Yaşadıklarımız..

GulGuzeli

kalbime göre ver Allahım
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
338
4
96
İzmir
Arkadaşlar eski konularımı okuyanlar bilir ben çok güzel ama bir yandan da çok sorunlu bir ilişki yaşadım ve 2.5 senelik ilişkimi kendi isteğimle bitirdim. şimdi hala onu seviyorum.. ve sanki ondan başkasını sevemeyecekmişim gibi geliyor ondan başkasına bakamayacakmışım dokunamayacakmışım gibi geliyor. benim sizden ricam beni bu düşünceden kurtarın. mesela mutlu evliliği olanlar sizde önceden ben çok aşıktım ama şu veya bu nedenlerle ayrıldık hiç beklemediğim olmaz dediğim anda hayatımın aşkını buldum diyor musunuz? veya bekar bayanlar siz hiç böyle şeyler yaşadınız mı? lütfen düşüncelerinizi paylaşır mısınız çok ihtiyacım var

evet evlenmeden çok önce birisini seviyordum ama olmadı ayrıldık.aynı şekilde eşimin de sevdiği vardı ayrılmışlar.
biz tanıştığımızda uzun süre olmuştu ayrılalı ama bi güvensizlik hala vardı.şuan evliyiz ve çok mutluyuz :nazar:
iyi ki o ilişkileri yaşamışız o dönemlerden geçmişiz bu yüzden birbirimizin kıymetini çok iyi biliyoruz.

herşey unutuluyor ve emin ol insan değecek birisini sevdiği zaman çok huzurlu oluyor.

Ben varım :)

9 sene beraberlikten sonra onun bazı dengesiz hareketlerine dayanamadım. 7 seneden sonra Son iki sene senin gibi düşündüğüm için bocalayarak gecti. Bana defalarca evlenme teklifi etmesine ve asırı duygusal olmama rağmen mantığım devreye girdi. O da hiç ummuyordu ki ayrıldım. Su an uğruna ölecek kadar sevdiğim bir esim var. Asla ummazdim ama bana İnan ki digerinden milyon kez fazla seviyorum.

O güzel şarkı sözü gibi aynı. Hersey biter hayat kalır.

Bitiyor güzelim, yenisi bomba gibi gelerek..

18yasindayken bir sevgilim vardi deli gibi asiktik,4yil devam etti. Daha sonra bi sebebten dolayi ayrildik, ilk bir kac ay okadar üzüldüm ki,cok kilo vermistim. Sonra sonra hafiflemeye basladi.Unuttum.
baskalari girdi hayatima, suandada cok sevdigim bir erkek arkadasim var,ve digerini hic hatirlamiyorum bile.Unutuluyor yani.

amanın sevmek ne demek ölüyodum aşkından..
sorunlarımız oldu ayrıldık....
3 hafta sonra şu anda ki eşimle tanıştım....
nefret ediyodum o zamanlar bi şarkı duyuyodum boğazım düğümleniyodu görüşüyoduk aklım eskisinde...
sonra bi baktım unutmaya başlamışım yavaş yavaş....
sonra tamamen bitti....
ve evlendim....
allaha şükür çok mutlıyum...
yine şükürler olsun ki eşim gibi bi insanla tanıştım

evlenmeden önce 5 yıllık bi ilişkim vardı bende çok seviyodum ayrılmam ondan başkasıyla olmaz diyordum ama bazı sorunlardan dolayı kendi isteğimle ayrıldım hatta nişan üzeri. ve sonra eşimle tanıştım hayatımda tanıdığım en mükemmel insan iyiki böyle olmuş şimdi diyorum iyiki eşimle evlenmişim. ve kimseyi sevemem yapamam lafının ne kadar yanlış olduğunu da gördüm eşimi çok farklı seviyorum çok mutluyum. kafandan at bu düşünceleri ve ilişkini neden bitirdiğini bilmiyorum ama olmuyorsa zorlama gerçekten bazı şeyler evlenince düzelir belki hatasında ise asla düşme yeni insanlarla tanış eminim fikrin değişecektir.

