- 4 Eylül 2015
- 2
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi meralyldrm
-
Eee anlaşmışsınız işte.buraya neden yazıyorum bilmiyorum belkide vicdanımı rahatlatmak benimkisi neyse uzatmadan konuya gelelim.
çıkmaz bir durum içerisindeyim.aylar öncesinden nişanlımdan ayrıldım.ona bir kaç kez hatalarda bulundum üzülerek söylüyorumki aldattım onu.ama o ise beni sevmekten vazgeçmedi affetti görmezlikten geldi ilerleyen zamanlarda üzerimdeki baskıları ve kuşkuları ondan iğreti olmama sebep oldu sorgulayıcı tavırları hiç hoşuma gitmedi ve ayrıldım ondan.ayrıldıktan zaman sonra kendimden 20 yaş büyük bir adamla tanıştım.düzgün beyfendi kılığı kıyafeti yerinde dış görünüş olarak yakışıklı olmasada benim gözüme hoş görünüyor etkilendim ondan ve bizim bir ilişkimiz başladı.evli ve çocukları var ama benden çocuk sahibi olmak istiyor.bende ondan çocuk sahibi olmak istiyorum ama yinede tereddütlerim var ya eşinden boşanmazsa,kendisi boşanmasa bile bana ve çocuğumuza sahip çıkacağını söylüyor.lütfen bana fikir verin.başka forum ve sayfalarda yazdım çok aşağıladılar.
Boşuna ban yemek istemiyorum. Diğer forumdaki aşağılamaları benden de alınınburaya neden yazıyorum bilmiyorum belkide vicdanımı rahatlatmak benimkisi neyse uzatmadan konuya gelelim.
çıkmaz bir durum içerisindeyim.aylar öncesinden nişanlımdan ayrıldım.ona bir kaç kez hatalarda bulundum üzülerek söylüyorumki aldattım onu.ama o ise beni sevmekten vazgeçmedi affetti görmezlikten geldi ilerleyen zamanlarda üzerimdeki baskıları ve kuşkuları ondan iğreti olmama sebep oldu sorgulayıcı tavırları hiç hoşuma gitmedi ve ayrıldım ondan.ayrıldıktan zaman sonra kendimden 20 yaş büyük bir adamla tanıştım.düzgün beyfendi kılığı kıyafeti yerinde dış görünüş olarak yakışıklı olmasada benim gözüme hoş görünüyor etkilendim ondan ve bizim bir ilişkimiz başladı.evli ve çocukları var ama benden çocuk sahibi olmak istiyor.bende ondan çocuk sahibi olmak istiyorum ama yinede tereddütlerim var ya eşinden boşanmazsa,kendisi boşanmasa bile bana ve çocuğumuza sahip çıkacağını söylüyor.lütfen bana fikir verin.başka forum ve sayfalarda yazdım çok aşağıladılar.
buraya neden yazıyorum bilmiyorum belkide vicdanımı rahatlatmak benimkisi neyse uzatmadan konuya gelelim.
çok teşekkür ederim yorumunuz için. belkide duygusal boşluğuma denk geldi bana sağladığı yaşam standartı bana yaklaşımı vsvs bu örneklerle çoğaltılabilir.ben yaptığımın doğru olduğunu hiç bir zaman savunmadım bir hatanın içine düştüm.ve belkide eski nişanlımın ahını aldım bilemiyorum.çevremde hiç kimseyle bu olayı paylaşamadığım için sanal platformda dediğim gibi belkide vicdanımı rahatlatmak istedim.Bu durumu yaşayan arkadaşlar vardır muhakkak.. Ben onlara yazmak istiyorum..
Kendinden yirmi yaş büyük ve evli birine aşık olabilirsiniz. Bu sizin geçmişten gelen ve mutlaka açığa çıkması gereken "Güvensizlik" probleminizle ilgili de olabilir. Zor bir hayattır öncesi... Mesela bir baba şefkati arıyorsunuzdur, olabilir.. Yüreğiniz çarpıverir.. Belki toysunuzdur, o nedenle bir süre çok ileriye gitmeden görüşedebilirsini, ki bu hatadır. İçinizde bir yer hep rahatsızdır. Fakat engel olamazsınız ergen veya delikanlı halinize.. O vakite kadar suç, sizden yıllar ötesine uzanmış adamın edepsizliğinde ve karaktersizliğindedir.. Göremezsiniz.. Velakin ipleri eline alıp da sorumluluğu yüklenmek zamanı gelip kapıya dayandığında, ilk düşünmeniz gereken "Eş ve çocuklardır".. Sonra kendiniz..
Çok basit aslında.. Senelerce bir yastığa baş koymuş, çocuklar edinmiş, iyi ve kötü günü yaşamış, tartışmış, barışmış, sevişmiş bu adam, evlendiği kadınla... Ve bir gün yirmi yıl öncesine dönmek istediği için, yitirilen gençlik heyecanını yaşamak istediği için tazecik sizi bulur.. Toyluğunuz onu eğlendirir mesela.. Birlikteyken yaşadığınız heyecanlar da uzun bir müddet keyif verir.. Belki boşanadabilir, ihtimal bu ya.. Eşi öğrenince kendisini boşayabilir çünkü.. Peki siz... Yirmi yıl ötede, zaman geçtikçe ortaya çıkacak fazla olgun yanlarıyla hayatınızı birden yirmi yıl sonraya kaydıracak bu adamla ne kadar süre birlikte olabilirsiniz?
Aşkın ömrü üç yıl... Üç yıl sonra, sizden yirmi yıl büyük ve fazla olgun bu adama tahammül edebilecek misiniz?
Çocuk olayına hiç girmiyorum bile..
Mis gibi gençlik zamanlarınızda, bir baba gibi elinizden tutmuş bu adam, size sıkıntı verecek.. Çevrede yaşıtınız ve deli dolu pek çok erkek varken hem de.. Daha eğlenceli mesela.. Ortamları daha renkli.. Sosyal açıdan çok daha fazla doyurucu... Dolayısıyla bu amca size gerçekten sıkıntı vermeye başlayacak..
o sizin gençliğinizi emiyor şu anda... Siz onun olgunluğunu beğeniyorsunuz..
velakin aradığınız şey bu olmamalı.. Sorununuz ne ise arayın ve bulun...
Baba özlemi mi? Gençlikte eksiklik hissedilen başka bir duyguyu mu buldunuz onda? Neyin eksikliği var sizde ve bunca hataya rağmen görmüyorsunuz... Renkli kelimeler, hisli duygular, olgun dokunuşlar yerini her zaman ki gibi monotonluğa bıraktığında, onun nesini sevmeye devam edebilirsiniz, bunu bir düşünün..
Bekar bir erkekle bile yaş farkı en fazla dokuz olmalı.. Yine bunaltıcı ama hadi bir yerlerden bir ortak yan çıkabilir... Yirmi nedir arkadaşım? Yaşına yakın birini bul ve bahsedilen yirmi seneyi birlikte büyüyerek, olgunlaşarak geçirin.. Yirmi yıl sonraya vardığınızda, ardınızda sizi büyütmüş anılar olsun... Birlikte!... Sizi büyütmüş amcalar değil...
Lütfen eksiklik nerede, hangi duygu.. bunu bulun..
Sevdiğiniz bu adam değil.. onda bulduğunuz bir duygu..
nedir bu... bunu bulun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?