Yaşadıklarınız ve çevrenizde ki gerçek olayları (olumlu - olumsuz) anlatır mısınız?

gizem8684

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
443
876
23
39
Kızlar, 36 yaşındayım. Hiç evlenmedim. 2 yıldır dul olan 53 yaşında, 3 çocuklu (yaşlar 13, 11, 9) olan biri evlilik amaçlı görüşmek istiyor. (aracı vasıtası ile) Çocuklarına düşkün, bakımlarını tam anlamıyla yapan sadece velayet olarak anneye bırakan sorumluluk sahibi biri. Diğer yönden bişey diyemem herkes iyidir ilk etapta.Yorum yapamayacağım. Sizden istediğim bu tarz evlilik yapıp mutlu olan var mı? Zorlukları nelerdir? Yaş farkı fazla mı? Bende aşk vs. Yok. sadece şunu anladım;; demek ki benim bu tarz kısmetlerim olacak çünkü buna benzerler oldu ve ileride belki sevebilirimde bu tarz birini.Her türlü yaşanmışlık içeren yorumlarınızı, kişisel fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Ha birde yakinimda aynen boyle biri var. Kadin cocuklari kendi cocugu gibi sahiplendi cocuklar kadina anne diyordu. Suan mutlu mesut yasiyolar. Adamin durumu belli kabul edip benimseyecek olan sizsiniz. Cocuklarla sıkintı da yasadi kadin, anneleri kotu de olsa yeni geleni istemediler. Ama yillar gecti hersey rayina oturdu. Tabi ki buyuk sorumluluk kadindaydi cok sabretti

Koşarak kaçın bence.Yaş farkı çok fazla.Bir de üstüne 3 çocuk, aman ya Rabbi..

36 yaşındasınız, bence 42-43 yaşına kadar oluru var.Siz 5 yıl snra hala gençken o dediğiniz koca adayı yaşlı grubuna girmiş olacak.

Belli bi yaştan snra evlenmemiş talip bulmak zor olabilir haklisiniz ama boşanmış,çocuksuz daha küçük birini bulabilirsiniz.Geçenlerde biR sürü örnek de okudum..30 yaşındaki kaynımın eşi 36 yaşında die.Kısmet bu işler.

Çok uzattım aMa şunu da diyim.Arada aşk da yok bu adamın neyini düşünceniz Allah aşkına!!.Lütfen yaşım geldi die önünüze çıkan saçmasapan adayları değerlendirmeyin.

Asla evlenmezdim. Niye tek seceneginiz bu olsun? Ben de 37 yasinda evlendim. Boyle alakasiz bir secenek bana da geldi. Muhatap bile olmadim. Sonrasinda sahane bir adamla evlendim. Hic evlenmemis, cocugu olmayan ve benim babam yasinda olmayan biri. Kendinizi artik beni ancak babam yasindakiler ister kafasindan cikarin.

Kızlar, 36 yaşındayım. Hiç evlenmedim. 2 yıldır dul olan 53 yaşında, 3 çocuklu (yaşlar 13, 11, 9) olan biri evlilik amaçlı görüşmek istiyor. (aracı vasıtası ile) Çocuklarına düşkün, bakımlarını tam anlamıyla yapan sadece velayet olarak anneye bırakan sorumluluk sahibi biri. Diğer yönden bişey diyemem herkes iyidir ilk etapta.Yorum yapamayacağım. Sizden istediğim bu tarz evlilik yapıp mutlu olan var mı? Zorlukları nelerdir? Yaş farkı fazla mı? Bende aşk vs. Yok. sadece şunu anladım;; demek ki benim bu tarz kısmetlerim olacak çünkü buna benzerler oldu ve ileride belki sevebilirimde bu tarz birini.Her türlü yaşanmışlık içeren yorumlarınızı, kişisel fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Baban yaşında olmaz. Sen 50 yaşında olunca adam hemen hemen 70 olacak. Ayrıca senden çok uzun bir süre önce yaşlılık dediğimiz yetişkinliğe erişince aranızda uyum kalmaz. Çünkü şöyle oluyor. İnsan yaşlandıkça çocuklaşıyor alınıyor. Kıskanmasa gençliğinde yaşlanınca kıskançlığı da başlıyor. Ve özellikle aksi oluyor. Yani o bunları yaşarken siz daha orta yaşını yeni almış biri olacaksınız. Bence kaldıramazsınız uyumlu olamazsınız