Ben yaşadım

Bundan önce görüştüğüm insanla o olmasa ne yaparım kimi bu kadar severim kime güvenirim

Kim benı onun gibi sever onun gibi olur diyorum.

O tekti sanki ve bnım için yaratılmıştı..

Taki ben onun gerçek yüzünü görüp ayrılana kadar.

Şimdi ise öncekinden daha kuvvetli duygularla sevdiğim adam gibi adam dediğim ve sonsuz güvendiğim biri var hayatımda.

Hemde ayrılmam la,yeni aşkımı bulmam arasında 1 hafta var ilk başlarda zorladı ama şimdi herşey süper

valla canım ben de bu soruları soruyorum kendime
ama çevremde o kadar çok insan var ki bu durumda olan
üzülme elbet biz de bir gün seveceğiz yaptığımız yanlışları bir daha yapmayacağız ve o yüzden her şey daha güzel olacak
bir arkadaşım vardı 5 yıl boyunca bir insanla görüştü sonra bazı sebeplerden dolayı ayrıldı çok üzüldü ağladı şimdi evli ve mutlu bir evliliği var geçecek elbet sabırlı olmak en güzeli
Allahımın bir bildiği vardır di mi eğer o insan senin için doğru olsaydı senin yanında olurdu demek ki daha hayırlısı çıkacak karşına

kaderın onune gecılmeyecegıne ınananlardanm,
hakkınızda hayırlısı boyleymıs kı bunu yasamıssınız
ınanın daha ıyılerı cıkacak karsınıza
sadece sabırlı olun yıpratmayın kendınızı

çok teşekkür ederim ii dilekleriniz için işte bende mutlu olmak istiyorum doğru insanı bekliyorum diğerini tamamen içimden atmak istiyorum inşallah olacak

çok sevdik şarap misali içtik birbirimizi...

ama olmadı ayrıldık...

6 ay çok zorlandım..kilo verdim..

ağladım boğuldum....

ama sonra acısı dindi yavaş yavaş...

evlendiği haberi geldiğinde bile hiç sarsılmadım...

başkaları girdi hayatıma unuttum gittii...

kimse vazgeçilmez yada unutulmaz deildir ....

Herkesin hayatında kendini böyle hissettiği zamanlar vardır.Herkesin gibi benimde oldu.Ama inanın hepsi geçici.Hayatta hep şunu düşünmüşümdür ( gerçekten de öyle oluyor ): '' hayatta her zaman karşıma bir öncekinden çok daha mutlu olacağım,beni daha çok sevip,saygı gösterecek kişi çıkacak.Er ya da geç.Ama bir gün mutlaka olacak '' .Gerçekten de böyle oluyor.Şuan kendini yorgun hissediyorsun,bir ilşkiden yeni çıktın.Kafan çok dolu,yıprandın.Biraz zaman lazım.Zamanın geçiremeyeceği şey yoktur.İnsanoğlu ölüme bile alışıyor ne yazık ki.Hiç beklemediğin bir anda bir bakacaksın ki seni el üstünde tutan seni çook seven birisi girmiş hayatına ve çook mutlusun :34: Zamanla acılarında hafifleyecek.Umarım doğru zaman = doğru insan bu şekilde yeni bir başlangıcın olur.Tabi zamanı geldiğinde.Sizin kıymetinizi çook daha iyi bilecek,mutlu olacağınız güzel günlere...:34:

Herkesin hayatında kendini böyle hissettiği zamanlar vardır.Herkesin gibi benimde oldu.Ama inanın hepsi geçici.Hayatta hep şunu düşünmüşümdür ( gerçekten de öyle oluyor ): '' hayatta her zaman karşıma bir öncekinden çok daha mutlu olacağım,beni daha çok sevip,saygı gösterecek kişi çıkacak.Er ya da geç.Ama bir gün mutlaka olacak '' .Gerçekten de böyle oluyor.Şuan kendini yorgun hissediyorsun,bir ilşkiden yeni çıktın.Kafan çok dolu,yıprandın.Biraz zaman lazım.Zamanın geçiremeyeceği şey yoktur.İnsanoğlu ölüme bile alışıyor ne yazık ki.Hiç beklemediğin bir anda bir bakacaksın ki seni el üstünde tutan seni çook seven birisi girmiş hayatına ve çook mutlusun :34: Zamanla acılarında hafifleyecek.Umarım doğru zaman = doğru insan bu şekilde yeni bir başlangıcın olur.Tabi zamanı geldiğinde.Sizin kıymetinizi çook daha iyi bilecek,mutlu olacağınız güzel günlere...:34:

