip barisiyorduk bikere iki ay ayri kaldik en fzla o sirada yeni bi kizla tanismis on gun flan konusmus gorusmemis hic sonra yapamamis kiz goruselm bigun vs diyince benmki iatememis ayrilmis ozamnlar beni dusunuyormus hep aklinda ben varmisti m neyse geri bana donmustu o iki aylik surecte bile uslu durmamis . yine ciltik bi ik iay birlikteydik ama on gubluk kizi cikaramadim bi turlu kafamdan nasil yapti ben uzulsun diye beklerken o yeni bi kizla tanisip konusmus. Onun suphesiyle uzuntusuyle yine bitirdik uc hafta sonra yine ciktik bir ay barisik kaldik ve simdi kok bitti uc ay oluyor . bekkide yenisini bulmustur. Ben iki bucuk yillik iliskim ixin oyle bangir bangir bi aci cekmedim.acikcasi guzel anilarimi var onlari dusnunce agliyorum ama hmen ajlima bana kotu davrandigi anlari son ayrilikta hic cabalamadan cekip gitmesini vs dusunup unutuyorum . uc aylik iliskinin yasi tutulurmu kendisini ciddi iliskilere hazir hissetmiyosa nendiye cikiyo seninle niye hislerinle oyun oynuyo. Oylebi adami tekrar kabul eder misin donse bile? Kafasi karisik adamlar hep tehlikledir seni hep soru isaretleriyle suphelerle birakir kendi kendini yersin sonra. O yuzden dusunme allahtan daha da uzamadan bitmis ya uc bes yl sonra bunu yapsaydi ozaman nasl kaldrcaktin. Canim benim kendini dusun hazmedemiyosun simdi ama bu normal bisey evlilikler bitiyor ayrica bitiren taraf olmak onemlimi simdi sen terk etseydin icin raht olurdu ama oterk ettigi icn yediremiyosun aman salla yedirilemecek bi iliskide degilmis zten sana smaimi davranmamis napcan oule adami. Kafani baska seylerle mesgul et olur mu. Takibi onu hatirlatan bi cok seyi ortadan kaldirrsan daha cabuk unutursn

Sevemedim demiş, en azından bunu söylemiş. Tüm tecrübeler olumlu olacak değil geçmiş olsun. Bir de bunun seviyorum ama bıdı bıdı versiyonu var. Allah onun eline düşürmesin insanı.

Back
X