Neden bosanmis acaba ?
3 cocukla kolay kolay kimse bosanmaz ?
Aranizda ki yas farki cok,erkekler yaslandikca cok cekilmez oluyor,bazi işlevlerini cinsellik gibi kaybediyor,siz daha hayatin baharindasiniz,
Bu adam cok mu zengin ?
3 cocuga eski ese bakip sizi maddi anlamda nasil memnun edecek,
Yarin oburgun cocuklari alip gelse nolacak siz bunu kaldirabilir misiniz?
Bosanmis cocuklu olabilir ama bu kadari,hem yas hem cocuk sayisi fazla

Bu zamana kadar yapmış olduğunuz gibi Sırf evlenmiş olmak için Ev-len-me-yin !!!

Sevmediginiz birinin hayatını yaşamak için yapmayın kendinize.. İstediğiniz için ancak ❣️ hayatınıza ortak edeceğiniz insanlar olsun inşallah hayatinizda..

Ben illede bununla evleneceğim diye değil de, aslında evlenme fikri de genel olarak yok bende. Şu an işsiz 2 aydır ailemle olduğumdan bu muhabbetler evde döndüğünden, çevremde tanışmak isteyenlerin genelde buna benzer olması sebebi ile genel olarak soruyorum. Genel fikirler ve tecrübeler ne yöndedir diye merak ettim.

Neden bosanmis acaba ?
3 cocukla kolay kolay kimse bosanmaz ?
Aranizda ki yas farki cok,erkekler yaslandikca cok cekilmez oluyor,bazi işlevlerini cinsellik gibi kaybediyor,siz daha hayatin baharindasiniz,
Bu adam cok mu zengin ?
3 cocuga eski ese bakip sizi maddi anlamda nasil memnun edecek,
Yarin oburgun cocuklari alip gelse nolacak siz bunu kaldirabilir misiniz?
Bosanmis cocuklu olabilir ama bu kadari,hem yas hem cocuk sayisi fazla
Neden boşandığının detaylarını bilmiyorum sormadım açıkçası. Ama hala eski eşine ve çocuklarına baktığını bir düşmanlık olmadığını biliyorum sadece. Maddi durumu evet iyi. Herkes medenice yolunda imiş.

Katiyyen asla evlenme 36 yasindasin gayet gencsin hic evlenmemissin 53 yasinda dul adamla ne isin var 40 yasina kadar evlenmemis olanlar bile kendi yaslarinda bekar birini bulup evleniyorlar kaldi ki sen daha gencsin yas farki cok cok fazla senin yaninda yasli adam gibi durur asla evlenmeni tavsiye etmiyorum cevremde bu tarz bi evlilik olmustu sonu hüsranla bitti bosandilar birde insanlar ikinci evliliklerine cok deger vermiyorlar özellikle erkekler ihtiyac icin evleniyorlar bunuda göz önünde bulundurun

İnsanın hayatında bir dönem noktası oluyor herşeyden sıkıldığı, bıktığı. Ben ne kadar şu kitabı al oku şunu bunu yap desemde sen o düşünmekten bile bıktığın noktaya gelmedikçe geçmişe sünger çekemezsin. Zaman herşeyin ilacıdır merak etme.

Ben illede bununla evleneceğim diye değil de, aslında evlenme fikri de genel olarak yok bende. Şu an işsiz 2 aydır ailemle olduğumdan bu muhabbetler evde döndüğünden, çevremde tanışmak isteyenlerin genelde buna benzer olması sebebi ile genel olarak soruyorum. Genel fikirler ve tecrübeler ne yöndedir diye merak ettim.
Sizden 20 yaş büyük bir adamın böyle bir taleple gelirken utanması lazım.

Ayıp ya! Erkeğim diye herşeye hakkım var sanıyorlar. Net bir duruşunuz olsun, acabalara yer bırakmayın.

Back
X