ayy inş. inanın ne kadar istiyorum bunu bilemezsiniz

Kuzucum ,hala bir başkasına bakarsan ,birisi olursa onu aldatıyormuş gibi mi hissediyorsun acaba :34:

inşallahhh çok mutlu olursun..

bende aynı sen gibiyim aslında ama bi farkımız var ben istemiyorum hayatımda biri olsun birinin derdini çekeyim bu en azından şuan senin durumdan daha kötü.

boşanma arifesindeyken daha gelip isteyelim diyenler oldu ama yok dedim benim kendimi iyi hissetmeden kimseyle uğraşacak halim yok diye..

Hayat ne getirir ne götürür bilemeyiz ama Rabbim bize de nasip eder inşallah güneşli günler görmeyi :34:

bakın beni tamamiyle yanlış anladınız ben şimdi veya yakın zamanda yeni bir sevgili istemiyorum ki.. bir başkasının derdini de çekemem zaten ki sevemem de.. benim tek derdim bu hep böle mi devam edecek yani onu sevdiğim sürece gözüm başkasını görmeyecek yolda birini görüyorum aaa diyorum bu ceketten onda da vardı veya aa diyorum arkadan tıpkı o vs gibi. yani ben tamamiyle onu kafamdan atmak istiyorum. yoksa şu an illa bi başkası girsin hayatıma tabiki istemiyorum ki kaldıramam da zaten. çünkü kime baksam onu görüyorum. hani kör ölür badem gözlü olur derler ya benimkide o hesap sanki o adam bana hiç bir kötülük saygısızlık yapmadı hep mutluymuşuz gibi hep ii şeyleri hatırlıyorum ya çıkarken şimdiki hatırladıklarımı kendimi zorlasam gene hatırlayamazdım o derece yani.

bakın beni tamamiyle yanlış anladınız ben şimdi veya yakın zamanda yeni bir sevgili istemiyorum ki.. bir başkasının derdini de çekemem zaten ki sevemem de.. benim tek derdim bu hep böle mi devam edecek yani onu sevdiğim sürece gözüm başkasını görmeyecek yolda birini görüyorum aaa diyorum bu ceketten onda da vardı veya aa diyorum arkadan tıpkı o vs gibi. yani ben tamamiyle onu kafamdan atmak istiyorum. yoksa şu an illa bi başkası girsin hayatıma tabiki istemiyorum ki kaldıramam da zaten. çünkü kime baksam onu görüyorum. hani kör ölür badem gözlü olur derler ya benimkide o hesap sanki o adam bana hiç bir kötülük saygısızlık yapmadı hep mutluymuşuz gibi hep ii şeyleri hatırlıyorum ya çıkarken şimdiki hatırladıklarımı kendimi zorlasam gene hatırlayamazdım o derece yani.

Geçmişe dair iyi şeyler hatırlamadan psikolojini dinç tutar, bence nefis, şahane bir özellik bu :119:

Geçmişe dair iyi şeyler hatırlamadan psikolojini dinç tutar, bence nefis, şahane bir özellik bu :119:

kötü şeyler hatırlasam belki soğuyucam ondan daha ii olucam ama yok hani hep ii olsa zaten ayrılmazdım ama işte.. tuhaf yaa hakkaten insanoğlu çok tuhaf..

ahh burayı okumak iyi geldi bana umarım bende bi gün yeniden sevebilirim.. 3 yıllık bi aşk ve terkedilişin acısı hala içimde geçmedi hala devam ediyo daha yeni 2 ay oldu ama dayanmaya çalışıyorum ... en korktuğum şeyse ben böle acı çekerken onun mutlu olduğu haberini almak beni darma duman etti hiç sebepsiz yere ...

Back
X